Zdravím Vás všechny po delší odmlce
missybara: mrzí mě, že máš takové komplikace, když jsem četla Tvůj příběh, připomněl mi mé strasti a trápení. Já jsem byla 14 dní po opce v nemocnici, protože jsem zvracela a nedokázala přijmat jídlo a tekutiny, pak mě pustili, ale po pěti dnech neustálého zvracení a bez přijmu tekutin mě odvezli zpět do nemocnice totálně dehydrovanou. Taky jsem chtěla aby mi odstranili plikaci, jenomže z hlediska opky žaludku bylo vše v pořádku, plikace byla provedena dobře, pouze žaludek reagoval zvracením a z toho vzniknul zánět jícnu. Byla jsem unavená, malátná, bez života. Strávila jsem v nemocnici dalších 14 dní. Po propuštění jsem asi 14 ještě zvracela, málo jsem pila, ale aspoň něco jsem dokázala udržet v žaludku. Jím teď Omeprazol a postupně se to zlepšuje a dostávám se do kondice jak fyzicky, tak i psychicky. Od července nastupuji po dvou měsících nemocenské do práce a doufám, že už to bude čím dál lepší a zánět jícnu, který pořád mám, brzy odezní.
Taky jsem litovala, že jsem na tu operaci šla, ale všechny problémy pomíjí a já si začínám užívat života, jezdím na bruslích, na kole, plavu (koupila jsem si po asi dvaceti letech dvojdílné plavky) a lidi mě nepřestávají chválit, jak dobře vypadám. Říkám si, že mi ten měsíc v nemocnici na kapačkách za to přecejen asi stál.
Vím naprosto přesně, co prožíváš, ale třeba se Ti žaludek uklidní ne po dvou, jako mi, ale po třech měsících. Moc Ti přeji, aby Tvé rozhodnutí bylo správné a Ty sis užívala zdravého hubeného života.