Verčaahoj,no tak dělám servírku,takže vstávám denně kolem 7,30,i když mám volno tak se budím brzo většinou kolem osmé,snídám v práci v 8.hod,třeba rohlík s něčím(sním celý),nebo chleba(1krajíček)buď s pomazánkou,nebo šunka,máslo apod.Pak si dám kafe,(nesco plus jeden cukr)za 3 hodiny tj.v 11.hod si dám buď banán,nebo jogurt,mezi tím když si vzpomenu tak piju,(minerálku si ředím vodou,většinou citronovou ondrášovku)ale nikdy nepiju hned po jídle,ani né před jídlem,většinou tak s odstupem půl hodinky..ale tomu pití moc nedám,jak jsem psala tak 1litr za celý den,někdy 1,5l.Kolem 14 hod si dám oběd,buď polívku(uvařenou,žádné čínské ani nic podobného),nebo normální oběd s přílohou,ale jen do malé misky,to je možná víc jak 10 dkg,řekla bych 15 i 20dkg. pak kolem páte hodiny zase nějaký rohlík nebo chleba s něčím,a večer kolem 20.hod,většinou už nic nebo jen něco malého uždibnu,když chystám příteli večeři.. Když jdeme občas do hospody,dám si bílé víno s vodou do půl litru. Asi bych ale měla začít znova vážit,hlavně ty obídky
a dát víc tomu pití...
co myslíte? ale je fakt,že jsem včera zapla kalhoty které ještě před měsícem ne,takže je možné že opravdu miznou centimetry,a né kila..díky za rady