fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 pro 2024 16:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 13:53 

děkuji vám za pěkné přivítání. Moravane, bohužel po porodu kila dolů nešly, je to už 4 měsíce a spíš se to drží na stejném, ale to taky proto, že jsem dlouho hledala rytmus, při kojení nehubla a stravování taky nic moc. ALe to jsem čekala. Jsem úplně nadšená z vašich skvělých výsledků. Já budu ráda za každé kilečko dolů, které taky dole zůstane. Jsem ráda, že jsou tu tak skvělí lidé, kteří drží bezvadně při sobě! A jsem ráda, že jsem se rozhodla přijít mezi vás. Děkuji

24.4.2013 konzultace, objednána na 22.5.
změna - termín už na začátku května
9.5. tubu Mostiště - úžasný dr.Šimoník

13.5.2013 návrat domů... začíná pro mě ZCELA NOVÝ ŽIVOT

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 17:15 

Ahoj Zuzko :lol: Tvůj příběh je hodně podobný mému. Vždycky jsem byla "oplácaná", přesto jsem celkem bez problémů otěhotněla (tehdy 21let/95kg).V těhotenství jsem přibírala celkem v normě a po návratu z porodnice jsem měla o 5 kg méně, než když jsem otěhotněla. Bohužel, už v šestinedělí jsem měla pocit, že se na mě kila přímo lepí a později jsem už neměla odvahu vlézt na váhu. :oops: Na rozdíl od Tebe jsem to opravdově začala řešit až po nějakých 14 letech, takže jsem to dopracovala, kam jsem to dopracovala :oops: :roll: Možná pro Tebe nebude snadné rozhodnout se pro operaci, když máš tak malého broučka. :? Přeci jen budete chvíli odloučeni a budeš i potřebovat pár dní na vzpamatování, ale třeba by Ti pomohla už konzultace s obezitologem či psychologem. Rozhodně chválím Tvé rozhodnutí s váhou něco dělat a držím Ti palce, aby se to povedlo! :lol:
Vítej v našich řadách! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 20:39 

Ahoj Zuzu vítám tě mezi námi ,samozřejmě jak již říkala Maartina je tady toho spoustu probraného ale cokoliv ti bude nejasné tak se ptej ,však mi ti rádi poradíme .Tak se měj pěkně ,mimochodem moc pěknou berušku máš-tedy okud je na to na té fotečce ona :P :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku: Achichouvej
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 20:48 

ahojky lidičky

klobouk dolů pře úspěchy o kterých tady čtu - to v první řadě. A teď to představení: Jmenuji se Anička, je mi 26 let a měřím 179 cm s váhou kolísavě kolem 135 kg :oops: . Jsem také další z večných boubelek, ale ono je dost velký rozdíl být boubelka s devadesáti kily a se stočtyřiceti. Nebyla jsem nikdy hubená, už od dětství mám robustní kostru a pod 80 kg jsem se nedostala od svých asi patnácti let. Pak jsem se kolem osmnáctého roku dostala přes sto kilo a kamarádka experimentovala s pervitinem a já zjistila že se na tom báječně hubne a ještě má člověk tolik energie! Za 7 měsíců užívání jsem zhubla přes 40 kg ale to už jsem byla ten skutečný nefalšovaný narkoman a postavou nebylo kde se chlubit když jsem musela být pořád sjetá. Nevím kde jsem vzala v sobě tu sílu ale dostala jsem se z toho a dokonce přišla do jiného stavu a s těhotenstvím jsem nabrala zpět vše co jsem díky drogám zhubla a ještě něco navíc. Po narození Honzíka ( únor 2002) jsem zhubla tak těch 5 kilo ale to bylo asi tak vše, pak jsme chtěli druhé miminko, otěhotněla jsem a začala zase nabírat ale ve čtvrtšm měsíci jsem samovolně potratila (duben 2004) dali jsme pauzu a pokusili štěstí ještě jednou a opět se to povedlo. Narodila se mi Eliška (březen 2006) a s tou jsem také k těm něco málo zhubnutým kilům opět pěkně přibrala. Od té doby s tím strašně válčím, nějaké ty kouzelné přípravky - zhubla jsem to ano, ale nervozita a navíc pak ten jojo efekt a také těch peněz, ach jo, myslím že to tady všichni znáte ne? Jsem ten člověk který při trápení a stresu nehubne ale naopak to svoje trápeníčko zajídá a vzhledem k tomu že mi nečekaně náhle vloni na podzim zemřela maminka jsem úplně v háji a nedokážu nic. Dlabu antidepresiva a kynu. Myslíte že mi ještě někdo pomůže? Už jsem jako hromádka neštěstí... :( :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 21:21 

Pro HotAnnieVítám Tě mezi bojovníky s nadbytečnými kily. Tvůj příběh je hodně silný a myslím, že svědčí o tom, že když skutečně něco chceš, tak to dokážeš :!: Teď jen musíš být skutečně přesvědčená, že nastal čas pro změnu. Myslím, že je to důležitější než to, jestli musíš brát nějaké léky, nebo to, kolik právě vážíš. Já jsem si řekla, že takto zůstat nechci a že se něco musí stát, že musím udělat něco, aby se můj život změnil! Odhodlání a motivace je to nejdůležitější. :idea:
Bez maminky jsem už 13 let. Když náhle zemřela, nebylo jí ještě 44, mně bylo 23 a mé dceři, její vnučce bylo 3/4 roku. :cry: Na rok po její smrti nemám žádné vzpomínky, i když naše holčička byla malinká - orientuji se jen podle fotek - prostě vymeteno. :( A když jsem tak nějak začala vnímat okolní svět, už byla má váha katastrofální. :oops: Prostě jsem ten jeden rok nic neřešila a postupem času to plíživě přibývalo. :( Teď je dceři 14 let, mně se blíží čtyřicítka a rozhodla jsem se pro změnu. Kdo ví, třeba, když se to povede, zkusíme ještě miminko. :wink: Uvidím, co přinese čas. :shock:
Ale proč to všechno píšu. Smutek je zlý a deprese se dostaví snadno, když navíc nejsme s něčím, s někým nebo sami se sebou spokojeni. Přemýšlej o tom, jestli je ten pravý čas. Třeba by se Ti hubnutí stalo novou hnací silou a každému z nás je lépe na duši, když vidí, jak to ubývá. Ať už na váze, v centimetrech, nebo na konfekčních velikostech. :wink:
Přeji Ti, aby ses mezi námi cítila dobře a pokud chceš změnu, aby se Ti podařila. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 22:20 

tak tě vítám mezi námi a pojď přejít do kecacího tématu ju?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2007 22:40 

pro HotAnnie

- vítej mezi námi!
- neboj se, když jsi toho zvládla tolik, tohle zmákneš levou zadní. :D
- věř tomu! :wink:

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 12:00 

Moc Vám všem děkuji za přivítání a musím říct že vaše povzbuzování mě ještě více nakopává se do něčeho vrhnout. Strašně moc bych si chtěla obléct plavky a jet s dětmi na koupaliště aniž by se na mě všichni nekoukali jako na lochnesku :cry: Zavolám si do iscare na kozultaci na obezitologii a uvidíme co se bude dít. Moc všem děkuji za podporu a díky že jste mne vzali mezi sebe.

gábi díky za ta slova - šla přímo do srdíčka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 12:20 

Ahoj Zuzu, taky tě vítám mezi námi, jak koukám, vše už tu holky řekly za mě, tak jen směle do toho, čti, čti, čti a co Ti nebude jasné, ptej se, rádi Ti všichni odpovíme. Mnoho štěstí do boje s kilogramy a brzský termín operace přeje Martina

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 12:41 

Ahoj HotAnnie----vítám Tě mezi námi, Tvůj příběh je silný a když jsi už překonala toto vše, nevzdávej to a vrhni se teď do boje s kily i my všichni tady Ti budem velkou oporou...taky jsem ztratila milovanou bytost...otce, bylo to v 10 letech, ale i tak mě to dost vzalo, nebudu to tu dál rozpitvávat, ale také jsem nebyla v pohodě a odnesla si do života dost smutku...ale o tom nechci psát. Spíš Tě obdivuji, že jsi se dokázala vymanit z vlivu drog a můžeš být na sebe právem hrdá....a že jsi tolik nabrala...nevadí, důležitější je, že Tě nenapadlo kvůli kilům opět sklouznout k drogám, že chceš teď Tvoje kila řešit rozumným řešením, ale natrvalo. Nic lepšího jsi nemohla udělat. Zavolej si do Iscare, projednej tam svoji situaci a svůj stav, nikoho tam neodsoudí a jsou vstřícní, nakonec i psycholog by Ti mohl pomoci, ne jen při vstupním pohovoru nebo před operací, můžeš se dohodnout na dalších schůzkách, kdyby jsi měla pocit, že to nezvládáš a nebo měla deprese, není se zač stydět, mám okolo sebe plno známých, co dochází k psychologovi nebo psychiatrovi a za blázny je v žádném případě nepokládám...jen je prostě hektická doba, člověk nemá čas se zastavit a řešit svoje city a pocity, postupně se to nahromadí a pak bum...a někdo to ustojí a jiný potřebuje pomoci....a tu pomoc neodmítej...když se rozhodneš po operaci, tak ještě před ní můžeš dostat prášky, jako plno z nás Meridii a docela alespoň já jsem neměla takové chutě na jídlo a snižila jsem příjem potravy, ale pokud užíváš antidepresiva, musíš se s nimi poradit. Né pro každého je tento přípravek vhodný.A pokud bojuješ skoro celý život s kilogramy, jako já a asi většina tady, tak bandáž je tím nejlepším řešením, je to sice jen berlička, ale pro mě dost velká. Moc Ti držím palečky, aby jsi vše zvládla a věřím, že i zvládneš, jsi statečná holka a přeji moc úspěchů v hubnutí a třeba i k blízké operaci.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 14:30 

Ahoj Aničko i já tě tady vítám a jestli se rozmýšlíš tak neváhej.Máš skoro stejné míry jak já.A můžu ti úpřimně říct že mě mrzí že nejsem mladší,tak dlouho jsem se tahala s tolikati kily navíc a úplně zbytečně.Jdi do toho a nečekej že to půjde samo,já takhle promarnila spoustu let. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 16:39 

Ahojky zuzu, :lol: :lol: tak Tě tady vítám. Ta Tvoje beruška je nádherná :wink: :wink: a je dobře, že je zdravá. A teď se dej ještě Ty dohromady, podle Tvých představ a není co řešit. Zdraví Tě Boubelka z Havířova, jsme od sebe jen kousíček. Mějte se obě moc hezky. :wink: :lol: :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 19:55 

HotAnnie,
vítám tě, chápu tě, moc si toho už zkusila, myslím, že na jednoho člověka ažaž!
Na Iscare nedám dopustit, moc mi pomohli ve všech směrech!
Určitě si tam zavolej, tak jako my to asi sama nezvládněš!
Drž se,pa

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 20:07 

Ahoj Zuzko,
vítám tě a přeji ti výdrž při svém rozhodnutí.Je dobře, že to řešíš, já se po porodu jen utěšovala, že to nějak půjde a ono to šlo-ale nahoru!A jak píše Anička N.taky mi to trvalo 15let!!!
Teď jsem týden po bandu, jsem v naprosté pohodě a trvalo to celé asi půl roku od prvního zavolání.
Piš si na fórum pro podporu, ae poděl se i o radosti!
Gratuluji ti k nádhernému miminku, ať se vám daří!!! :D

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 srp 2007 20:21 

HotAnnie vítám tě mezi námi ,vidím že máš už za sebou krušného kus života,ale rozhodnutí a hlavně pevná vůle je to nejdůležitější co potřebujeme.Jasně že bude dobré se poradit s nějakým obezitologem.Ale však ty si to obvoláš a uvidíš.Jo Jo vím o čem mluvím ,taky jsem byla od dětství cvalík a i po všech možných ozdravovnách a dietách jsem vždy něco zhubla a potom zase nabrala a to daleko víc no prostě jojo efekt jako vyšitý.No a nakonec jsem se zodpovědně rozhodla že musím něco se sebou dělat a nakonec jsem podstoupila bypass žaludku a jsem nesmírně šťastná že vše je v pořádku a váha jde nenávratně dolů :P :lol: .Proto Ti přeji hodně štěstí v tvých dalších krocích pro které jsi se rozhodla.A hlavně nám dej potom vědět Ahojky Romča

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina