trochu mých poznatků po opce....už jsem toto na forum několikrát psala, tak ještě jednou (zkopírované z kavárny)
- opky
nelituji, šla bych na ní klidně znovu,
začla jsem žít a ne jen přežívat, dělat věci, o kterých jsem před opkou jen snila a záviděla ostatním, že jsou hubení, už nejsem nejtlustší všude tam, kam vlezu, už na mě všichni nečuměj proto, že jsem tlustá jak prase, už toho nesežeru vagon a za chvíli druhý vagon, už mi stačí pidiporcička a jsem nacpaná právě tak, jako kdybych sežrala 2 vagony žrádla (píšu záměrně
žrádla, ptž kolikrát to byla slátanina všech možných chutí, fakt prase)
.... např dnes mám poprvé na sobě dvojdílné plavky a nestydím se v nich před lidmi a je mi úúúplně jedno, že mi koukaj na bocích špeky, prostě se cítím spokojeně a o tom to je !!
Takže kdo má nějaké pochybnosti o opce - neváhejte, ničeho se nebojte a jděte do toho, určitě nebudete litovat !! Také jsem nevěřila, že zrovna na mě to bude fungovat - no výsledek vidíte pod metříkem a opravdu nebylo dne ani minuty, kdy bych zalitovala, že bych opku podstoupila, tak hurá na sály, pod kudly !!
Hlavně se tomu tak stalo díky tomuto foru, lidem na něm a i když už sem většina z nich nechodí, forum jede dál, takže
díky Vám všem tady, bez Vás bych to nikdy nedokázala !! A nějaké rozmlouvače, závistivce a já nevím koho všechno -
NEPOSLOUCHEJTE, oni ta kila nenosí, oni nebudou řešit zdravotní problémy, které Vám nastanou nebo už máte, prostě si do svého rozhodnutí nenechte kecat !!
Dále... tak trochu opakování po
Mattonce, ale i já to tak mám, takže proč to nenapsat....
- jím úplně vše, na co mám chuť, žádná dieta, ale stačí málo a jsem přejezená
- nepotím se
- nedělám domácí práce atd z donucení, ale s chutí
- celkově o dost lépe pohyblivá (pokud zrovna nepadám z koně)
- sebevědomí o hoodně stouplo, už není pod bodem mrazu
- obleču si to, co chci a ne to, co mi je
- z velikost 52/54 nyní mám 38/40/42
- při jízdě na kole se "nekopu" do břicha
- i když soulož není moje hobby
tak i když na to přijde, je to mnohem lepší, než před opkou
- poznala jsem kamarádky a "kamarádky" .... poznáte, že hodně lidí se s Vámi baví jen proto, že vypadají vedle Vás mnohem lépe, než Vy a po zhubnutí neunesou skutečnost, že se karta otočila a Vy vypadáte lépe, než ony....
- alkohol - stačí o dost menší množství a jsme, jak zákon káže...
- jím po 3 hodinách (někdy zobnu po 2,5h), na jednu porci čehokoliv 80-100g, polévku 3/4 -1 naběračku - hustších sním logicky méně
- piji denně 3-3,5 tekutin (KDYŽ FLÁKÁM PITÍ, HONÍ MĚ MLSNÁ, takže za mě PÍT, PÍT A ZASE PÍT !!)
Takže u mě změny jen k lepšímu !!
Jooo jedno, vlastně dvě negativa mám - kostrč a sezení na tvrdém nebo ve vaně..auau, to tlačíííí
a dále je mi stále zima (
kopretinko díky za připomenutí) od zhubnutí stále jen mrznu
.... ve 30°C vedrech je mi nádherně, při 22°C mrznu
a o zimním období ani nemluvím, to je vždy nářez, doma se topí, jak o závod a mě je stále zima
A jako krásný bonus je pro mě odměnou
plastika břicha, které taktéž nelituji. Nepamatuji si, kdy jsem měla naposledy tak pevné a ploché břicho (asi nikdy, byla jsem od malička tlustá)
vždycky jsem nosila volné věci, v domnění, že schovám břicho, špeky, zadek, tomu je už dávno konec, prostě úžasný pocit !!
Dále
redukce stehen....k tomu asi toto - kdybych věděla, co se mnou dělala celé ty roky antikoncepce (až ted jsem zjistila, jak hodně mi právě z ní natékají nohy a dnes jsem si už jistá tím, že je to opravdu z ní, ptž by jste nevěřili, jaký je to za těch 5 dní, co neberu HA, rozdíl - dnes přesně 6cm za 5 dní přes lýtko !! splaskávám i přes stehna) tak redukci NEPODSTOUPÍM.
Tím nechci říct, že nejsem spokojená, takhle bych to nenazvala, chcí tím říct, že po úplném splasknutí nohou a vyřešení sterilky, na kterou se chystám, místo antikoncepce to podstoupím znova i když vím, že už za peníze. Už ted se mi nohy opět začínají klepat, jak rosol a to jsem teprve na začátku, kdo ví, jak mi až splasknou na konečnou.....ale beru to tak, jak to je - 2 vyšetření ULZ, neprokázala žádnou příčinu natékání, tudíž ani já nemohla tušit, že je to z antiko....no stalo se, holt do toho půjdu znova - někdy