fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 lis 2024 07:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:08 

Ahojky,já zatím žádnou zkušenost s opkou nemám.Jen s těmi opovrhujícími pohledy nad mou "super" postavou. :P A tak už se na tu změnu strašně moc těším.Jen aby vše proběhlo dobře a hlavně bez protahování.Jelikož mám určitě vředy,tak kdo ví na kdy mi dají termín opky. :? Kéž bych se se vředy mýlila a dostala jsem termín už v březnu nejlépe ještě v únoru. :) Už se moc těším až budu kočka do plavek :lol: Jen se teď trochu bojím.Chtěla bych na TUBU,ale čím víc se hloubám ve článcích o samotné operaci ,tím mám větší strach. Tak si říkám že kdyby se to náhodou nějak nepovedlo nebo se mi v žaludku vytvořil nějaký klump zhoubnej či ne,tak nevím,co by mi ještě z toho žaludku mohli asi tak odebrat? :cry: Pomoooc jak se rozhodnout? :)

10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:24 

Tady přece nejde jen o chlapy a o zájem chlapů. Jde o ten pocit, který ze sebe máš, že se Ti něco podařilo, žes byla rozhodná a nebála se, holky, promiňte, ale já něvěřím nikomu, kdo má velkou nadváhu, že ho nikdy nezamrzí nějaká blbá poznámka, blbej pohled, že všude, kam přijde, je nejtlustší atd., známe to všechny. Jistěžě je to všechno o energii, kterou vyzařujeme, ale souhlasím s Ines, že dneska je to nastavené dost nevhodně pro lidi s nadváhou, ta váha tě blokuje, ať chceš nebo nechceš, ve spoustě věcí, já mám pocit, že se mi otevřely nové možnosti, ve všech směrech a myslím, že je to tak dobře. A přeju všem, aby to pocítili taky. Samozřejmě že vztah k sobě je to nejdůležitější, ale k tomu patří taky upřímnost sama k sobě.

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:25 

Tady přece nejde jen o chlapy a o zájem chlapů. Jde o ten pocit, který ze sebe máš, že se Ti něco podařilo, žes byla rozhodná a nebála se, holky, promiňte, ale já něvěřím nikomu, kdo má velkou nadváhu, že ho nikdy nezamrzí nějaká blbá poznámka, blbej pohled, že všude, kam přijde, je nejtlustší atd., známe to všechny. Jistěžě je to všechno o energii, kterou vyzařujeme, ale souhlasím s Ines, že dneska je to nastavené dost nevhodně pro lidi s nadváhou, ta váha tě blokuje, ať chceš nebo nechceš, ve spoustě věcí, já mám pocit, že se mi otevřely nové možnosti, ve všech směrech a myslím, že je to tak dobře. A přeju všem, aby to pocítili taky. Samozřejmě že vztah k sobě je to nejdůležitější, ale k tomu patří taky upřímnost sama k sobě.

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:29 

Annax,to bylo přesný a vtipný.Hlavně ten dovětek o kamarádovi.Četla jsem to tomu mýmu a od srdce jsme se zasmáli a dal ti za pravdu.Doslovně řekl....já bych si taky nevšimnul kdyby Lenka,nebo Mirka(kámošky)přibraly nebo uhubly,nebo si nechaly udělat prsa.Popravdě on si kolikrát nevšimne ani že jsou ostříhaný a obarvený.Ono je asi jiný jak to vidí 18-20-ti letý Janek a 40-ti letý muž.Holky upřímně taky jste tak milovali Redforda a Breda Pita a máte ho?Vidíte je v těch svých zlatíčkách?Já ne ,člověk s věkem přehodnotí priority a tak i ty chlapi asi dnes spíš ocení pohodu,klídek,dobrou baštu,ženskou s kterou je sranda a je o čem si povídat,ovšem tohle všechno není pokud není spokojená ženská sama se sebou , když jí bolí každý krok a je furt zpocená a zadýchaná,tak jde všechno dřív nebo později k šípku a myslím,že i proto se perem s váhou,snažíme sundat ty kila co nás tíží a svazují a jdeme do těch operací. Je jasně vidět jak všechno souvisí se vším.Není pro nás třeba důležitý kolik vážíme,ale jestli jsme zpocený a ufuněný a tím pádem nedobrovolně středem pozornosti tak jsme naprdlý ne?A takový jsme díky váze často a tak s tím pryč!A bude nám všem líp ženskými chlapům.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:40 

:lol: :D :mrgreen: Holky asi fakt co osoba to jiná zkušenost, jiný pohled. Já nejsem zrovna si myslím povrchní člověk, nedovoluje mi to můj celoživotní handicap vada řeči (neléčitelná)a v té si dovolím říct že jsem v životě překročila svůj stín a tady se mi fakt projevilo to, jak jsem nastavená, tak mě lidi berou.. pročetla jsem o tom od mládí mnoho psychologických doporučení a je pravda že v momentě, (po svatbě) kdy jsem překonala sama sebe a začla jsem kašlat na to ,jak mě v tomto směru lidi ve společnosti pohlížejí a co si o mé vadě myslí stala jsem se "ve společnosti rázem oblíbenou" (berte s nadsázkou :wink:) a nemám problém kdekoliv komunikovat, někdy míň koktám někdy víc, jsem ale ukecaná a je mi to přibývajícím věkem jedno... Problém mi dělá ve vypjatých situacích telefon s tím, že mi někdo,kdo se s ničím poobným nesetkal nemusí rozumět. Ale ta nešťastná tlouštka...je pravda že sebevědomí mám kvůli ní ve společnosti na nule, ale nechovám se tak. Chovám se přirozeně..., nejsem ušláplá,přesto jak jsem psala, potkávám celý život protějšky, kterým se líbí jen štíhlé...Opačnou zkušenost v životě nemám...Píšu tak jak to je. Zábava je vždy dobrá, ovšem asi na ně "ty rušivý vlny" hážou ty moje špěky a zarostená tvář v sádle, holky, tolik má zkušenost...Já s tím nesouhlasím, lidi rozděluju na dobré, inteligentní a ty ostatní, protože krása ve vztahu neznamená nakonec nic, ale vysvětlujte to těm chlapům :P Vy máte jiné zkušenosti při svých kilách ...nezbývá než vám to přát :wink:

Ps. a rozhodně nejde jen o chlapy, to jen jen jeden úhel pohledu. Jde o bolení kloubů ve věku, kdy ostatní nebolí, o zařezané kalhoty, nemožnost se oblékat dle svého vkusu, neohrabanost, funění do schodů, nemožnost si zahrát tenis, či zacvičit zumbu kvůli kloubům, zajezdit si na kolečkových bruslích, pač už jednou jsem si zlomila kotník při váze o 15kg míň na pětkrát...a jiná a jiná omezení. Toto já neberu jako život kt, chci žít,proto jsem tady :D Pokud ve vašem životě podobná omezení nejsou, klobouk dolů...

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

Naposledy upravil Ines38 dne 22 led 2013 23:46, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:53 

Vždyť to píši,každá jsme jiná,a já všem přeji všechna rozhodnutí,také mám problémy jak v obchodech u zrcadla a výběru oblečení,stoupnout si v prostoru,zadýchání do druhého patra... když jdu s nákupem tak výtah a běda když je zaseklý a já jdu po schodech ten hukot... jsou to omezení která po opce nebudou jak najdu fotečku (po porodu) vložím pro porovnání jak budu asi vypadat,jen trochu o 20let starší :D ... protože já jsem se rozhodla kvůli sobě jít na opku,né kvůli druhým abych se líbila... jsou tu omezení o kterých tu píšete že už je po opce nemáte,jo já zumbu tancovala v bazénu na koupáku ty hubené se natřásali na betonu... voda nadnáší... ráda tancuji... a při této váze.. no kvapík ten bych ani nezkoušela... a to jste měli slyšet když se souseda ptala pode mnou co slyší za rány- no já běžela na běžeckém pásu a ten při každé výměně nohy se nadzvedl takže jsme stroj přenesli do sklepa a já neběžím...

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:09 

André :mrgreen: Já chodím s nákupy do třetího patra a mám vždy infarkty :oops: :D . Soused na mě hledí ze čtvrtého a vychutnává si mě :D Jasně, já jsem bez partnera tudíž pro mě jsou téma chlapy aktuální :lol: , NE ALE ZÁSADNÍ.. Po zdravotní stránce to fakt u mě začíná být hlavně kvůli kilám bída a to že se nemůžu věnovat sportům a aktivitám, které bych ještě ve svém věku mohla, mě fakt pěkně štve..AQA aerobik jsem taky zkoušela, ale jako dlouhodobý sport je pro mě bohužel drahy...Jo jestly znáte, chodila jsem asi měsíc na H.E.A.T chuze po stroji prý pro každého :mrgreen: , velmi by mě to bavilo, ovšem odvařila jsem si vazy v koleně, měsíc jsem na to nemohla pořádně chodit a takovou funící a hekací cvičenku kvůli nedostatku kyslíku, tam ještě nezažili :D :wink: TO FAKT NENÍ ŽIVOT, KTERÝ CHCI ŽÍT, a tyto problémy, myslím za měš úspěšná operace a následná redukce váhy VYŘEŠÍ...

Obrázek

nej.v.113kg/164cm
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:27 

Jasan,také jsem ráda chodila cvičit ale jakmile váha přelezla 100,raději jsem to vzdala.Většina strojů má nosnost do 100kg.A ta představa že bych něco zadřela,bo prošlápla,tu ostudu bych asi nedala. :lol: Už s moc těším až začnu hubnout a budu moci zase dělat věci jako dřív.Děti budou asi v šoku,ale moc se těším.Doposud jsem s nimi jen všude chodila jako doprovod.Do bazénu tedy už jsem poslední dobou nechodila.Těším se až s nimi dám tobogán,nebo půjdeme společně bobovat a já nebudu muset stát jen pod kopcem :lol:

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:34 

AJO, taky tak nějak :) Už aby to bylo..

Obrázek

nej.v.113kg/164cm
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:35 
No holky z vlastní zkušenosti: :P

pracuji ve firmě kde je cca 40 lidí z toho 35 chlapů a s každým z nich každý den přijdu pracovně do styku :mrgreen: a můžu Vám říct že se svými 104 kily jsem měla u chlapů mnohem větší úspěch :P :P ( platonicky samozřejmě ), teď po zhubnutí 44 kil, si toho tedy všichni všimli to je pravda , ale většinou se setkávám spíš se soucitným pohledem a dotazem zda opravdu nemarodím :shock: , to mě strašně zaskočilo, myslela jsem si jak jsem neodolatelná :( , přitom bych řekla, že se chovám pořád stejně, nenuceně, vesele, prostě standartně, tohle mě nemile zasáhlo to jsem nečekala, myslela jsem , že mi teď bude svět ležet u nohou :( a teď mám dojem, že se na mě dívají jak na vypelichaný koště :?

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:45 

No jasně taky se těším na kolečkový brusle,to se my líbí.Předloni jsem to zkoušela,ne na cyklostesce,abych byla mým neoblíbeným středem zájmu,ale za vesnicí s dcerou, bráchou a švagrovou.To byla sranda :D ,musela jsem mít hůlku od dětských lyží abych zabrzdila :roll: ,ovšem stačil jeden pád sice ze 155 cm,ale se 112 kg(předloni,to už neplatí)a nějak mě to přešlo stal se ze mě divák a to není ono :cry: .Nebo jízdu na kole jsem milovala,kdysi jsem jezdila 12 km do práce a 12 km z práce,dneska raději rotoped. :lol:Plavky a bazény ani nemluvím,ovšem s tím snad ani nepočítám,ale takový blbosti jako dát si nožku přes nožku ,nebo zmiňovaný kozačky až pod kolena a tílka,já se těším na tílko!A že vejdu do čekárny u doktora a nic se nestane,žádný škodolibí uhihňávání vychrtlin,co sami mají milion problémů,ale ten můj je víc vidět a tak se hodí. :roll: Je spoustu maličkostí na který se fakt těším a nemusím být modelka.A až půjdu dceři na maturiťák tak budu jen mamka jedné z maturantek a ne chuděra zpocená a zchvácená a to vám povídám,že to tam s tím svým pořádně roztočím na parketu,on je výborný tanečník,ale já mu nějak pomalu přestávám stačit a to on je astmatik :wink: Dneska se my bude hezky spát uvědomila jsem si co krásných věcí mě čeká :lol:

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:49 

Tak jsem se tu s vámi zasnila až jsem trochu připálila koláč.No spálený jde prý na krásu ,tak snad to mužský ocení až bude u snídaně loupat přičmoudnutý krajíčky :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:53 

Zahradnice moc ti to přeji :D to já mám netanečníka,ta která učila stárky tancovat,tak na place s nimi to roztančit umím,stále je vedu a těm starším už to vadí... přesto rychlé otočky zbožňuji i když na botách bez podpadku na ty se těším, že se žádný podemnou nezlomí a já nežuchnu na zem :x ,jako včera při venčení a házení si míčku s naším mazlem :oops: ... jak jsem cghtěla hodit míček váha byla na jedné noze,ledovka a já hned byla v pozici kliku na zemi... ta gravitace... s tou mám velké zkušenosti,druzí vidí jen válet se kouli... jsem optimista takže se řechtám první sama sobě když si promítám film pomali jak padám do pozice že jsem pánem chodníku... :)

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 20:58 

Mě taky ten můj už párkrát řekl...miláčku tancuješ pěkně ,ale chlap jsem tu já :lol: :lol: :lol: .Takže ho asi taky vedu. :oops: :wink:

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 21:04 

Jitka Klauzová píše:
No holky z vlastní zkušenosti: :P

pracuji ve firmě kde je cca 40 lidí z toho 35 chlapů a s každým z nich každý den přijdu pracovně do styku :mrgreen: a můžu Vám říct že se svými 104 kily jsem měla u chlapů mnohem větší úspěch :P :P ( platonicky samozřejmě ), teď po zhubnutí 44 kil, si toho tedy všichni všimli to je pravda , ale většinou se setkávám spíš se soucitným pohledem a dotazem zda opravdu nemarodím :shock: , to mě strašně zaskočilo, myslela jsem si jak jsem neodolatelná :( , přitom bych řekla, že se chovám pořád stejně, nenuceně, vesele, prostě standartně, tohle mě nemile zasáhlo to jsem nečekala, myslela jsem , že mi teď bude svět ležet u nohou :( a teď mám dojem, že se na mě dívají jak na vypelichaný koště :?

To je fakt,že když někdo netuší do čeho jsme šli asi si bude myslet že jsme nemocní.A koor když úbytky jsou tak razantní a hlavně "fofrózní" :lol: I tak se ale těším až se budu moci normálně hýbat bez velkých obtíží.A taky se budu moci sama a normálně oholit jak nožky,tak kačku./pardón/ :oops: Teď jak jsem se snažila ji oholit na slepo /bo jsem nevěděla co mám hrnout z výhledu jestli pneu či prsa/.Jsem ji dala vždy takovou fazonu,že nakonec musela jít úplně dohola :lol: Fáákt přitažlivý :lol: A nebo když jsem si jen tak ze srandy doma oblékla tanga.Mám jedny pro boubelky,ale i ty se na mém těle prostě ztratili.Holky křičely že jsem čuně že běhám nahatá.No prostě paráda :D No už aby to bylo kurňa. :) A´t už mám ze sebe zase hezký pocit

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina