ještě si do tabulky dej kolonku kolikrát denně chodíme sr*ti a bude to asi tak vše
moje odpověd Ti ke spokojenosti asi stačit nebude, ale pokusím se:
2,5let po opce
tubu
cvičení NE (příležitostně kolo, brusle, tenis a jiné, ale žádné násilí)
jím úplně všechno (i sladké, tučné, nedietní, prostě vše na co mám chuť) - cca 1,5roku jsem si pečlivě odvažovala jídlo, nyní už ne, ale pokud mám pocit, že jím větší porce, opět je zvážím
piji cca 3 litry tekutin denně (nic nesladím, džusy ředím, převážně vše neperlivé - perlivé roztahují žaludek)
přibrala jsem cca 7kg (od února 2012 - úraz páteře), která už mám opět téměř všechna odhozená
jím stále pravidelně po cca 3hodinách
stále nezapíjím jídlo
před jídlem už pauzy nedodržuji
pokud zanedbávám pití, honí mě mlsná a jím častěji, než po 3hod (někdy i vědomě nepiji - akce, grilovačky, oslavy atd)
nekouřím, nepiju, sexuálně nežiju
a sr*ti chodím pravidelně 1x denně - vždy ráno, pokud nemám zrovna srágoru, což nemívám naštěstí často
a vypadá to se mnou asi takhle:posledních pár týdnů jsem zjistila, že jím méně, takže to budu psát takto: jídlo dříve (mé normální porce po opce)
jídlo nyní - posledních pár týdnů:
rohlík, houska - dříve větší půlka, až 3/4
nyní sotva půlka
polévka - dříve naběračka a něco
nyní sotva 1 naběračka
jogurt - dříve 3/4
nyní sotva půlka
knedlík s omáčkou - dříve 1 malý + omáčka + maso
nyní necelý malý knedlík
jablko - dříve 3/4 jablka
dnes půlka (velikost přibližně stejná)
atd atd
pití
i po delší době cítím pití v žaludku, což jsem před tím necítila už po chvíli
hlad - občas jsem ho už začala pociťovat (i když to byl úplně jiný pocit, než před operací)
nyní ho opět necítím i když jím méně
únava, slabost
nepociťuji
chutě
ze začátku pohoda, žádné nebyly, časem se vrátily, ale jak už jsem psala výše - jakmile hodně piji, nehoní mě potom mlsná
udržení váhy
občas to bylo jak na houpačce - vlivem různých faktorů (zadržování vody v těle - časem jsem zjistila, že mi to dělá převážně antikoncepce, kterou jsem potom vysadila, různé operace atd) ale jinak žádné velké potíže s udržováním váhy (zatím) nemám, tajně doufám, že to tak i zůstane
toť asi vše o mě, pokud je toho málo, ptej se, odpovím....každodenní zapisování jídelníčků jsem skončila před necelým rokem, takže v tomto rozmezí není u mě problém dohledat přesný den a vědět, kolik jsem čeho snědla nebo vypila
toto téma by mělo být spíše se
stravování, než v kecárně, takže prosím kolegyni moderátorku
Annax o zvážení, kde toto téma bude a případném dořešení tohoto chlívku...děkuji