Jeník píše:
Mattoni!
Nikomu nikde vědomě nelžu. Je pravda, že mi tu občas štvete, ale to tu teď nebudu rozebírat. Občas se tu do mně někdo strefoval.
Jeník.
FÁÁÁÁKT??? A když tě štveme, proč sem chodíš?
S dicipliny? A ještě vědomě lžeš, jak je bandáž úžasná, ale jinde bys to netvrdil, jak sám píšeš, tak jestli tady nechceš být k lidem upřímný jen proto, že my tě tady štveme, tak tady nechod, máš Kafemlýnky a Drobky, pokud tam ti je lépe,a nemáš tam potřebu lidem lhát tak jim tam i raď možná pravdu?
Citace:
Kosmeticko!
Jako vždy s Tebou souhlasím, protože máš jako vždycky pravdu. Na tamtom fóru nesnášejí ze všeho nejvíc bandáž žaludku. Je pravda, že bandáž potřebuje maličko víc disciplíny a v tom oni problém nevidí, prostě bandáž nefunguje a musí se vždycky na reoperaci. Podle nich to nepomůže a způsobí to jen samé problémy. Já jsem tam nakukoval na začátku, když jsem sháněl první informace, potom jsem tam dlouho nepsal. V poslední době jim tam občas napíšu něco o tom jak, je bandáž úžasná a nejlepší na světě. Jinde bych asi netvrdil, že je nejlepší, ale tam mi s tím štvou. Když tam někdo projeví zájem o bandáž, pošlu mu SZ a poradím mu raději "Kafemlýnky", protože tam mu o bandáži poradí lépe. Už tam takových chodí celá řádka. Už i Sága123, která chodí s bandáží na ono fórum, začala přispívat docela prospěšně do Kafemlýnků. Má spoustu užitečných rad pro bandážníky, které na tamtom fóru nemůže použít.
Jeník.