sallysally píše:
Tak po delší odmlce opět něco písnu a přispěji i já svojí troškou do mlýna
-následuje
moje půlroční BILANCE:
Dneska je to přesně
půl roku, dokonce i na den(čtvrtek), přesně 8.9.2011 jsem touto dobou sladce spinkala a MUDr. "sochal" můj žaludek, toto bylo jedno z mých
nejlepších rozhodnutí v životě Samozřejmě musím říct,že jsou zde klady i zápory, ale těch kladů je tolik a hlavně jsou tááák obrovské, že ty zápory se snažím přehlížet
(ale na druhou stranu, myslím si, že by nebylo fér, kdybych i ty maličkosti, které považuji za negativní, nezmínila-ale jak říkám,
NIKDY jsem nelitovala svého rozhodnutí opku podstoupit )
Ke dnešnímu dni mám o 43kg méně - což čítá nějakých
cca. 172 kostek sádla (malilinko mě štve, že jsem nestihla k "výročí" i docentůru, ale ta už tam bude určitě co nevidět-mám 100kg a nějaký ten gram k tomu
)
Cítím se báječně, strašně mi to zvedlo sebevědomí, můžu si na sebe koupit už kdekoliv kalhoty- však má bývalá velikost byla 54-56 a dnes si vykračuju v kalhotech vel.
44 Hodně lidí mě pochválilo, jak mi to sluší, jak jsem hodně zhubla - jenom já stále ty komplimenty nějak neumím přijímat - je to pro mě neskutečné a jsem tak šťastná
Celkově jsem na svém obřím lachtaním(teď už můžu napsat tehdejším) těle odhubla 141,5cm
...toto je ale nicneříkající,proto to rozepíšu:
krk -5cm
prsa -24cm
pod prsy -24cm
pas -28cm
boky -27cm
paže -8cm
zápěstí -4cm
stehno -12cm
lýtko -8cm
kotník -1,5cmCo se
negativ- o kterých jsem se v úvodu též zmínila-týče:hrozně moc mi vypadaly vlasy(ale vím, že se s tímto problémem potýká skoro každá
), nemůžu spát na břiše-a dříve jsem jinak nespala, dneska mě to bolí
, bolí mě sedět-tlačí mě kostrč(dřevěná židle či lavice-třeba u nás v hospodě
-je pro mě za trest)
.........
Takže stále se můžu pod tento příspěvek s čistým srdcem podepsat!!!
Jediný rozdíl je v tom, že dnes už to je
1 ROK,ale pocity mám stále stejné a můžu říct, že to bylo rozhodnutí, které mi změnilo život
-nikdy bych nevěřila, že rok po O budu lehčí o něco málo přes
PŮL METRÁKU :shock:
A teď ještě něco málo cifer:
po 2a1/4měsících -25kg, po 3m. -30kg, po 8m. -40kg, po 10m. -50kg
teď se už dva měsíce pohybuji stále +-1až2kg, doufám, že se dostanu ještě níž až ke svému cíli...je to už "jenom" nějakých 12-13kg, co je to v porovnání s půl metrákem, který už je odevzdaný
a teď ještě míry, bo na kilech tam moc pokrok nebyl-po půl roce a roce
před půl rokem: prsa -24cm.....................nyní, po roce od operace: prsa -30cm
pod prsy -24cm....................................................................pod prsy -28cm
pas -28cm...........................................................................pas -40cm
boky -27cm.........................................................................boky -36cm
paže -8cm...........................................................................paže -9cm
zápěstí -4cm........................................................................zápěstí -4,5cm
stehno -12cm.......................................................................stehno -15cm
lýtko -8cm...........................................................................lýtko -11cm
kotník -1,5cm.......................................................................kotník -3cm
krk -5cm..............................................................................krk -7cm
Doufám, že se při 2letém zúčtování budu moci pochlubit konečnou cifrou , kterou mám na metříku, ale i kdyby ne, už nyní jsem
PŘEŠŤASTNÁ, protože změna, která nastala po roce je tak ohromná, že bych o ní nedoufala ani v nejtajnějších snech
DÁLE OBROVSKÁ GRATULKA VŠEM, KTEŘÍ UPISUJÍ, STOJÍ,NEZOUFAJÍ A DÁLE BOJUJÍ SE "SANÍ OBEZITOU"