fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 pro 2024 18:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o plikaci najdete na bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:20 

vivien, to si piš, že se nám bude chtít! Jen mi prosím hoď do SZ jméno, příjmení a nejlépe i tel. číslo, ať víme, za kým máme jít! :wink: Já byla taky ráda, když za námi přišla na návštěvu alecram! :wink:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:21 

Scalla píše:
Fiono, bereš si to moc osobně :-). To mě fakt mrzí. Však piš svoje pozitivní zkušenosti a kdo sito přečte, bude mít prostě oba názory.
vivien tak my Tě navštívíme, co Ty na to? :mrgreen: To bude ta nejlepší pooperační motivace!

Scallo,mě hlava nebere,že jsi po tak krátké době tolik zhubla,to je úžasné!!!

Vdaná,jeden milovaný a milující manžel :)
2.4.2012-krabičková dieta Mudr.Urbánek(obezitolog)
6.4.2012-konzultace Mudr.Čierný(Brno)
10.5.2012-dohodnutí termínu plikace žaludku u Mudr.Čierneho(Břeclav)
3.8.2012-Plikace žaludku Mudr.Čierny(Břeclav)-váha v den opky 107kg

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:45 

Vivien
Scalla je naše hvězda :D
Ber pro jistotu echinaceové kapky, ať na Tebe nesedne nějaký bacil :roll:

Fiona
Já jsem jenom slyšela od Marše, že byla zklamaná z přístupu Dr. Čierného, nesedli si ...
Pak jsem si tu na fóru psala s jednou paní, její dcera dělá v Břeclavi v nemocnici a zakázala jí jít na operaci do tak příšerné nemocnice :roll:
My ostatní jsme tam fakt byly spokojené a jak na wellness pobytu :D

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:51 

Annax píše:
Vivien
Scalla je naše hvězda :D
Ber pro jistotu echinaceové kapky, ať na Tebe nesedne nějaký bacil :roll:

Fiona
Já jsem jenom slyšela od Marše, že byla zklamaná z přístupu Dr. Čierného, nesedli si ...
Pak jsem si tu na fóru psala s jednou paní, její dcera dělá v Břeclavi v nemocnici a zakázala jí jít na operaci do tak příšerné nemocnice :roll:
My ostatní jsme tam fakt byly spokojené a jak na wellness pobytu :D

A co je to za kapky,a od kdy je mám brát?

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:54 

Vivien
Kup si v lékárně echinaceové kapky (já doporučuju od firmy Aromatica, mají dobrý poměr cena výkon), je to na posílení imunity, bere se 3x denně 20 kapek, můžeš i víc. Ber je od okamžiku, kdy si je koupíš :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 15:59 

Annax píše:
Vivien
Kup si v lékárně echinaceové kapky (já doporučuju od firmy Aromatica, mají dobrý poměr cena výkon), je to na posílení imunity, bere se 3x denně 20 kapek, můžeš i víc. Ber je od okamžiku, kdy si je koupíš :roll:

OK,děkuji za radu!

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 21:31 

Fiona
To je mi líto, že tě to tak rozčílilo. Rozhodně jsem ráda, že ty jsi po zákroku spokojená. A věřím, že je spoustu spokojených pacientů. Pan doktor byl sympaťák (jak už jsem psala) - díky bohu za MUDr.Procházku, protože v druhé ordinaci byl nějaký jiný doktor a to jsem si celou dobu přála, ať hlavně nejdu k němu - už od pohledu mi byl nesympatický a vůbec ve mně nevzbuzoval důvěru.
Pokud mě dr.Procházka důvod pro to, co mi řekl, tak by snad bylo správné mi tento důvod říct....
Chápej, já jsem se tu pro bypass velmi nadchla, několik týdnů sjíždím všechny obrázky a popisy tohoto zákroku, čtu toto fórum atd. a udělala jsem si nějakou představu o tom, jak to funguje. A pak mi pan doktor jako první větu po zaznění bypassu řekne, že po něm lidí začnou hodně jíst, přejídat se atd.??? !!! To byl pro mě konec světa, vždyť přece chci bypass, aby mi pomohl s tím se ovládnout, jíst míň a i to co sním, tak nestrávit celé... Takže mě to dost rozhodilo.
Jinak po všech ostatních stránkách mi to tam nepřipadalo profesionální, ale to mohla být třeba jen shoda náhod - při vstupu do čekárny fronta u přepážky sestry, která se furt hihotala a každý tam musel hlásil svoje inicály, adresu atd., tak, že si to všichni v čekárně mohli rovnou zapisovat :-) U každého z nás udělal několik chyb při tom zapisování nebo při vracení peněz za poplatek. Z některých pac. si skoro dělala srandu. Pořád tam lítala k doktorům a neustále s nimi koketovala, ikdyž tam měli pacienta. Doktoři si pro pac. chodili do té čekárny a ten druhý doktor se tvářil jak kakabus a vždy, když ten pacient odešel, tak dělal ksichty. Objednali nás všechny na 16hod, takže jsem tam víc než hodinu seděla zbytečně - šla jsem jako poslední. Mezitím už tam nikdo nebyl, oba doktoři chodili do čekárny, vybavovali se s tou sestrou a nic. Až když jsem si stoupla, tak sestra zahlásí "A vy jdete za kým?" :o ...no ale mají tam pěkný nábytek :-)) Ty věci co, jsem teď vypsala, by mi ale ani nevadili, kdyby ta konzultace byla v pohodě...takže určitě nehodnotím jejich profesionalitu z toho, jestli mi dají termín už za 14 dní ba naopak, to bych velmi uvítala. Ale pokud ke mě ten doktor není upřímný a nejsem si jistá jeho důvěryhodností popř. taky nevím, jestli se mi nezačne vysmívat, jen co zavřu dveře...jak ho mám nechat, aby se mi hrabal v břiše a dělal takto složitý zákrok??
Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala.
Fiono, ale tento můj názor není naprosto nic proti tobě. Věřím, že je spoustu lidí spokojených a včera jich tam pár po zákroku bylo. Taky nevylučuji, že třeba i já tam nakonec půjdu (třeba pokud zjistím, že měl přece jenom pravdu - ale to nepředpokládám). Ale toto fórum je právě o sdělování zkušeností a já napsala tu svoji a tak jak sem to vnímala a cítila já.

Obrázek

30 let, na mat. dovolené, 2 děti, manžel
17. 9. - nástup Turnov - váha 103
18. 9. 2012 - TUBU

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 22:33 

Ahoj pivusko,
já mám taky bypass OLGB (minibypass omega). Mám po operaci 2měsíce, dole mám 20kg.
První měsíc odešlo 14kg, druhý 6kg.
Po operaci mám KONEČNĚ svou klapku, která mě včas zabrzdí. V žádném případě se nepřejídám, ty porce jsou pidi ...40-180g...podle toho jak co. Takové zeleniny nebo melounu dám i 180g. A pak třeba lososa nebo rizota nedám ani 40g. Prostě jak co.. a i když jsem to věděla předem, že ty porce jsou tak pidinkové, tak mě to stejně překvapilo, že mi to fakt stačí. A kolikrát funím jak ježek ,-)

A ke sladkému... před operací jsem byla požíráním sladkého úplně posedlá, nemohla jsem si pomoct.... a po operaci? ze začátku jsem sladké nemohla vůbec, bolel mě z toho žaludek a teď si vezmu sladké vyjímečně, protože mi to najednou příjde všechno až moc sladké. Už mi to tak nechutná a stačí mi malinko abych zjistila, že to vlastně nemusím.
A tím se konkrétně mě splnil životní sen - přestala jsem být posedlá sladkým :-)))))

Jinak já byla i v Břeclavi, i v Surgalu a kvůli pojišťovně jsem skončila v Turnově. V Břeclavi mě vypoklokovali hned, v Surgalu se mi věnoval MUDr. Hlavsa i když jsem neměla pojišťovnu se ktrou měli smlouvu. Byl příjemný vysvětlil mi co jsem chtěla vědět, ale přesto se na bypass moc netvářil a nabízel mi pořád bandáž...nakonec jsme se domluvili, že by se zkusil zeptat, jestli by mi neudělali bypass ve Fakultce. Jediné čím mě odradil, že mi řekl, že jaký mi udělají bypass tak to už je na nich.... a já chtěla minibypass, tak jsem si ho zajela udělat do Turnova, kde mi všechny typy operací do detailu vysvětlili aniž by mi někdo něco vnucoval.
Je to z Brna daleko, ale fakt mi to stálo za to!!!!... :-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 22:49 

Mišenko, moc děkuji za reakci. Úplně mi mluvíš z duše - posedlost po sladkém atd. a přesně tak, jak píšeš, bych si to představovala :-) také můj celoživotní sen, umět včas přestat jíst a nehonit se za sladkým- nemít na něj chuť - paráda:-)
Já už obvolávám všechny kliniky a uvidíme, kde to půjde nejdřív. Vyšetření snad do 15.8. sfouknu všechny a pak už jen ten termín operace. Dojedu kamkoliv - vzdálenost je to poslední, co bych řešila, vždyť je to cesta k splněnému snu :-)
Děkujiu a přeji dobrou noc

Obrázek

18. 9. 2012 - TUBU

PříspěvekNapsal: 26 črc 2012 22:51 

Mohla bych se ještě zeptat, za jak dlouho po konzultaci ti dali termín operace?
Děkuji
Do Turnova jedu 16. 8. na konzultaci

Obrázek

18. 9. 2012 - TUBU

PříspěvekNapsal: 27 črc 2012 05:34 

Pivuško

nikdy jsem tam nic takového nezažila co popisuješ ty. Asi se tam teda chovají ke každém jinak anebo je to tím, že každý vnímáme určité věci jinak. Ani jsem nikdy nežažila, že by se tam k někomu chovali tak, jak popisuješ ty.

Přeju Ti, abys našla zařízení, kde plně vyhoví Tvým požadavkům a budeš se tam cítit dobře.

PříspěvekNapsal: 27 črc 2012 09:13 

Pivuško,
já jsem tam jela myslím koncem března a termín jsem dostala 23.5. tak skoro 2měsíce.
Ale to už jsem měla všechna vyšetření z kolečka hotová sebou.

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 27 črc 2012 09:35 

Fiono
Také doufám, ono jde ale hlavně i o to, že MUDr. Procházka mi ten zákrok prostě neudělá :-( Takže pokud nezměním názor a to, že budu chtít tubu, tak ani nemám jinou možnost než hledat.
Jinak jak už jsem psala, třeba to byla shoda náhod - jsou prázdniny, sestra na recepci byla jedna dvě ambulance, toho druhého doktora třeba bolel zub...já nevím...pokud by mi ten zákrok normálně udělal a nebo řekl nějaký opravdový důvod, proč mi ho neudělá, tak tyto věci vážně neřeším, ale bohužel.
Každopádně moc děkuji za informace, které jsi předtím psala, velice mi pomohly a oceňuji to.

Obrázek

18. 9. 2012 - TUBU

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 14:34 

Ahoj všem :-) je mi 18 a vážím 122kg celí život bojuji s extrémní obezitou . Ve svých 14 letech jsem měla 58kg a ted o 4 roky víc 122 , začalo to vlastně tím že jsem jela do lázní a tam mi daly redukční stravu takže jsem jedla pravidelně a jak měla ale jak mile jsem se vrátila z lázní tak mi nepřišlo důležité to dodržovat měla jsem 58kg a než jsem tam odjela měla jsem 63kg. Jedla jsem 2 denně někdy ani to né a tak i před tím a věřte nebo né během dvou měsíců jsem přibrala 20 kg . Jela jsem do lázní znovu a ted i na celkovou obezitu zhubla jsem 5kg vrátila se domů a tam to prostě dodržovat nešlo. Byla jsem pořád venku ve škole nebo na brigádě a jedla málo když už jsme jedla tak sem byla závislá na tom co mi mamka navaří mám 3 sourozence takže určitě jsme nebyli nikdy finančně na tom tak aby jsme si dovolili vařit dvě jídla na jeden den. Takle to bylo celou dobu . Pak jsem se začala živit sama a jelikož mám 1200 na celí měsíc jídlo , cestovný atd musíte uznat že prostě na to nebylo jedla jsem čínské polévky atd. Pak mě moje teta doporučila do IKEMU v praze k výživové poradkyni paní Jaroslavě Štochlové teprve tam se mi poprvé podařilo zhubnout 9kg ale marně zhubla jsem je během měsíce a jedla opravdu jak měla. Ale doma to pak začalo mít velký spád finanční problémy a problémy které tu nechci jmenovat. Vlasně nechápu že jsem tak extrémně ztloustla . A zase jsem tu váhu co jsem měla dřív před devíti kily nabrala zpět. Nikdy jsem nejedla sladké a neválela se jenom doma u televize jak si všichni myslí že s toho je tlouštka . Také předemnou všichni doktoři zavíraly dveře nikdo mi neřekl proč jen mi říkaly to samé nežer jeden z nich mi řekl at se nedivím když sem určitě nenažraná jako prase a sedím od rána do večera v cukrárně . Ale zminovaná paní Štochlová mě objednala na OBkliniku do prahy mám tam jít 16.8 vlastně ani né za měsíc byla jsem ráda že by mi někdo mohl pomoct ale bohužel přišla další rána moje pojištovna snima nemá sepsanou smlouvu i přesto tam jedua doufám ž se to nějak vyřeší protože nemám na to dostatečné finance si to hradit sama. Ale kdyby to nějak vyšlo chtěla bych zkusit Plikaci žalůdku prosím vás tímto o radu co to obnáší jaké to je a jestli to mělo opravdu učinek. A kolik by to mohlo stát. Děkuji vám za odpověd

Předmět příspěvku: Prosím o radu
PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 14:41 

Ahoj všem je mi 18 a vážím 122kg celí život bojuji s extrémní obezitou . Ve svých 14 letech jsem měla 58kg a ted o 4 roky víc 122 , začalo to vlastně tím že jsem jela do lázní a tam mi daly redukční stravu takže jsem jedla pravidelně a jak měla ale jak mile jsem se vrátila z lázní tak mi nepřišlo důležité to dodržovat měla jsem 58kg a než jsem tam odjela měla jsem 63kg. Jedla jsem 2 denně někdy ani to né a tak i před tím a věřte nebo né během dvou měsíců jsem přibrala 20 kg . Jela jsem do lázní znovu a ted i na celkovou obezitu zhubla jsem 5kg vrátila se domů a tam to prostě dodržovat nešlo. Byla jsem pořád venku ve škole nebo na brigádě a jedla málo když už jsme jedla tak sem byla závislá na tom co mi mamka navaří mám 3 sourozence takže určitě jsme nebyli nikdy finančně na tom tak aby jsme si dovolili vařit dvě jídla na jeden den. Takle to bylo celou dobu . Pak jsem se začala živit sama a jelikož mám 1200 na celí měsíc jídlo , cestovný atd musíte uznat že prostě na to nebylo jedla jsem čínské polévky atd. Pak mě moje teta doporučila do IKEMU v praze k výživové poradkyni paní Jaroslavě Štochlové teprve tam se mi poprvé podařilo zhubnout 9kg ale marně zhubla jsem je během měsíce a jedla opravdu jak měla. Ale doma to pak začalo mít velký spád finanční problémy a problémy které tu nechci jmenovat. Vlasně nechápu že jsem tak extrémně ztloustla . A zase jsem tu váhu co jsem měla dřív před devíti kily nabrala zpět. Nikdy jsem nejedla sladké a neválela se jenom doma u televize jak si všichni myslí že s toho je tlouštka . Také předemnou všichni doktoři zavíraly dveře nikdo mi neřekl proč jen mi říkaly to samé nežer jeden z nich mi řekl at se nedivím když sem určitě nenažraná jako prase a sedím od rána do večera v cukrárně . Ale zminovaná paní Štochlová mě objednala na OBkliniku do prahy mám tam jít 16.8 vlastně ani né za měsíc byla jsem ráda že by mi někdo mohl pomoct ale bohužel přišla další rána moje pojištovna snima nemá sepsanou smlouvu i přesto tam jedua doufám ž se to nějak vyřeší protože nemám na to dostatečné finance si to hradit sama. Ale kdyby to nějak vyšlo chtěla bych zkusit Plikaci žalůdku prosím vás tímto o radu co to obnáší jaké to je a jestli to mělo opravdu učinek. A kolik by to mohlo stát. Děkuji vám za odpověd

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina