fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 pro 2024 04:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o plikaci najdete na bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 10:26 

helen.kocova: Mně je skoro 63 let a šla jsem do toho a vůbec nelituji :P :P :P . Šla bych do toho znova :!: :!: :!: Přečti si různé názory, koukni na všechny druhy opek a pak se rozhodni sama a co nejdřív. Držím ti palce.

Onoika: Díky za pochvalu, to víš že mám radost. Pa

První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg.
Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9.
[/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat
Obrázek

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 11:43 

:wink: Moc vám děkuji ,že jste mě mezi sebe vzali těší mě to, dá se říci že na plikaci jsem už skoro rozhodnutá ,jen udělat ten první krok mám strach s gastro.nikdy jsem neprodělala žádnou operaci tohle mě spíše brzdí .Má kolegyně jde na operaci v říjnu s něčím jiným ,takže mám ještě dost času pak až se vrátí ona po třech měsicích chci něco já udělat pro sebe .pokud nevadí sem tam se juknu jaké krásné výsledky máte a čeho každá z vás dosahuje mě to dodává více síly a energie ,že můj život se ještě může v dobrém obrátit.Pokud jsem hledala poblíž kde bych mohla nastoupit tak u mě by to bylo Jablonec nad Nisou je to pro mě nejblíže pokud máte s touto nemocnicí zkušenosti můžete mi napsat jak se k vám chovali a jestli dostatečně vše vysvětlují né u všech nemocnic to tak je děkuji předem-)

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 12:51 

helen.kocova píše:
:) Vím že se tu píše, až když už jdete na operaci nebo jste po ní, ale vaše výsledky jsou vážně užasné a ta podpora je tu tak veliká ,,,moc vám až zavidím jak jste šikovné i, když vás neznám tak všem držím at vše dopadne podle vašich představ

Tady můžeš psát kdykoliv ... ať máš před operací rok, půl roku nebo už po ní .... nikde nejsou žádná pravidla kdy psát a kdy se ptát .... :wink:

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 12:55 

helen.kocova píše:
:wink: Pokud jsem hledala poblíž kde bych mohla nastoupit tak u mě by to bylo Jablonec nad Nisou je to pro mě nejblíže pokud máte s touto nemocnicí zkušenosti můžete mi napsat jak se k vám chovali a jestli dostatečně vše vysvětlují né u všech nemocnic to tak je děkuji předem-)

Myslím si, že je třeba vybírat zařízení podle zkušeností s provedenými operacemi aby pak člověk nebyl nešťastný z nepovedeného zákroku a tak podobně ... to by bylo dobré brát v úvahu při rozhodování kam a jakou opperaci si zvolit :wink:

Jinak tě Heleno vítám mezi námi a snad tu najdeš odpovědi na to co tě zajímá :wink:

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 13:07 

helen.kocova: Ono není vždy dobré to brát s ohledem k bydlišti, přesně jak psala Bobule. Já to mám do Prahy 100 km a na OB mají s plikacemi velmi dobré zkušenosti, perfektní přístup. Dělají to jako první u nás. Viděla jsem tam i dost cizinců. Nečekej do října a napiš si tam, ono to chvilku trvá, než se dostaneš k termínu a vyjdou ti vstříc dle potřeby. Já byla rozhodnutá pro plikaci a tak jsem napsala mail na jejich stránky a pak už to jelo.Pokud jsi rozhodnutá pro plikaci,na netu si najdi OB klinika Praha Na Krejcárku. Nic neodkládej, mně to trvalo skoro rok. :roll:

První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg.
Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9.
[/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat
Obrázek

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 13:24 

Helenko, vítej zde na fóru. Je dobré sem chodit dříve než po operaci. Najdeš tu všechny informace i popisy, jak probíhal pobyt v nemocnici u jednotlivých lidí.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:07 

scalla děkuji moc za podporu ale tobě musím opravdu napsat můj obdiv k tvím kilům ted musíš vypadat opravdu nádherně smím se zeptat nevysela na tobě kůže měla jsi skoro jako já s těmi kily ted klobouk dolů a myslím si že i lidé přáteli pokud nějaké máš musí být nadšeni s těmito kily a hlavně i okolí se ted musí na tebe dívat úplně jinak .Chtěla bych to také zvládnout aspon jednou v životě něco dotáhnout do konce už kvůli dětem má hluboká poklona za to jak jsi to zvládala-))

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:12 

Heli, dík. Není to ale moje zásluha, nedělám nic víc, než ostatní :) Sama se divím, že kůže nijak zvlášť nevisí, rozhodně teda to zatím není na plastiku. Ráda bych už takto zůstala a dál nehubla, bylo by to fajn. Jinak, přátelé mi to přejí, ale najdou se i ženy v okolí, samozřejmě štíhlé, které závidí... Vytrvej a jdi do toho, a uvidíš, že nebudeš litovat, protože je to opravdu nový život, je to splnění snu, ve který už jsem ani nedoufala.... A za sebe teda musím říct, že více, než o vzhled mi šlo o zdraví a o to, jak se cítím - a to se zlepšilo milionkrát.

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:30 

babinka Ted jsem na to koukala jak jsi psala o Praze je to od nás dvě hodinycesty akorád jsem nikde zaboha nenašla nějaký kontakt možná jsem špatně hledala ,ale dočetla jsem se jaké mají vynikající vysledků a hlavně chtějí zvíšit aby šlo více pacientů na tuto operaci pokud máš nějaký kontakt tak tě prosím napiš email nebo tel číslo moc děkuji
:wink:

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:33 

Heli a odkud jsi? O Praze jsem myslím nic nepsala, já jsem byla operovaná v Břeclavi. (Teda, samozřejmě nemusíš psát přesné bydliště, ale aspoň kraj, nebo do kterého většího města to máš blíže).

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:39 

Helenko
viewtopic.php?f=18&t=1001

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 16:59 

PARDON JSEM TAK ZMATENÁ NOJO JSEM NOVÁ TAK ANI NEVÍM KOMU ODPOVÍDÁM NO DO PRAHY BY TO BYLO PRO MĚ NEJLEPŠÍ JSEM Z NOVÉHO BORU A MÁM PŘED SEBOU JEŠTĚ JEDEN ŮKOL DNESKA BUDU MLUVIT S MANŽELEM VÍM ŽE TO HRADÍ POJIŠTOVNA TAK BY NEMĚL BÝT PROBLÉM HLAVNÍ DŮVOD JE TEN ŽE MI ORTOPED ŘEKL ŽE POKUD NESHODÍM KILA MOHLA BYCH BÝT NA VOZÍKU MÉ NOHY MĚ NEUNESOU ŽIJU S BOLESTMI TAKŽE HLAVNĚ I PROTO A TO CHODÍM DO PRÁCE TAHÁM TĚŽKÉ PALETY MÁM CELÍ DEN LÍTÁNÍ OSM A PŮL HODINY POHYB A MOJE NOHY TRPÍ JSME DVĚ NA JEDNU PRÁCI KTEROU MUSÍ DĚLAT DVĚ A MÁ KOLEGYNĚ PRÁVĚ MUSÍ JID NA OPERACI MÁ MYOM A ONA JE DŮLEŽITĚJŠÍ PROTO MUSÍM POČKAT JÁ NECHCI PAK PŘIJID O PRÁCI ASI TAKHLE VÍM SE HROZNĚ UPOVÍDANÁ V PÍSMENKÁCH ALE HOLKA TED MARODÍ MÁ KAŠEL A JÁ JSEM DOMA SAMA -))))

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 17:01 

:wink: ANNAX děkuji mooooc -)))

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 17:28 

Helenko
Ve vaší oblasti je nejvyhlášenější pracoviště Turnov.
Pro lepší motivaci při rozhodování se podívej na naši fotogalerii http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 25 dub 2012 19:51 

Heli, též bych neváhala a razila do Turnova. Objednej se tam na konzultaci, to není závazné, ale získáš informace.

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1411 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina