Ahoj Tynika, po zaregistrovaní Tvojho ospravedlnenia som sa snažil k Tebe pristupovať tak, akoby sa nič nestalo. A nevracal som sa k tomu, čo bolo. Ale rozpamätaj sa, že Ti viaceré písali, že prijímajú ospravedlnenie, ale žiaľ, dôvera v človeka sa veľmi rýchlo stratí a bude treba viac času, aby sa na to zabudlo. A Ty si sa teraz prejavila zas ako dosť netrpezlivá. Ja som tiež zaregistroval Tvoju otázku, aj to, že Ti nikto neodpísal a že si ju zopakovala. Lenže po pravde, na takých stretnutiach sa riešia dosť osobné a súkromné veci, takže sa prosím nečuduj, že Ti nikto nenapísal, o čom sa na takom stretnutí hovorilo. Skús sa zamyslieť nad svojou otázkou a či vlastne bola zodpovedateľná.
Dospelá si určite dosť, o tom nikto z nás nepochyboval. To že nemáš ešte deti, takých je tu tiež dosť. Si rozumná a dokážeš prijať s porozumením upozornenie, že si čosi mala napísať inak (som fakt rád, že si to vtedy opravila a tým si si u mňa dosť vylepšila môj pohľad na Teba). Ja som si nevšimol, že by sa ktosi k tomu moc vracal. Ale samozrejme je možné, že si dostávala SZ a tie mohli byť nepríjemné.
Operáciu určite zvládneš a vlastne musíš zvládnuť sama. Každý z nás ju zvládol sám. Ale je príjemné, cítiť podporu a účasť ostatných s rovnakým problémom. A ak budeš chcieť sa čosi dozvedieť, tak Ti nikto na nezakazuje sem prísť a čítať si tu všetko. A aj znovu klásť otázky. Píšeš o zahorklosti voči Tebe, ale ja cítim tú zahorklosť voči nám práve od Teba.
Želám Ti vydarenú operáciu, želám Ti, aby sa Ti všetky Tvoje zdravotné problémy stratili, aby si dosiahla aj vnútornú vyrovnanosť a zmierenie s okolím. To motto v Tvojom podpise platí skôr opačne - Človek vypadá presne tak, ako sa cíti. Tvoja myseľ a Tvoje city a pocity ovplyvňujú Teba a Tvoje okolie. Nie Tvoj výzor.
Roman
_________________ 60 rokov, manželka, syn 29 r., dcéra 28 r. a jedna mačka menom Mrňa Odložená operácia 8.2. pre zápaly v žalúdku. Najvyššia váha 138 Tubu vykonaná dňa 9.8.2012 v Břeclavi MUDr. Čiernym 16.2.13-112,0 31.5.13-106,5 7.8.13-103,5 30.9.13-101,1 14.10.13-99,812.11.13-98,2 28.3.14-97,5 8.7.14-97,0 30.4.16-94,0 22.7.16-92,5
|