Ahojky děvčata, po včerejší odvysílané reportáže na TV Nova, mě běhá mráz po zádech čeho všeho je schopná ,,dobře,, mířená reportáž.
Když media chtějí udělají z vás světici nebo potvoru během několika vteřin a národ tomu uvěří. Nevím kde je pravda, ale příjde mi to poněkud přitažené za vlasy. Je mi líto paní, že takto dopadla, ale myslím si že to není jen a pouze důsledkem bandáže, že těch okolností které se podepsaly na jejim stavu je mnohem víc, jenže ono se to lépe prodá když je to o snaze zhubnout.
Chtěla jsem tímto všechny spojubojovnice, které přemýšlejí o opce uklidnit, neberte tuto reportáž jako bernou minci. Je zde mnoho děvčat, které mají band a žijí a jsou spokojené. Jiné byly nespokojené a řešili to jiným způsobem opky a jsou živé a zdravé.
Možná díky této reportáži jsem vylezla z nory s tím, že mám potřebu napsat všem co se rozhodují jaký způsob opky zvolit.
Před 2 lety jsem byla v OB klinice na plikaci, tehdy jsem se rozhodovala, chci opku, ale aby to bylo tou nešetrnější formou, takže moje volba byla PLIKACE. Jenže nyní po 2 letech, díky mojí nedůslednosti dodržovat pravidelnou stravu a nepřejídat se došlo k tomu, že mám plikaci přežranou a začínám zase nabírat kila zpět, takže v době plikace jsem měla 123 kg, nejnižší váha byla 92 kg a nyní mám zase 105 Kg a začínám mít strach, že naberu zbytek do 123 kg.
Vím, že v prve řadě je to moje chyba měla jsem si vybrat jiný způsob opky a hlavně být důslednější při stravování a pak je zde jiná věc, která ukazuje na ostatní případy kdy se zjistilo, že plikace se rozvázala tím, že byla špatně sešitá nebo špatně provedená atd. V tuto chvíli media ze mě můžou udělal nenažranéno otesánka, nebo světici která naletěla mudrům kteří svojí práci odflákli. Jen já sama tuším a vím, kde se stala chyba.
Názor na plikaci mám pořád stejný, je to jedna z možná nejšetrnějších forem opky, ale není vhodná pro všechny ( teda alespoň ne pro mě, která má problém z důslednosti k dodržování pravidel ). Díky plikaci se mi podařilo zhubnout cca 30kg a svojí chybou 10 kg nabrat. Ale znám i ty co si nejsou vědomi toho že by plikaci přežraly, dodržují předepsané porce a zase nabírají, zjistilo se že plikace se jim rozmotala. Zajímavé je že jsme všichni byly u OB Kliniky pak si vyber ..., je to v lidech nebo v lékařích ?.
Každopádně ničeho nelituji, jen tak se nevzdám !. Vím, že pravidla se musí dodržovat při každé opce a proto jdu dál
Žádná reportáž mi moje plány nezhatí !!!!!!:-) Žaneta