Zdravím vás tu všechny.
Nedá mi,abych se podělil o zkušenosti,které přinesla bar.operace mě,i když jí nemám.
Operaci podstoupila moje žena,a v den kdy si ji nechala udělat,změnil se nám celý život...bohužel..
Samozřejmě musím říct,že máme 3 děti a manželství bylo doté doby takový "stereotyp"
Začátky po operaci byly tak jak všechny píšete,nadšení z ubývající váhynové oblečení,zlepšení zdrav.problémů...Pokračovala plastika břicha,nová prsa...rázem sem měl doma novou ženu plnou života,byl sem moc rád,že je takhle spokojená,podporoval sem ji v tom.
Ale po 2 letech od operace mě čekalo kruté vystřízlivění...od mého dobrého kamaráda jsem se dozvěděl,že moji manželku občas zahlédne v jedné kavárně,ale pokaždé s jiným mužem...netrvalo dlouho a zjistil sem že mě moje žena asi 6 měsíců podvádí,o co horší,ne s jedním ale zvládla za tu dobu tak 15-20 chlapů.
Ani se mi nesnažila lhát,a vše mi řekla,že od té operace se změnila i uvnitř...je z ní teď přitažlivá ženská,chlapi ji pomalu leží u nohou a ona může mít ,na koho si jen ukáže...a to jí prý imponuje,takový pocit prý nikdy nepoznala...
Bohužel nám nepomohla ani návštěva manželského poradce,kdy sem byl ochotný kvůli dětem v manželstí setrvat a naučit se s tím žít,jenže manželka už zájem neměla,prý již ke mě necítí tolik,aby se mnou zůstala...Nakonec si našla o 8let mladšího klučinu,ke kterému se hodlá stěhovat....
Po nějakém čase,kdy spolu musíme ještě bydlet zjištuje,že to jak si myslela,že bude vše hezké a růžové,tak realita je jiná...
Čeká nás žádost o rozvod,tahání o majetek atd...
Jen sem vám zde chtěl napsat,že i toto je negativní stránka bar.operace,kdy žena neustojí takovou proměnu
(myslím vdaná žena)
Přeji všem,aby jste byly po operacích spokojené,protože si to zasloužíte
PS. Ale přeci jen jedno pozitivum to pro mě mělo,během doby co řešíme naše rozpadající manželství,jsem shodil,neuvěřitelných 31 kilo,měl sem 112kg,takže z toho pline,že vše špatné je k něčemu dobré