Holky Annax, Kytice, André, dejte mi "echo" v jaké se pohybujete společnosti, kde se vyskytují chlapy, kterým se líbí byť upravené, ale obézní ženy??. Já si chlapama rozumím jako s kamarády, protože můj záběr povídání si je troufnu si říct "širokospektrý"
, ale od 80kg, co se týče vztahu žena muž, mě přehlížejí jak družstevní lán, přesně tak jak je to v dnešní společnosti nastavené.
Můžete mi prosím tedy sdělit, kde se hledají chlapy kterým se líbí takhle prostorově výrazné, jako jsme my (některé už jen byly..) a žít život se 100kg a více , taky není život plnohonotný tzn. žít jak chci" (Kytice),
vy holky necítíte, pohybové, zdravotní a společenské omezení? Vy se třeba na plese, kde se každá předhání co bude mít na sobě a jak v tom vypadá, nebo v létě v plavkách cítíte dobře, a rovnocenně??Pokud ano, ráda se od vás poučím, já totiž v dnešní společnosti tlouštku mého kalibru jako handicap cítím a to denno denně a zdaleka ne jen na plese či na bazéně... Ať co se týká omezenosti v pohybu, vzhledu, oblečení a chlapy o tom ani nemluvím, neznám takové co si namlouvají např, s mojí váhou...Nemyslím to vůči nikomu holky zle, píšu jen svou zkušenost...
a zároveń se ptám...