Zakládám nový chlívek, kde se můžeme radit, dávat informace o přípravcích, které nám pomáhají s přebytečnou vodou v těle a které máme vyzkoušenémnou vyzkoušený doplněk stravy, který na mě opravdu funguje a po kterém jsem měla již
po 2 dnech viditelné a pozitivní výsledky je tento
http://lekarnaproradost.cz/cs/products/ ... uick-dren/ objednávala jsem přímo z tohodle odkazu - dorazilo to třetí den - i s poštovným snad 495,- (na měsíc)
Trochu citace o přípravku....Citace:
Quick Dren je přírodní doplněk stravy, který působí na lidský organismus silou vhodně zvolené kombinace bylinek a minerálů. Řeší potíže s nadměrným zadržováním vody v těle, zmírňuje otoky, pomáhá odvádět odpadní látky a toxiny, zmírňuje projevy celulitidy, upravuje zažívání, podporuje hubnutí.
Tabletky jsou na přírodní bázi. Obsahují extra účinné výtažky z bylinek a také správnou kombinaci minerálů, které podporují nejen odvodnění organismu, ale také mají silné detoxikační účinky.
házím sem i mojí citaci z kavárny, at to nemusím psát znovu Citace:
pro všechny, kdo bojují
s otékáním nohou nebo čehokoliv....
z vlastní zkušenosti vřele doporučuji zakoupit tento výrobek...první tabletu jsem si vzala tento čtvrtek odpoledne a už v pátek ráno jsem měla své věčně nateklé lýtko o 5 cm menší !! Také jsem oblékla pohodlně kalhoty, které jsem si koupila asi před 1-2 měsícem v Lidlu, sice mi byly, ale přes nohy dost těsné, takže jsem je uložila do skříně na lepší časy...včera večer jsem si je ze srandy zkusila a oni mi krásně jsou, takže konečně jsem našla něco na odvodnění (a ne jen na to, jak se dočtete v odkazu), co funguje i na mě a za tak krátkou dobu !!