překopíruji sem naší dnešní debatu (na
bobulčino přání)
verca:tak se vám musím "pochlubit"....už jsem psala včera nebo kdy tady do chatu, že jsem po tu dobu, co se válím doma (po operaci páteře) nabrala 3,7kg (ale z chatu to už zmizlo, tak ne každý to ví...) takže jsem ve středu najela na svůj milovaný režim - a dnes mám už o 1,1kg méně, což jsem ráda, že to jde dolů, i ta necelá 4 kila byla na mě hrozně vidět, cítila jsem to na sobě, jen jsem to prostě neřešila, bylo mi to ted úplně jedno. Vrazilo se mi to okamžitě do zadku a stehen. Tím chci říct, jak je snadné vykolejit, jet nesprávným směrem a kila krásně, pomalu a nenápadně nabrat zpět !! Vím moc dobře, kde byl u mě zakopaný pes.... nepila jsem (že zrovna já, že)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) a stále něco jedla, nejedla jsem velké porce, ale třeba po půl hodině jsem do té držky musela opět něco strčit atd atd....jak říkám - bylo mi to v tom stavu, ve kterém ted jsem úúplně jedno, celé dny jsem byla doma sama, pohybové omezení se právě podepsalo na tom, že jsem měla furt na něco chuť......ale jsem opravdu ráda, že na mě platí PRAVIDELNOST a HODNĚ PÍT !! Okamžitě přestaly chutě, okamžitě se cítím lépe, okamžitě jsem to začala opět řešit, takže pokud ukouznete, řešte to opravdu včas, jak vidíte, stát se to může každému a ted už se vůůůbec nedivím lidem, že kila naberou zpět, kdybych na to kašlala už stále, mám to do 2 let určitě vše zpět nahoře ....hlavně jsem to nabrala v posledních 14-ti dnech, ptž u statistik jsem metr posouvala na konci měsíce nepatrně doprava !!
jája:Věrčo, tak to já moc dobře znám. Taky jsem po operaci páteře přibírala, jenže já to pak nedokázala ukočírovat
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. No už je po všem
. Jsi fakt dobrá, že se dokážeš zase vrátit do režimu
verca:Jani že by to nebylo námi, ale páteří??
))) Musím to ukočírovat, zatím jsem ve stadiu, kdy to zvládám sama, kdy nepotřebuji něčí (samozřejmě vaší - lidí z fora) pomoc, když se zabejčím (zaberaním) tak si jdu za svým cílem hlava nehlava, ...takže věřím, že i tohle zvládnu - vrátit se zpět do svého režimu....přeci jenom, trvá to "jen" 14 dní, ale pro někoho to už může být dost dlouhá doba, aby se už zpět nevrátil, ted už to opravdu chápu !! Nejdůležitější je asi přiznat to sobě a potom i veřejně, člověk potom ví, že v tom není sám.... já žádnou pomoc, podporu nepotřebuji (zatím) ale věř, že kdybych zajela někam hooodně daleko (třeba až do pr...)
) tak budu volat SOS
)
hrošice:pití je hajzlík jak začneš šidit hned je to znát
verca:to já vím, však každému kladu na srdce, že musí pít....a pak udělám to samé...
Máca:Hned jsem se napila, taky piju hrozně málo...
bobulína:Verčo, když tě tak čtu jako bych viděla sebe ... zatím nepřibírám, ale taky nehubnu ... zůstala jsem doma a jen žeru a tím, že jsem pořád unavená nejsem schopna makat tak jak jsem zvyklá a pořád se v tom nějak plácám ... tak snad bude líp ... díky za to co si napsala ...
možná si z toho někdo vezme ponaučení do budoucna....
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)