fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 lis 2024 05:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 pro 2012 13:13 

Zdravím všechny,
děkuji za klady, zápory, názory a podporu pro uvažující nováčky. Jen jsem neviděla nikde zmínku u holek, které by si po dlouhé době nebo vůbec poprvé koupily kozačky? Já mám teď problém něco dopnout, takže moje nejvyšší boty jsou kotníkové. :lol: Tak doufám, že si třeba někdy koupím kozačky a dopnu je až nahoru. Tak samo je to s podpatky. Teď když mám nějaký, tak újdu kousek a už mě bolí nohy, takže jedině do auta a zpět nebo nějaká návštěva, když vím, že to není daleko a za chvíli se zuji. A ještě se chci zeptat, jestli někdo z vás daruje krev a zda to má nějak vliv. Tím, že méně jíte, tak jestli vám po odběru není nevolno nebo závrať. Děkji za info.

32 let, manžel, 1 dítě (2 roky)
14.8.2013 termín plikace, Ostrava-Vítkovice

PříspěvekNapsal: 19 pro 2012 14:45 

Kate80, hubeňourky odhubnutý samozřejmě vesele nakupují kozačky a užívají si to. :lol: Akorát to zrovna sem nikdo nenapsal. :? Já už si je také zkoušela, všechny jsem zapla. Minulý rok ani jedny. Ale koupím si je až příští rok i s kabelkou - kožené. Doufám, že ještě pár kilo shodím, pak budu utrácet, moc se na to těším. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak jsem ve sprchovém koutě na něco přišla. :shock: Takový zvláštní pocit jsem poslední týdny měla, když jsem mydlila své méně rozměrné tělo. :oops: Pak mi to docvaklo. :o Mozek je zatuhlý orgán a na rychlé změny nereaguje zrovna pružně. :evil: Dal mi totiž signál, že mydlím "cizí ženskou". :oops: Ale fakt. Chvíli jsem měla dojem, že to nejsem já. :o Ale lesbička ze mě asi nebude. :shock: Nevzrušilo mě to :mrgreen:

44 let, 2 děti (24 a 9), skvělý přítel, zrzavý kocour (přítulný)
Opka: 24.4.2012 TUBU, Turnov, MUDr. Hrubý
Nadváhy a zároveň i úbytku 30kg dosaženo 10.10.2012
- 40kg dosaženo 10.4.2013
Motto: "Pod tlakem se z černého uhlí stává diamant" a o tom je život!

PříspěvekNapsal: 19 pro 2012 14:55 

BalbinkaTP, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty jsi asi pěkný éro :lol:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 19 pro 2012 20:14 

BALBI! :lol: :P :roll: :lol: :lol:
Obrázek

12/10/12 reoperace bypass při 108kg,primář Vraný,Jablonec nad Nisou - úspěšně zvládnuta!
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů...Obrázek...

PříspěvekNapsal: 20 pro 2012 06:11 

ad botičky

Nožky se hezky smrsknou, zúží, kozačky jsou fajn. Mě osobně ještě nepřešla , hadrová mánie., Stále se nemůžu nabažit pocitu, že mám normální velikost. Včera jsem byla na kontrole, byla tam nová sestřička a řekla mi: Ale tady je dneska jen bariatrie, vy jste někdy chodila na bariatrii? Holky, můžu Vám říct, lapla mě taková euforie, že jsem bublala jako voda na kafe. :D

PříspěvekNapsal: 20 pro 2012 09:59 

FIONO!
to je super pocit,co?Jen si to užívej,moc ti to přeju! :wink: :P :wink:

12/10/12 reoperace bypass při 108kg,primář Vraný,Jablonec nad Nisou - úspěšně zvládnuta!
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů...Obrázek...

PříspěvekNapsal: 20 pro 2012 20:25 

Balbinko jsi mi připomněla, že já si vždycky při mydlení říkala, jaký je to rozdíl, mydlit poloviční tělo, že už nepotřebuji tolik sprcháče, jako dříve a že si krásně dosáhnu na zadek, na záda atd :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 20 pro 2012 22:47 

Ahoj vespolek, já teda kozačky pod kolena nosím, dokonce tam nacpu i džíny, ale jasně, že to nevypadá tak pěkně jak na štíhlých holkách. Ale na to nakupování hadrů se fakt těším, s tím problém mám.. :x

27.3 dokončeno kolečko
15.8. plikace ÚVN Praha prof. Kasalický, v den operace 132 kg
Metřík dokončen 19. 5. 2014.
...a mašinka ještě kousek popojela..
7.1. 2015 abdominoplastika
http://redkvicka7.rajce.idnes.cz/Redkvicka

PříspěvekNapsal: 22 pro 2012 00:58 

No vidíš, Věrko, další pozitivum, co nám přinesla opka: velká úspora šamponů a sprcháčů :!: U těch šamponů a kondicionerů je to markantnější, bohužel, ale zase na všem špatném se dá najít něco dobrého. Vlasů zbyla sice s bídou třetina, ale konečně mi s přehledem stačí jedna barva na vlasy :!: :mrgreen:

44 let, 2 děti (24 a 9), skvělý přítel, zrzavý kocour (přítulný)
Opka: 24.4.2012 TUBU, Turnov, MUDr. Hrubý
Nadváhy a zároveň i úbytku 30kg dosaženo 10.10.2012
- 40kg dosaženo 10.4.2013
Motto: "Pod tlakem se z černého uhlí stává diamant" a o tom je život!

PříspěvekNapsal: 27 pro 2012 10:37 

Kozačky jsou klasika, ne? :wink: To si každý užívá!!! No a ještě víc než u sprchování je to markantní u mazání tělovým mlékem nebo krémem, to se fakt člověk míň nadře :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 pro 2012 11:18 
Holky :P

no nevím, s tím mazáním se opravdu méně nadřeme to je teda fakt, ale mě tedy vylezlo za poslední dobu nějak moc vrásek kolem očí, které jsem dříve neměla :( :oops: :roll: , ale zase když si vezmu sluneční brýle tak vypadám jak filmová hvězda :mrgreen: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 08 led 2013 19:43 

Já se tedy krémem nemažu, ale namazat přítelkyni po sprše se mi líbilo. :-) A na boty se těším. Ne tedy na kozačky, ale vysoké vojenské boty do přírody bych rád opět zavazoval až nahoru. už aby to bylo. :-) Teď jsem většinou používal levné vietnamské boty se suchým zipem místo tkaniček, abych nemusel dlouho provádět hloubkový ponor. :-)

1.10.2011 váha 234,6Kg
28.8.2012 Bypas Břeclav, váha 199Kg
32 let, svobodný, bezdětný

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 17:37 

Holky čtu tuto diskuzi od konce koušu se směrem na začátek a v tom mne dojde nabídka na nádherné prádélko,to je pro mne další motivace do toho jít... http://www.rajpradla.cz/podprsenka-mat-1527-11-antico-push-up?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_18_1_2013_q&utm_content=antico

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 09:49 

Zdravím vás tu všechny.
Nedá mi,abych se podělil o zkušenosti,které přinesla bar.operace mě,i když jí nemám.
Operaci podstoupila moje žena,a v den kdy si ji nechala udělat,změnil se nám celý život...bohužel.. :(
Samozřejmě musím říct,že máme 3 děti a manželství bylo doté doby takový "stereotyp"
Začátky po operaci byly tak jak všechny píšete,nadšení z ubývající váhynové oblečení,zlepšení zdrav.problémů...Pokračovala plastika břicha,nová prsa...rázem sem měl doma novou ženu plnou života,byl sem moc rád,že je takhle spokojená,podporoval sem ji v tom.
Ale po 2 letech od operace mě čekalo kruté vystřízlivění...od mého dobrého kamaráda jsem se dozvěděl,že moji manželku občas zahlédne v jedné kavárně,ale pokaždé s jiným mužem...netrvalo dlouho a zjistil sem že mě moje žena asi 6 měsíců podvádí,o co horší,ne s jedním ale zvládla za tu dobu tak 15-20 chlapů.
Ani se mi nesnažila lhát,a vše mi řekla,že od té operace se změnila i uvnitř...je z ní teď přitažlivá ženská,chlapi ji pomalu leží u nohou a ona může mít ,na koho si jen ukáže...a to jí prý imponuje,takový pocit prý nikdy nepoznala...
Bohužel nám nepomohla ani návštěva manželského poradce,kdy sem byl ochotný kvůli dětem v manželstí setrvat a naučit se s tím žít,jenže manželka už zájem neměla,prý již ke mě necítí tolik,aby se mnou zůstala...Nakonec si našla o 8let mladšího klučinu,ke kterému se hodlá stěhovat....
Po nějakém čase,kdy spolu musíme ještě bydlet zjištuje,že to jak si myslela,že bude vše hezké a růžové,tak realita je jiná...
Čeká nás žádost o rozvod,tahání o majetek atd...

Jen sem vám zde chtěl napsat,že i toto je negativní stránka bar.operace,kdy žena neustojí takovou proměnu :( (myslím vdaná žena)

Přeji všem,aby jste byly po operacích spokojené,protože si to zasloužíte :wink:

PS. Ale přeci jen jedno pozitivum to pro mě mělo,během doby co řešíme naše rozpadající manželství,jsem shodil,neuvěřitelných 31 kilo,měl sem 112kg,takže z toho pline,že vše špatné je k něčemu dobré :P

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 10:10 

Pájo,to bylo smutný čtení.Myslím že to tady někdo(mám pocit,že to byl taky chlap)popisoval,že někteří tu změnu neunesou a snaží se jako-by dohnat to co v tlustý době nestihly.Nemyslím že na vině je operace,ani ty ,zkrátka to v ní dřímalo a jen měla najednou možnosti a tak to využila.Asi by se úplně to samé stalo kdyby potkala milovníka boubelek a on projevil zájem.Blbý je že ten kdo při ní vždycky stál ,za odměnu zůstal sám.To nezměníš,neovlivníš.Někde je určitě nějaká co to náležitě ocení a až se s rozchodem smíříš,tak se třeba potkáte.Jsem asi naivka ,ale já věřím že co se má stát,to se stane a všechno co se nám dějě,má nějaký důvod.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 699 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina