Missybara:Ahoj, jestli dobře počítám , tak bys měla být na prvním týdnu kašovité stravy. Já jsem byla na opce 5.3.2012, vůbec jsem dosud nezvracela. Ale skutečně jsem dodržovala tekutou stravu 14 dní a pak kašovitou. Teď jsem ve 3. týdnu a od pondělí mohu začít jíst "normálně". Pečivo jsem ještě vůbec nevzala. Nakoupila jsem si velké dětské masové konzervy/vyjde mi na 2x, ty jsem si akorát přisolila a fajn. Nebo uvařila brambory, spíš rozvařila a rozmačkala vidličkou s trochou másla/ jelikož bydlím sama, tak bych těžko dělala kaši/ a k tomu obrané uvařené kuřecí maso, šunku, rostbíf, vinná klobása, sekačka apod. Dokonce jsem měla i svíčkovou/trocha Halali s mléčkem do kávy, rostbíf a knedlík/kupovaný/ cca 0,8 cm tlustý, rozkrojený ještě na půl/tak 0,4cm/, zalila lžící omáčky a mikrovlnka zařídila, že to bylo nacucané a v puse se to rozplývalo samo. Vše rozmixované a max. 150ml nebo do 100 gr, spíše tak 80gr.komplet. A k večeři pytlíkačky Mammitta/Kaufland/. Uvařím 2ks do 3 dl a mám to na 2x . Kupuji kuřecí, slepičí, hovězí. K snídani ovoce, zase rozmixované nebo banány rozmačkané. No a k svačinám jogurty, mléka, kefíry zase jen do 150ml. Také Gervais a podobné sýry do 80gr. No a snažím se i zeleninu třeba ugrilovanou cuketu, mrkev, papriku, rajčata- vše následně rozmixované, ale zase do těch 80-100gr. Také si třeba zamíchám trochu té rozmixované zeleniny do těch sýrů. Lehce usmažené vejce jsem zkusila, ale bylo mi trochu těžko. Tak počkám. Držím palce, ať ti už není špatně. Hanka