VercoDěkuju za milé přivítání,jsem si myslela, že se se mnou už tu nikdo nebude bavit, když jsem tu tak dlouho nebyla
Tak to se mi ulevilo, že to není nebezpečné.Já to omezení mám pořád a když si kousnu sousto navíc, tak je to hrůza,cítím vlevo pnutí a je to nepříjemný. No hlavně jsem už nechtěla nikdy na žádnou operaci ,tedy myslím dobrovolně
tak jsem se lekla že bych musela na nějakou reoperaci.
Jinak já si jídlo vůbec nevážím,spíš jím pomalu a připravuju si od oka,co si myslím že je ta správná váha. Občas to zkusím zvážit , jestli jsem to nepřehnala a vždycky se trefím, se mi to nestalo že bych si dala víc. Jím teda úplně všechno a piju taky úplně všechno i bublinky ale vyjímečně. Spíš se musím přemáhát abych jedla zeleninu a ovoce, kterou jsem před operací jedla pořád a teď jen s donucením
ale musím no... A syrové ovoce mi nedělá dobře,mi tak škrundá divně v žaludku a zelí mi to taky dělá ale to jím fakt vyjímečně,páč potom jsou prdy
Taky cvičím, chodím plavat, takže pohybu je dost.
Jo a ten profesor se jmenuje Fried a jak jsem byla hrdá když jsem ho viděla v televizi v Sama doma a říkala jsem si " Tak tenhle frajer mě operoval" no tak to mě teda drtí, že to tam na OB takhle dopadlo...No snad bude co nejméně lidí s tímto "průšvihem".