kvůli datumovému řazení příspěvků sem, do tohoto příspěvku zkopíruji, proč saga toto téma založila:saga123TV, tisk, rádio ... o bariatrických operacích objektivně i neobjektivně
Ahoj všem, doufám, že nebude vadit nikomu toto téma, v kavárně se to nějak ztrácí.
už týden jsem pod palbou telefonátů známých a rodiny (co "TO" o mě vědí)...
Poslední kapka byl dotaz mého 8-letého synovce, jestli pry taky umřu jak ta hubená paní ...
Pohádala jsem se se ségrou, tátou ...
a už mi vadí jak i průměrně inteligentní lidé považují to, co vidí " v TýVý Nova " pomalu za Písmo svaté ...
Takže jsem pánům a Klímovi a Kroupovi napsala od srdce, co si o nich myslím ...
LFsaga123: Hod to na ulozto.cz a pak sem dej odkaz. Kdo bude chtít tak si to stáhne
vercasago jooo, tohle téma je super, určitě tu zůstane !!
mám sem přetahat ty příspěvky z kavárny ??
jinak můžeš udělat screen, zkopírovat třeba do malování a pak uložit do PC jako JPEG a pak postupovat podle návodu na obrázky...
viewtopic.php?f=34&t=999 saga123to bude super to sem přetáhnout - pěkně na jednom místě
===========================================================================================
TynikaZdravím všechny,
Právě jsem na Tv nově viděla upoutávku, že dnes večer se bude řešit jedna paní, co umírá protože má nějaké komplikace po bandáži... už dřív jsem o ní slyšela ale zapoměla jsem na to. Jsem zvědavá, co se tam dozvím. Sice mám v plánu tubu ale i tak... aby člověk z toho nedostal strach.. no ale i kdyby byl a asi bude, stejně člověk nic jinýho nezbývá. A taky mě zajímá kde jí to provedli, abych se tomu místu vyhla obloukem,
Mám dotaz - Když jsem se chtěla objednat k dr. Kasalickému z Vojenské v Praze, řekla mi jistá sestra, že se k němu neobjednává stačí si zavolat den předem jestli bude mít čas. Nějak tomu nevěřím, nebo je tu někdo kdo se k němu též nemusel objednávat ? Já se musím objednávat i k zubaři... přijít tam jen tak bez ohlášení mi příjde divné a nevím jestli to není výmysl. Díky za odpověď.