fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 lis 2024 09:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21 led 2013 21:07 

Pájo jak píšeš Možná mě tu odsoudíte,ale bude mi líp jinde...začnu zase od začátku...s někým kdo si mě bude vážit. :wink: víš neodsuzuji,já jsem úplný nováček,řeším opku s mužem... pro tebe čeká lepší žena... věř dali jste si co měli... těžko se dá tomu věřit,já bych být tebou zabojovala o děti aby byli dány do tvé péče když chyba byla u ní... i když je to skvělá máma... já hubená byla a manžel mne opustil kvůli tomu že nám umíral syn... zůstala jsem se synem sama,který zůstal postižený,můj nynější muž mne poznal silnou... přesto mne zná z fotek jinou a ví jak jsem s váhou na houpačce,já mám uvnitř vše srovnáno hodnoty... škola a tvrdá životem... je to jiný příběh né sem, přesto vím že budou změny... jen také= vím co mám doma za chlapa,je pro mne oporou a já pro něj....

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 05:30 

Ono je to docela těžký, protože každá fyzická změna s sebou nese samozřejmě taky změnu vnitřní. Já jsem tím lehce zaskočena stále, že se vnitřně cítím jinak než předtím.Mám dole přes 40 kg ale jako největší změnu vnímám tu změnu vnitřní. Ten pocit, že ti svět leží u nohou, že můžeš mít koho chceš je skvělej, ale nevydrží na furt a hlavně najít někoho, kdo Tě budě mít doopravdy rád takovou,jaká jseš, je hodně moc těžký. Chápu Páju samozřejmě, ale nehodnotím ani jeho ženu, protože neznám její názor. Taky by určitě k tomu řekla svoje. Život je někdy složitej. :P

Všem pěkný den.

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 07:01 

Tak asi je to nejvíc o nastavení v hlavě.
Pokud člověk v tlustém období zažíval pocity "nikdo mě nemá rád, protože jsem tlustá", tak se mi to teď asi přeplo do stavu "všichni mě milují, protože jsem hubená" a blbne.
Já jsem "Ten pocit, že ti svět leží u nohou, že můžeš mít koho chceš" prožívala i se 130 kily, mám to tak prostě nastavené.
Každý jsme jiný :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 09:29 

Víš ze své zkušenosti,manžel vyženil dvě děti,manželství se rozpadlo,paní zhubla,začala střídat chlapy jako spodní prádlo... o děti nezájem,kluk k nám došel že jedl dva rohlíky za dva dny,starší holce se to nelíbilo,přestala v 15 chodit do školy,aby si někdo všiml co se děje doma,paní lhářka řekla a zaměnila něco tak,že holka jela do pasťáku hned druhý den ji dali do děckého domova,že chyba není v holce ale mámě,nám trvalo skoro 4roky přesvědčit úřady co se dělo doma,paní si pak začala vodit chlapy domů a kluk to nesl zle,neučil se byl za rváče škola neřešila proč se tak chová... jen mu dali 2.schování.Předloni se kluk postavil mámě a šel ji udat,dostali jsme ho do střídavé péče oficiálně do té doby jsme ho měli střídavě s tím že nám nedala ani korunu a my ho oblékali živili... vlastně jsme tím živili ji,ona přestala chodit vždy po 3měsících nakonec do práce vyhodili ji,byla více doma...celé dny spala nebo měla chlapy... o děti bez zájmu,jen všude nosila kytičky pro učiteklky jaká je máma...Kluk se postavil,že chce bydlet natrvalo u nás takže před vánoci jsme dostali nádherný dárek a jsme 4.členná rodina.Holce je 20,je jako máma,nechodí do práce neplatí soc.ani zdrav.Dělá, od 16. co máma ale jinak,byla lolitkou,se starým chlapem... nechce pomoci... jen si přišla pro peníze. Jinak nás nezná... Nesoudím,jen to vše vidím... z druhé strany,jak to dopadne když je někdo jiný změnou zhubnutí...manžel říká že by tomu nevěřil... znal jí... odešel že s ní nemohl být,ale prý tenkrát byla výbornou mámou... Je to jiný příběh,já jen,proč jsem to prvně pro Páju napsala,opravdu nesoudím...

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 09:56 

souhlasím s tím co píše Annax záleží na tom jak to má člověk srovnané v hlavě a čím si prošel . Moje váha mi nikdy nebránila žít tak jak chci a ani teď v době "vrcholné" formy , si nemůžu na nezájem mužů stěžovat , jsem docela zvědavá jaké to bude až budu o něco méně prostorově výrazná , třeba nabídek ubude :) Od zhubnutí si slibuju mnohem větší výběr oblečení v menších velikostech , v kině už nebudu tak zapasovaná do sedačky a podobné maličkosti ...... rozhodně se netěším na to ,že budu krásná až se bude i tramvaj ohlížet , taková si připadám už dneska :wink:

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 10:06 

Také souhlasím,no mohu říci že manžel si mne vybral díky tomu,že ty kilíčka prý umím nosit... chci zhubnou kvůli sobě,pro ten pocit,stát v obchodě ve zkušebně a koukat se do zrcadla jak mi padne oblečení,né jak nyní,když toho je málo na výběr a v poslední době se mi zdá že obchodníci si myslí že když je někdo obtloustlý tak je škaredý a podle toho i šijí... nakupovávala jsem dost v C&A nyní tam mají věcičky nic moc... z roku raz dva... měli by se obchodníci zamyslet...

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 17:26 

Určitě je to všechno v hlavě. Ale upřímně, nevěřím nikomu se značnou nadváhou, že si připadne tak krásnej, až se za ním ohlídne tramvaj. A předně, kdo je se svou váhou stoprocentně srovnaný, nepůjde na bariatrickou operaci, protože proč by to prostě dělal? Zdravotní důvody jsou fajn, ale jsme ženský, každá se chceme líbit a být pěkná a přitažlivá. Taky si myslím, že pocit , svět mi leží u nohou, nemá nikdo pořád, jelikož jak známo, v životě se všechno střídá, jako den a noc, jednou dole a jednou nahoře.
Já jsem si se svou váhou žila vcelku spokojeně, byly dny dobrý a taky samozřejmě ty horší, ale bez těch kil se mi žije lépe, lehčeji, mám prostě ze sebe lepší pocit.

Můj názor je, že nikdo nemůže nikoho posuzovat bez toho, aniž by znal jeho život a pohled na věc.

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 17:27 

Určitě je to všechno v hlavě. Ale upřímně, nevěřím nikomu se značnou nadváhou, že si připadne tak krásnej, až se za ním ohlídne tramvaj. A předně, kdo je se svou váhou stoprocentně srovnaný, nepůjde na bariatrickou operaci, protože proč by to prostě dělal? Zdravotní důvody jsou fajn, ale jsme ženský, každá se chceme líbit a být pěkná a přitažlivá. Taky si myslím, že pocit , svět mi leží u nohou, nemá nikdo pořád, jelikož jak známo, v životě se všechno střídá, jako den a noc, jednou dole a jednou nahoře.
Já jsem si se svou váhou žila vcelku spokojeně, byly dny dobrý a taky samozřejmě ty horší, ale bez těch kil se mi žije lépe, lehčeji, mám prostě ze sebe lepší pocit.

Můj názor je, že nikdo nemůže nikoho posuzovat bez toho, aniž by znal jeho život a pohled na věc.

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 17:37 

Fiona píše:

Právě proto jsem i napsala nikdo nezná ten příběh,každá je jiná,má jiné důvody proč jít na operaci... také proč opustit muže... nebo proč zůstane muž sám,každý žije svůj příběh,proto nesoudím...

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 17:54 

Holky Annax, Kytice, André, dejte mi "echo" v jaké se pohybujete společnosti, kde se vyskytují chlapy, kterým se líbí byť upravené, ale obézní ženy??. Já si chlapama rozumím jako s kamarády, protože můj záběr povídání si je troufnu si říct "širokospektrý" :wink: , ale od 80kg, co se týče vztahu žena muž, mě přehlížejí jak družstevní lán, přesně tak jak je to v dnešní společnosti nastavené.
Můžete mi prosím tedy sdělit, kde se hledají chlapy kterým se líbí takhle prostorově výrazné, jako jsme my (některé už jen byly..) a žít život se 100kg a více , taky není život plnohonotný tzn. žít jak chci" (Kytice), vy holky necítíte, pohybové, zdravotní a společenské omezení? Vy se třeba na plese, kde se každá předhání co bude mít na sobě a jak v tom vypadá, nebo v létě v plavkách cítíte dobře, a rovnocenně??Pokud ano, ráda se od vás poučím, já totiž v dnešní společnosti tlouštku mého kalibru jako handicap cítím a to denno denně a zdaleka ne jen na plese či na bazéně... Ať co se týká omezenosti v pohybu, vzhledu, oblečení a chlapy o tom ani nemluvím, neznám takové co si namlouvají např, s mojí váhou...Nemyslím to vůči nikomu holky zle, píšu jen svou zkušenost... :) a zároveń se ptám...

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

Naposledy upravil Ines38 dne 22 led 2013 18:12, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 18:10 

Ines38 píše:
Holky Annax, Kytice, André, dejte mi "echo" v jaké se pohybujete společnosti, kde se vyskytují chlapy, kterým se líbí byť upravené, ale obézní ženy??. Já si chlapama rozumím jako s kamarády, protože můj záběr povídání si je troufnu si říct "širokospektrý" :wink: , ale od 80kg, co se týče vztahu žena muž, mě přehlížejí jak družstevní lán, přesně tak jak je to v dnešní společnosti nastavené.
Můžete mi prosím tedy sdělit, kde se hledají chlapy kterým se líbí takhle prostorově výrazné, jako jsme my (některé už jen byly..) a žít život se 100kg a více , taky není život plnohonotný tzn. žít jak chci" (Kytice), vy holky necítíte, pohybové, zdravotní a společenské omezení? Pokud ne, ráda se od vás poučím, já totiž v dnešní společnosti ano a to denno denně. Ať co se týká omezenosti v pohybu, vzhledu, oblečení a chlapy o tom ani nemluvím, neznám takové co si namlouvají např, s mojí váhou...Nemyslím to vůči nikomu holky a zle, píšu jen svou zkušenost... :) a zároveń se ptám...
Já jsem manžela poznala přes seznamku... náhodou... a nemám problém aby se na mne muži dívali... schovám to co je navíc a ukáži jiné přednosti... já chci zhubnout právě kvůli sobě né abych byla středem pozornosti u mužů té se mi dočkává... jen začínám mít problémy jako je asi znáte stoupnout si v prostoru ze čupu, běhat... no pro mne,která dříve sportovala mi to dělá omezení a to nemluvím o kloubech... jsem dost společenská a vím že muži mají za manželky hubené ale rádi by měli v posteli tu jak říká muž aby bylo za co chytnout,neměla jsem s váhou problém si někoho najít,zajímavé bylo že se na mne lepili hubeňourci,já se uvnitř smála protože představa zalehnutí... Nevím jak to mají nastavené ostatní... já jsem prošla dost velkou životní zkouškou a problém váha a muži není je jen začínající zdravotní potíže...

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 18:17 

Kolik měříš André? :wink: Tak já to teda ve společnosti žena a můž jako problém cítím, je rozdíl když se líbí baculatá, kterou je za co chytit, jak píšeš a nebo ženská velmi tlustá(můj případ)... Pokud ty, ne nezbývá než v dobrém závidět :wink:

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 18:28 

Víš ono to je jak to máš i v sobě nastaveno,druzí ti dají zrcadlo... zajímám se i o duchovno vzhledem k tomu že mám postiženého syna,na mnohé jsem přišla že kg jsou jako slupky cibule... slupky bolesti,které si tvoříme myšlenkami... pokud se přijmu,přijme mne i okolí nezávisle na váze,mohu mít i víc kg o tom to není jen u mne to je že ty zdravotní dopady začínají a já jim chci předejít,víš zhubneš ale pokud se nevezmeš taková jaká jsi, nikdo ti to v hlavě nesrovná a ty můžeš přibírat i po opce... můžeš... nemusíš... každá je jiná

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 18:42 

Ines38
André má pravdu. Ostatní Tě vidí tak, jak vidíš Ty sama sebe. "Ten pocit, že ti svět leží u nohou, že můžeš mít koho chceš" je v tobě a ne v kilech.
Ze zkušeností vím, že chlapi ty kila zas až tak nevnímají, vnímají ten oblak energie, kterým jsi obklopena, to fluidum, který vyzařuješ. Pokud jsi se sebou nespokojená, tak vyzařuješ nějaký rušivý vlny. Ale chlapi (většinou) chtějí pohodu, klídek, harmonii ...
Jasně, že se to nedá úplně zobecňovat, každá jsme jiná.
Já jsem šla na operaci hlavně proto, že už mě nožičky nechtěly unést :roll:

P. S. Můj dlouholetý kamarád mi loni na podzim, po zhubnutí 30 kil řekl: Manželka mi říkala, že jsi prý hodně zhubla :shock:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 19:05 

Holky, mluvíte mi z duše! Když se ženská nelíbí sama sobě, JAKO CELEK, když se nemá ráda i přes jednotlivosti, které se jí na sobě nelíbí, tak přímo kříčí do světa (a teda hlavně na chlapy): nevšímej si mě, nestojím za to!
No a taková žena si myslí, že operace vyřeší VŠECHNY její problémy, protože obezita je PŘÍČINOU všech těchto jejích problémů.... Pak jde na operaci, zhubne, a najednou zjistí, že některé problémy se jí drží jako veš.....
Je to podobné jako když někdo nemá peníze a je přesvědčený, že to, že není šťastný, je způsobeno právě jen tím.... ;-)
(ale o tom jsme se tu už taky nahádaly hodně :mrgreen: )

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina