Pájo, je to smutné, ale životní realita...,bohužel, taky mám něco podobného za sebou a žádná hitparáda to nebyla...já měla zase playboje,zahleděného do sebe, který, byl za svobodna oplácaný a štíhlým se stal až za vdana, začal navštěovat, fitko, jíst jen zeleninu, kupovat si hadry.., zatím co já tloustla a starala o děti, dnem i nocí,pač byli oba kluci přes den hyperaktivní a do čtyř let noční křiklouni..Takže jse se nemohla věnovat sama sobě jako manžel...
Já se taky s rozvodem nemohla dlouho smířit, pač jsem měla pocit že jsem do manželství investovala moc a moc energie, aby vše fungovalo,manželovi v mnoha věcech chodila léta v ústrety.....Od rozchodu (2008) jsem přibrala třicet kilo!!(nedostatek lásky, nahrazovala večerním jídlem).
Pájo zkus si to v hlavě srovnat, tím že ta tvoje ženská za to prostě nestála...neměla srovnané priority. A s tím by jste stejně dřív či později bojovali... Za vaše manželství nebyla schopná asi rozpoznat,že jsi kvalitní partner kt. žije pro rodinu a to je v dnešní neutěšené a divoké době nejvíc! Taky trpím tím jak vypadám ikdyž si za to můžu sama, ale změnu postavy, energie a možností bych s rozumem baby kt. má fungující rodinu řešila zcela jinak. Mluvím o tom pokud manželství fungovalo i v "tlustý době"... Přece jde si to užít i s rodinou a manželem. Chodění spolu do společnosti, rodinné sporty, víc aktivit, nabažení se hader...přitom všem nemusím ubližovat manželovi a dětem pokud jsme si rozuměli před zhubnutím... Taky čekám pokud se ten zázrak stane, a já se výrazně prostorově zmenším, že exmanžel je schopný začít ťukat na vrátka,protože mě, ale v nejtěžší době nechal na holičkách pokud k tomu dojde, zůstane nevyslyšen.. Neopustil mě sice kvůli tloušťce, ale často mi kila vyčítal. Ona to manželka zjistí, až po několika kopancích od povrchních ctitelů, o co přišla, přijde sama, ale důvěra se těžko dostává zpět. Pokud jsou její priority si dokazovat jak je momentálně atraktivní a chtěná na úkor toho že rozbila, rodinu, takový člověk si rodiny stejně neváží, dříve či později by nějakým způsobem tu rodinu rozbila. Přízeň dětí a častá setkání si jistě udržíš i tak a určo si tě najde, nějaká, která si chlapa, který umí udržovat rodinný krb bude vážit. Věřím v to, také na to čekám
, nic nevzdávej
, hodných chlapů je málo