fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 pro 2024 19:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o plikaci najdete na bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21 led 2013 23:02 

Annax píše:
ajsa10
Dr. Čierny je v Brně na Gajdošově každý sudý pátek odpoledne
objednává se ale v Břeclavi v bar. poradně 519 315 609 pondělí + čtvrtek a platí se 500 Kč
Pokud máš hotové kolečko, dostaneš hned termín
V Břeclavi se konzultace v bar. poradně neplatí.
Zde budeš v těch nejlepších rukou.

Děkuji moc za info a ten pan doktor dobrej?

PříspěvekNapsal: 22 led 2013 06:52 

Ajso
Nejlepší! :D
Mudr. Čierný je skutečná kapacita, kromě jiného zakladatel tohoto fóra, stál u začátku provádění bar. operací v ČR. Vřele doporučuji :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 16:18 

Dobrý den, všichni :)
Jsem tu po skoro dvou letech,hrozně to uteklo a já měla tolik starostí, že jsem na PC chodila jen posílat platby na banky.Prostě se to tak všechno semlelo...Ted už je snad všechno ok, tak mám zase chuť, něco pročítat atd. :wink:
Jsem ale v šoku co tady čtu o plikaci, konkrétně o OB klinice,vůbec jsem netušila, že to tam takhle prasili. Já jsem na ní byla také tam a teď v květnu to budou dva roky. Dosáhla jsem vysněné váhy, jsem moc spokojená.Pořád cítím že mám ten žaludek zamotanej a ne rozmotanej,protože cítím pnutí když sním sousto navíc.
No u mě je spíš problém , že jsem první rok byla na prohlídce dvakrát a tenhle rok vůbec,protože jsem se přestěhovali do zahraničí a já jsem se na to vyprdla a neřešila jsem to,protože nemám žádné problémy a hlavně váha šla i za poslední půl rok ještě o čtyři kg dolů...
Tak jsem se chtěla zeptat, jaké je nebezpečí,když je to rozmotané? Jestli je to životu nebezpečné, nebo tak něco?Samozřejmě vím, že si tu musím najít doktora a jít na nějaké vyšetření...vlastně ani v ČR nemám pojištění...jen jsem z toho teď vyplesklá,myslela jsem si že si pan profesor stojí za svojí prací a že tam má lidi co vědí jak se co dělá...no nenapadlo by mě to ani ve snu, že se to bude rozmotávat...
Děkuju všem za odpověd...

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 16:39 

Lucinko ahojky, vítám Tě opět mezi námi.... řeknu ti to asi takhle - jsi jedna z mála, která má to štěstí a plikaci má i po 2 letech stále plikací.....jiní bohužel toto štěstí nemají... poznáš to tak, že necítíš omezení, sníš toho o hodně více, máš hned hlad, na gastru nebo pod RTG, který tam ale údajně snadani nemají !!....životu nebezpečné to nijak není, jen nehubneš, přibíráš....odpověd je jasná - byli jste něco jako pokusní králíci...pan profesor nebo doktor, dostal určité peníze právě na plikace a proto frkali jednu plikaci za druhou, aby měli co nejvíce odoperovaných lidí a jak sama vidíš - zvítězila kvantita nad kvalitou.....proto je OB specializovaná na plikace a nic jiného tam dělat nechtějí, snad ještě bandáže, ale prostě tam preferují plikace.....dále snad už psát nemusím, vše je tu už napsáno - o reoperacích, o tom, jak spoustu pacientům už další pomoc dát nechtějí, jak píší sami pacienti atd.... je to smutné, ale bohužel i toto se děje... :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 16:48 

Přeji všem krásný podvečer :wink:

Já pořád přemýšlím, kam se z rozmotané plikace podějí ty nevstřebatelné nitě :shock: Nebo jsem opět mimo mísu?? :D

cíl splněn 4.9. 2012
v den operace 95kg

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 17:04 

VercoDěkuju za milé přivítání,jsem si myslela, že se se mnou už tu nikdo nebude bavit, když jsem tu tak dlouho nebyla :oops: :oops:
Tak to se mi ulevilo, že to není nebezpečné.Já to omezení mám pořád a když si kousnu sousto navíc, tak je to hrůza,cítím vlevo pnutí a je to nepříjemný. No hlavně jsem už nechtěla nikdy na žádnou operaci ,tedy myslím dobrovolně :) tak jsem se lekla že bych musela na nějakou reoperaci.
Jinak já si jídlo vůbec nevážím,spíš jím pomalu a připravuju si od oka,co si myslím že je ta správná váha. Občas to zkusím zvážit , jestli jsem to nepřehnala a vždycky se trefím, se mi to nestalo že bych si dala víc. Jím teda úplně všechno a piju taky úplně všechno i bublinky ale vyjímečně. Spíš se musím přemáhát abych jedla zeleninu a ovoce, kterou jsem před operací jedla pořád a teď jen s donucením :oops: ale musím no... A syrové ovoce mi nedělá dobře,mi tak škrundá divně v žaludku a zelí mi to taky dělá ale to jím fakt vyjímečně,páč potom jsou prdy :lol: Taky cvičím, chodím plavat, takže pohybu je dost. :wink:
Jo a ten profesor se jmenuje Fried a jak jsem byla hrdá když jsem ho viděla v televizi v Sama doma a říkala jsem si " Tak tenhle frajer mě operoval" no tak to mě teda drtí, že to tam na OB takhle dopadlo...No snad bude co nejméně lidí s tímto "průšvihem". :?

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 17:30 

Lucie Hofmanová
vítej a zároveň gratuluji ke zdolání váhy :wink:
bohužel, je to tak, rozmotaných plikací přibývá, o replikaci se ví snad pouze v jednom případě, jinak je to vina pacientů, že nedodrželi jídelák, gramy, ml atd........ , takže tito lidé musí často hledat pomoc jinde, v jiných nemocnicích, kde jim udělají reoperaci... protože na OBK dávají od problému ruce pryč :roll:
buď ráda za svou plikaci, která zůstává stále plikací... a je to jak píše verca, musela by si jíst více a přibírat... takže tfuj, tfuj, tfuj, ať se tomu vyhneš a držíš si stále svou váhu :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2013 18:41 

drobku Marci visí tam a plandá :lol: :lol: :lol: to přece popisovaly holky...tuším, že Lucka + Evča, nebo která to byla :roll: :oops:

Lucinko také doporučuji přečíst tento chlívek :arrow: viewtopic.php?f=52&t=1824 a jesli můžu poprosit, písni nebo zkopíruj odsud tam i Tvůj stav s plikací, ať to máme pěkně pohromadě, děkujiiii :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 25 led 2013 17:06 

Mattoni Děkuju za přivítání a za gratulaci. Snad mě to nepotká,ale hlodá to ve mě jestli je to opravdu všechno jak má být. Pak jedině bych šla na tubu abych měla klid,ale jestli by mi ho udělali tady :?: to nevím :?
Verco Jdu si to vše pročíst,vlastně už to čtu pár dnů,ale jen jsem si nemohla vzpomenout jak jsem se tu jmenovala abych si mohla zaslat heslo na email a přihlásit se zpěta mohla zase psát...no je to přece jenom dva roky a ta paměť že? :roll: ..ještě že tu máte ty staré tabulky statistik, tak mám svoje jméno :D
Určitě tam o té svojí plikaci něco připíšu. :wink:

PříspěvekNapsal: 29 led 2013 19:41 

Ahojky,
tak už jsem se konečně taky dočkala a mám termínek!!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

5.5.2013 - 2 měsíce a 13 dní po plikaci -20kg juchuuuuu :)
22.8.2013 - 6 měsíců a 3 dny po plikaci -30kg juchuchuuuuu..... ale dalo to práci....

PříspěvekNapsal: 29 led 2013 21:41 

cceline
Blahopřeji!
Kdy a kam?
Nechceš si udělat metřík kočko? Návod zde viewtopic.php?f=34&t=252

PříspěvekNapsal: 30 led 2013 06:47 

Annax
Ahojky, nástup do nemocnice mám 20.2. a o den dýl ráno půjdu na sál. A už se strašně moc těším.... (Nemocnice Mladá Boleslav - Klaudiánova) Metřík bych si chtěla udělat a až budu mít více času, tak se do něj pustím a uvidím jestli se povede... :lol:

22.8.2013 - 6 měsíců a 3 dny po plikaci -30kg juchuchuuuuu..... ale dalo to práci....

PříspěvekNapsal: 30 led 2013 07:38 

cceline
Metřík se povedl, jsi šikulka :D
To už máš za pár :wink: tak nezapomeň připravit játra - ostropestřcem a nízkotučnou dietou.
Držím palce!

PříspěvekNapsal: 30 led 2013 12:23 

Jéééžiši. To je věta
...............o den "dýl" ráno ........... :shock:
Ale v čechách běžná. Nic ve zlém. :wink: Já jen tuto záměnu slov místo později napsáno dýl nemám ráda. 8)
Ani netuším proč. Prostě mi to rve uši. Ale to je můj problém. :wink:
Jinak hezký metřík. Tak teď už jen aby už bylo 20.2. a metřík se pohl. Yf

Jeden manžel, 2 dcery, 2 kočky+2 kocouři=slušná smečka, vládci rodiny :-)
6.9.2012 Plikace Vítkovice, Doc. Holeczy
12.12. 7:30 kontrolní pasáž jícnu a žaludku zda se plikace nerozvázala. NEROZVÁZALA ;-)

PříspěvekNapsal: 30 led 2013 14:22 

Annax
Připravit játra? ostropestřcem a nízkotučnou dietou? :shock: Pan doktor o ničem nemluvil....... :roll:

yfka
Pardón :lol: , ale tady u nás v čechách (středních) takhle normálně mluvíme...... A zdálo se mi, že jste zde normální holky (kluci), a že tu budu moct i normálně (klidně i nespisovně) psát..... :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina