fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 lis 2024 07:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 led 2013 10:22 

Pájo, tyhle problémy mají vždy složitější příčiny. Ale co je horší - být bez ženy nebo s ženou, která je s tebou jen proto, že o ni nikdo jiný nestojí?

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 10:57 

Pájo
Tohle téma velmi dobře zpracovala Saga zde viewtopic.php?f=17&t=1459&start=165
Bohužel se to stává. Útěchou Ti může být, že Ty nejsi ten, kdo to nemá v hlavě srovnané a není to Tvoje vina.
Koneckonců jsi teď atraktivnější chlap :D ona si Tě ta pravá najde, tomu věřím :mrgreen:
Všechno zlé je k něčemu dobré!
Držím Ti palce, ať to zvládneš!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 11:05 

Já sem ženu už baculatou poznal,a i když měla po porodu o 25 kilo navíc,pořád se mi jak o žena líbila,a být na mě,tak na operaci vůbec nemusela,ale chtěl sem aby byla šťastná,tak sem ji v tom podporoval.
Protože mi došlo,že na vině je ta operace a s tím souvisejíci změna člověka,chtěl sem v manželství pokračovat bez toho že jí to budu někdy vyčítat..ale rozhodla se sama.Něco jiné je pokud by takto dováděla svobodná ženská,která je zoodpovědná jen za svůj život...
Já se o sebe nebojím,jen je mi líto dětí,jestli bude pokračovat v tom co dělá...navíc soud mi je stejně nesvěří,protože se o ně stará dobře...ale to je věc jiná,to sem nepatří.
Rád bych si našel zase normální ženskou,která nemá 40kilo i s postelí a nebude se stydět za to jak vypadá,ale co je hlavní,bude si vážit sama sebe :wink:
Nechápu lidi co se smějí ostatním jen za to jak vypadají...ubožáci...

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 12:49 
Děvčata :P

mám nový poznatek - strašně mě bolí kosti na celém těle, když se například o něco uhodím, včera jsem se bouchla o skřínku v kuchyni do kyčle, podklouzlo mi to, a bolest do kyčle byla úděsná, dříve tam bylo to sádýlko a teď to bolelo. A vůbec celý tělo je takový zlámaný :shock: , příjemný to teda není a to pominu tu věčnou zimu, která mi pořád je :( :(

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 12:58 

Já teda nejvíc trpím bolestí sedacích kostí. U PC mám kvalitní křeslo, ještě na něm polštářek a stejně mě zadek bolí pořád :oops:
a pořádný polštář bych si nejraději nosila i do hospody - hlavně kde jsou dřevěné lavice, to je utrpení :cry:
jo a zima, ta je mi taky pořád :oops: i doma nebo na spaní nosím dvoje tlusté ponožky.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 13:28 

Tak už jsme si myslela ze s tou zimou jsem divna jen ja :-) Pac je me zima snad uplne vsude... hlavne doma a to topim na 5 uz od zari a ani jsem to nevypla.. a furt fnukam ze je tady zima :-D A to jdem driv porad remcala ze je vsude vedro, i v zime :-

A kosti taky.. u me kdyz spim, tak se o ne tlacim :-)

TUBU operace 26.4.2012 a 28.4.2012 reoperace - nepruchodnost z žaludku do střev :-/ Ale všechno jsem to zvádla :-)
Nemocnice na Homolce - Praha
24 let

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 15:05 

Tak mne zima je taky, a to nejen proto, ze tu uz zase mame kolem 16 stupnu :evil: ONO se to samo neudela ta poradna izolace :lol: chodim doma i spim v tlustych ponozkach, teplakach, obalena dekou fleecovou a jeste v zupanu. A to ted naprosto bezne. Kdyz lezim na brise, tlaci me matrace do zeber, ale je to i castecne proto, ze sem ji jeste jako sumo docela rozlehla, i ta konstrukce je takova rozlezela, no chceme novou postel :mrgreen: A kdyz sedim, boli me ta kostrc, kdyz lezim na boku, tlaci me kolena, jak mam nohy u sebe :D Kdyz jsem v bazenu, plachtim jak rejnok :lol:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 18:19 

tak koukám ,že krom menší velikosti oblečení bych si měla pořizovat oblečení z hřejivějších materiálů :) tedy až na ty menší velikosti dojde :roll: pak ještě polštářek pod zadek , možná rovnou všít do kalhot :lol: a dávat si bacha než se o něco majznu ,protože už tam nebude toliko té ochané vrstvy :lol: vyloženě se těším na kozačky , zatím mám jen kotníkové , sen je pod kolena ,třeba se dočkám už příští sezonu .
Ještě by mě zajímalo ,když se člověk rozměrově mění ,týká se to i hlavy ? Nenosím v zimě klasické čepice ,ale spíše něco jako klobouky , tvar dost podobný ,ale materiál teplejší . Co myslíte ,zmenší se se i obvod hlavy ? Chápu ,že dotaz je kapku víc na hlavu ,než o hlavě ,ale od včera na to myslím :roll: :lol:

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

Naposledy upravil kytice dne 20 led 2013 19:50, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 18:55 

Pájo tak to je líto, že to u Vás takhle dopadlo... no co k tomu říct.....snad jenom to, že život nekončí a to pravé štěstí na Tebe určitě stále někde čeká, tak hlavu vzhůru chlape, držíme všechno :wink:
.....bohužel to není jedinný případ, komu po zhubnutí po bar. operaci narostlo sebevědomí natolik, že si našel, shodou okolností, také mladšího chlapa a potom následoval rozvod.....chodila i sem na BF...no lidi jsou různí, s tím nenaděláme nic....

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 19:07 

Kytice, promin, ted jsem se ale pobavila tvym preklepem.. :D :D :D ja doufam, ze co se tyce objemu, tak se nic nezmeni, jedine by mi mozek vytekl usima.. ale asi jsi myslela obvod.. ja nosim porad stejne cepice a klobouky, jako kdyz jsem mela 70kg.. A jak jsi ted vlastne na tom? .. na jake vysetreni ted cekas?

Pajo, mrzi mne to.. pani si asi pred svatbou moc neuzila, co? .. docela hojny pocet panu vystridala... no ale co je nejsmutnejsi je to, ze ne tvoji vinou prijdes o to, byt kazdy den s detmi a deti zase o tatinka.. uz to nikdy nebude takove.. rozvod je pro rodinu strasna, strasna vec.. ja ho prozivala ve svych 20ti letech stejne hrozne, jako deti me sestry v 5 letech.. :(

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 19:48 

petulka1650 tak to je fajn :lol: mám doma pár kousků co nestáli zrovna pár korun a kdyby mi to pak padalo ,to bych nerada :lol:

zatím mám za sebou první konzulaci a teď v pondělí mě čeká nutriční , takže úplný začátečník , ráda bych operaci počátkem léta ,tak snad se zadaří :)

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 20:35 

Pájo, je to smutné, ale životní realita...,bohužel, taky mám něco podobného za sebou a žádná hitparáda to nebyla...já měla zase playboje,zahleděného do sebe, který, byl za svobodna oplácaný a štíhlým se stal až za vdana, začal navštěovat, fitko, jíst jen zeleninu, kupovat si hadry.., zatím co já tloustla a starala o děti, dnem i nocí,pač byli oba kluci přes den hyperaktivní a do čtyř let noční křiklouni..Takže jse se nemohla věnovat sama sobě jako manžel...
Já se taky s rozvodem nemohla dlouho smířit, pač jsem měla pocit že jsem do manželství investovala moc a moc energie, aby vše fungovalo,manželovi v mnoha věcech chodila léta v ústrety.....Od rozchodu (2008) jsem přibrala třicet kilo!!(nedostatek lásky, nahrazovala večerním jídlem).

Pájo zkus si to v hlavě srovnat, tím že ta tvoje ženská za to prostě nestála...neměla srovnané priority. A s tím by jste stejně dřív či později bojovali... Za vaše manželství nebyla schopná asi rozpoznat,že jsi kvalitní partner kt. žije pro rodinu a to je v dnešní neutěšené a divoké době nejvíc! Taky trpím tím jak vypadám ikdyž si za to můžu sama, ale změnu postavy, energie a možností bych s rozumem baby kt. má fungující rodinu řešila zcela jinak. Mluvím o tom pokud manželství fungovalo i v "tlustý době"... Přece jde si to užít i s rodinou a manželem. Chodění spolu do společnosti, rodinné sporty, víc aktivit, nabažení se hader...přitom všem nemusím ubližovat manželovi a dětem pokud jsme si rozuměli před zhubnutím... Taky čekám pokud se ten zázrak stane, a já se výrazně prostorově zmenším, že exmanžel je schopný začít ťukat na vrátka,protože mě, ale v nejtěžší době nechal na holičkách pokud k tomu dojde, zůstane nevyslyšen.. Neopustil mě sice kvůli tloušťce, ale často mi kila vyčítal. Ona to manželka zjistí, až po několika kopancích od povrchních ctitelů, o co přišla, přijde sama, ale důvěra se těžko dostává zpět. Pokud jsou její priority si dokazovat jak je momentálně atraktivní a chtěná na úkor toho že rozbila, rodinu, takový člověk si rodiny stejně neváží, dříve či později by nějakým způsobem tu rodinu rozbila. Přízeň dětí a častá setkání si jistě udržíš i tak a určo si tě najde, nějaká, která si chlapa, který umí udržovat rodinný krb bude vážit. Věřím v to, také na to čekám :wink:, nic nevzdávej :), hodných chlapů je málo :mrgreen:

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

Naposledy upravil Ines38 dne 20 led 2013 22:13, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 21:08 

Jo, holky, všechny co již šťastně měníte šatník a procházíte hadrovou mánií (na kt. se i já velmi těším :P ), jsem včera díky kámošce na facebooku objevila jednu stránku, o hadrách kde jsou úžasné , úžasné inspirující kombinace :wink: http://www.facebook.com/NewDresses?ref=stream

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 20 led 2013 21:53 

Pájo, z vlastní zkušenosti:
projít se místností v upnutých džínách, kožených kozačkách a svetříčku s výstřihem..... a koukat jak všem chlapům v okruhu 50 metrů popodají čelisti a stoupají poklopce.. to je opojná zkušenost, kteru mnohá z boubelek nikdy v životě nezažila... dokud se jí nenaskytla tahle možnost..operace... atd..

je to droga, kteru některé (někteří?) neumí zvládnout, a pak to dopadne jako s tvojí ženou. To značí nedostatek jiných vlastností včetně selského rozumu a empatie k vlastním dětem..

mě samotné se z té drogy zamotala na chvíli hlava.... ale pak jsem rychle pochopila, že ten kdo při mě stál a miloval mě i stokilovou, má se mnou děti atd.. tak ten si zaslouží abych se naučila lépe zvládat tuto svou nově objevenou schopnost a směřovat ji jen k němu... maximálně si užívat ty pohledy ostatních ale to je asi tak vše..

jak píší jiní.. pokud to tvoje žena neuměla zvládnout, ať už kvůli tobě, nebo dětem, asi to má milion různých příčin, jedna z nich může být i nedostatek taktu a rozumu, ale pokud ona sama neprohlédne, ty s tím nic neuděláš.

Vem to takhle: hezká holka, co se hezká narodila a sexy byla jen tak mimochodem, si celý život užívala pozornosti mužů a když se pak rozhodne zakotvit v manželství, je to její rozhodnutí se vzdát těch ostatních, tak to pak zvládne lépe. Tvoje žena to neznala, a tak s tím neumí zacházet.. jednou jít to dojde, ale to bude možná pozdě.

Držím ti palce a přeji pevné nervy...

Obrázek
Jde to ztuha, ale jde to...

PříspěvekNapsal: 21 led 2013 20:54 

Jana 123

Ano,přesně ty pocity které popisuješ tak právě zažívá,ale čím víc jí to všichni říkají,že se má probrat a podívat se co dělá,tak o to víc to nechce slyšet a připustit si že to nezvládla ustát.
Podle ní je to moje vina,že jsem celé roky nebyl lepší manžel(mimochodem máme 3 děti tak tomu moc nerozumím...) a mohu si za to sám...ale to tu nechci řešit a ani nic jiného.
Důvod proč jsem napsal můj příběh je ten,že tyto operace nemění jen toho dotyčného ale bohužel i ostatní věci kolem....málo žen tady se upřímě přizná,že se jim toto přihodilo a začínají užívat života víc než je zdrávo.

Snažil sem se přes rok,aby žena pochopila,jakou dělá blbost a jedinej kterej to odnese budou děti,né my...ale marně...:(
Možná mě tu odsoudíte,ale bude mi líp jinde...začnu zase od začátku...s někým kdo si mě bude vážit. :wink:

Proto rada na závěr těm ženám,které teprve na opku čekají.Až budete takové,jaké jste si vždy přály být,zachovejte si zdravý rozum a nezahoďte dosavadní život jen pro těch pár okamžiků,teré jste dřív nezažívaly... :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina