fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 pro 2024 10:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o plikaci najdete na bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 16:18 

:wink: Krasné odpolodne všem můžu se na něco zeptat? Když radikálně člověk zhubne zůstane mu na bríšku převislá kůže ? A pokud ano dá se stím něco udělat ???-)))) děkuji za odpověd

PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 16:24 

Helenko,
ano, dá se "oříznout".... více se dozvíš zde :arrow: viewforum.php?f=39

Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 16:26 

Helenko
Takové věci běž řešit do kavárny. Tohle je chlívek o plikaci.
Zrovna dnes se tam tato věc řešila, odpověď nalezneš tam viewtopic.php?f=17&t=815&start=27675

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 18:40 

Peťa:....vůbec nepřemýšlej o takových věcech,já měla trombozu,embolii a mám nemocnou krev a přesto jsem se rozhodla pro operační řešení obezity,jdu na OB kliniku na PLIKaCI a věřím,tam všem že si mě tam pohlídají...taky na nic špatného nemyslím!!! Tak přeji dobré a klidné rozhodování... :wink:

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 20:15 

stephany68 píše:
Annax

Ráda bych se tě zeptala na to, co mě trápí. Jsem po plikaci cca měsíc a pozoruji, že jak tu někdo psal o tom, že má po cca 85 g potraviny klapku a víc nedá, tak u mě se to říct nedá. Pečlivě dodržuji porce jídla mezi 85 -100 g, ale snědla bych určitě víc. V naší nemce se nic nedozvím, jak to vidíš ty? Jsem z toho dost zmatená.Hlad tedy po takové gramáži nemám 3 hoďky určitě. Utěšuju se, že tak to má být.

Jinak přeji pěkné odpolko :lol: :lol: :lol:

Mám tubu a taky omezení necítím a to již od samého začátku ... nejsi v tom sama ... když jsem doma vážím každé jídlo 85-100gr pokud jím jinde tak odhadem a to věřím, že sním tím pádem více :wink:

PříspěvekNapsal: 10 kvě 2012 22:10 

sice nemám tento typ operace, ale s tím vážením - nevážením a gramáží mám stejnou zkušenost.
mám pocit že to mám v oku, tak si v restauraci nevážím co sním, a věřím, že když jsem si objednala 150g lososa, tak pokud sním půlku a jeden pidi kousek brambory tak jsem snědla jen 75+10g, ale já se necítím plná.... tak sním 3/4 a říkám si jaká já to jsem strašná....

no ale vono to asi v té restauraci nemělo 150g, jak tak bývá dnes zvykem... protože pak si něco co jsem bezpečně snědla a měla jsem v určitý okamžik dost zvážím, a dělám to schválně až po jídle, abych si neovlivňovala úsudek a jen sama sebe kontrolovala jak mi to odhadování jde, a ejhle: stejně jsem furt někde mezi 85-100g, jenom u tekutýho jsem na 150g protože jogurt nebo pilífka to je fakt sranda... řídkou polífku piju jako čaj ve velkým... teda jako ne gulášovou svačinovou

PS: mimochodem, nebojte, nevážím to tak že to jde ven na kontrolu, na to se mám moc ráda.... když vím, že jsem si dala 1/2 brambory a jednu lžičku omáčky a zrovna "takhle" velkej kousek masa, tak si to na ten talíř dám ještě jednou a zvážím a pak to seškábnu zpět do hrnce.... je to jako přezkoušet sama sebe se u tabule z počtů

Obrázek
Jde to ztuha, ale jde to...

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 07:03 

To jsem holky ráda, že nejsem žádný exot a děláme to všechny podobně:-))))))

Mimochodem včera jsem se snažila dostat se k nutriční na OB kliniku a slušnou formou mě vypoklonkovala. Ať si setrvám, kde mě operovali a bojuji si svůj boj. Asi zkusím ještě ISCARE a nebo nějakého nutričního v okolí ( jestli najdu). Jsem neskutečná blbka, kterou to před opkou nenapadlo :!: :!: :!:

opka- plikace 11.4.2012 Kolín MuDr.Filip Neumann

hurá do nového hubnutí :-)))))

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 07:18 

Stephany,proč se chceš dostat k nutriční? Já u ní nikdy nebyla a ani mě k ní nikdo neposílal :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 07:25 

Helik

Mám obavu, abych třeba po půl roce nezjistila, že mi v těle něco chybí nebo přebývá. Kdo mi zhodnotí, co jím a jak je to tělu prospěšné? Myslím, že bych to pro klid v duši jednou dvakrát ročně absolvovala. Asi by to měl být standardní postup, ale toho se v naší nemce nedočkám. Tuším, že ani nedělají kontrolní ultrazvuky žaludku. Na první kontrolu po opce mě objednali až po třech měsících. Dost pozdě zdá se mi :roll:
Ale naštěstí nemám problémy, tak jsem v klidu. :lol:

opka- plikace 11.4.2012 Kolín MuDr.Filip Neumann

hurá do nového hubnutí :-)))))

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 08:10 

Stephany a tady jasně vidíme, že je to o penězích...jdi si tam, kde Tě operovali, my z tebe neměli prachy, tak neobtěžuj, joooo takhle to bohužel někde chodí :roll:

Jinak jsem po opce víc, jak 2 roky a nikdy jsem u žádné nutriční nebyla, ale příští týden jdu k obvodní na odběry, at zjistí co všechno mi chybí nebo nechybí v těle :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 08:58 

Stephany a Věrko,je to tak,prachy jsou prachy a ještě když se to spojí s určitou uražeností a přerostlým egem,tak to je konec. :roll:
Já mám naštěstí supr obv. doktor. Hned od začátku mi maximálně pomáhala a i doktoři ve Znojemské nemocnici neměli problém a spíše se mě vyptávali co a jak. No a to co mám správně jíst,tak něco vím díky Verči a mám už z roku 2010,kdy jsem měla jít poprvé na opku a nevyšlo to, jídelníček který se hodí i teď od paní,která se tím zabývá a dělá to přímo na tělo. Takže vlastně taková nutriční také. Ale to je zase jiná skupina lidí,kteří hubnou takto a vyhovuje jim to. Mně to nevyhovovalo protože jsem musela vyvařovat každý den a jídla,která moje rodina nejedla.Dát si tam jiný jogurt než light byl smrtelný hřích a další a další věci.Takže si teď vyberu to co jím já i rodina .Je fakt,že jsem se naučila jíst po 3 hod. a menší porce a při kontrole jsem měla supr výsledky,ale ty budou i teď po plikaci :wink: :wink: :wink: a hlavně !!!!!! žaludek si říká a hlava mu pomáhá. Alespoň tedy u mne a funguje to. :lol: :wink: Jo a na kontrolu jdu také po 3 měsících,takže nevím. :?

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 00:37 

Ahoj všem milým plikačkám,
konečně jsem se sem dostala... Ležím už od 30.4.v nemocnici, mám plikaci a nastalo pár komplikací. Píšu přes mobil,tak jen krátce. Operace se zdařila,jen můj organismus to trošku nezvládnul...otok žaludku,zvracení,teploty,bolesti... Sáhla jsem si na samé dno,ale už je lépe a už čekám,až mě konečně pustí domů. První vážení ukázalo minus sedm kilo a to je to správné zadostiučinění...

37 let, mám jednoho syna a jsem vdaná
věřím v nový, šťastnější život

Plikace 30.4.2012 FNsP Ostrava-Poruba

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 05:40 

jubilejko - přeji ti hodně sil! Píšeš, že už je ti lépe, tak věř, že od teď tě budou potkávat už jen samé dobré věci ;-) To ti přeji z celého srdce.

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 06:15 

jubilejko
přeji Ti brzký návrat domů a ať je ti už jen a jen dobře a užíváš si hubnutí :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 10:14 

Jubilejka...drž se holka,ted už bude jen lépe!! Přeji rychlou a ted už jen dobrou rekonvalescenci..:-)

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina