Dobrý den.
MOOOC děkuji všem za příspěvky zde. Jak už tady o pár příspěvků výše někdo napsal "je to přesně to, co jsem potřebovala číst", proč jsem sem dnes přišla.
Jelikož mi bylo jednou hodnou kočkou zde doporučeno, chci vzít cestu k operaci přes obezitologa.
Včera jsem navštívila svého štíhlého
obvodního lékaře pro doporučenku k obezitologovi a ač jsem se před ním o operaci vůbec nechtěla zmiňovat, řeč na to přišla a od té chvíle, kdy jsem připustila, že o této možnosti uvažuji se na mě i se svou podvyživenou sestřičkou koukal a začal se se mnou bavit, jakobych byla dementní dvouhlavé tele. Jeho reakcí bylo, že všichni lidé, kteří takovou operaci podstoupili toho litují, že je to až do konce života...a bla a bla a bla....
Když jsem se zmínila, že chodím na forum lidí co operaci podstoupili, kde jsou převážně kladné příspěvky, setřel mě s tím, že jste všichni zaplacení nemocnicí.
....... To, čím jsem mu měla oponovat mě samozřejmě napadlo až když jsem z ordinace vylezla.
Jako bonus jsem si ještě odnesla i klasický balíček rad typu - 5x denně, malé porce, hlídat kalorie, pohyb....
Spíš mě naštval, než odradil...ale klady jsem dnes číst potřebovala, nezapírám
Takže ještě jednou DĚKUJI, že věnujete čas tomu psát sem příspěvky.Lenka
PS: asi do tohohle tématu můj příspěvek nepatří, tak ho případně klíďo smažte, bo zas takový moudro potřebný pro lidstvo jsem určitě nenapsala...