Já musím říct, že jsem byla moc spokojená. Už na poprvé když jsem došla na konzultaci, díky tomu že jsem měla objednané kolečko v Břeclavy to jde vše rychle.
Mluvila jsem v ordinaci s panem doktorem Filipem Markem, vedle v ordinaci přijmal Dr. Procházka, aby se jim pacienti líp zvládali- protože čekárna byla opravdu plná.
Když jsem řekla že chci tubu-sleeve resekci, tak to tak pan doktor bral, prokonzultovali jsme spolu věci týkající se tohoto zákroku a byl mi schválen že je pro mne vhodný a když jsem si ho vybrala že mi ho prostě udělají, žádné vymlouvání nebo nucení do něčeho jiného.
Sestřička si mě hned objednala na odběry pro endokrinologa, kterého v Břeclavy nechtěli a na spirometrii. Za edokrinoložku jsem si tedy připlatila 800 kč, ale tím že mě vzala hned za týden mimo její ordinační dobu.
Při první konzultaci jsem hned dostala předběžný termín- právě díky tomu, že jsem měla kolečko již rozběhnuté.
Sestřička mě také informovala o tom, že se platí 3 000 kč,
ale za celý pobyt = speciální cena pro pacienty bariatrie.
V téhle chvíli mám za sebou už všecky vyšetření kolečka, 6. 2 jdu na kompletaci výsledku a 26.2 mám termín operace.
Musím říct, že zatím jsem velmi spokojená...Uvidíme co bude dál
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
budu informovat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)