Radku!Prvně musím říct, že kašovitá strava není žádný problém. Poměrně často je vnímaná jako velký opruz strava tekutá v prvních 14 dnech, to ano, to se ale dá vydržet, obzvlášť, když jdou kila většinou krásně dolů. Kašovitá už je pak vnímaná skoro jako normální a po měsíci od operace už můžeš přejít na pevnou stravu a postupně zkoušet prakticky všechno, co máš rád. Můžeš si dát cokoliv, co žaludek snese, a budeš sám překvapený, jak málo Ti toho bude stačit k uspokojení chuťových buněk
. Takže se stejkem se loučíš jen na krátko, tak proč se tím zabývat
.
Já osobně jsem měla spíš takové divné pocity z toho, že se uvnitř mě něco změní, něco, co fungovalo. Sice jsem byla velryba, ale fungovalo to zaběhnutým způsobem, který jsem už znala. A najednou se má stát ze mě nějaké monstrum, které má žaludek rozmontovaný na dva kusy a ještě přehozený kus trubky. Nepokazí se tím něco nenávratně? Tyhle pocity jsem měla těsně před operací a ještě i krátce po operaci. Uklidňovala mě vzpomínka na holky, které už byly po operaci dlouho, poznala jsem je osobně a viděla, jak jsou šťastné a spokojené. A tyhle pocity přešly postupem času, spolu s tím, jak se zlepšoval můj život, tedy hlavně zdraví, fyzická kondice, ale taky vzhled, což mi přidalo na sebevědomí. Jsem tak trochu jiný člověk, ale připadám si jen tak, že jsem se vrátila do těla, které jsem používala 30 let a to tlusté tělo, to bylo jen půjčené.
Uvidíš, že budeš spokojený a vnoučata budou mít spokojeného dědu a i "zajetá"
manželka ocení atraktivnějšího chlapa!!
Ať Ti to rychle ubíhá!
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!