zdravím, a podávám pravidelné hlášení....
zatím jsem neexnula ani nikde nezkolabovala, navzdory tomu, že jsem šla hned v pondělí po operaci do práce. A musím se Vám přiznat, moc se nešetřím: onoto ani nejde, k tomu doma ti dva rarášci.... ale je to v kanclu... PRO VŠECHNY KDO BUDOU MUSET TAKY UVAŽOVAT O NÁVRATU DO PRÁCE DŘÍVE NEŽ ZA 5 TÝDNŮ: JDE TO ale: je třeba poznamenat, že jsem od opearce zázračně ve formě, už v nemocnici si chválili, jak jsem čiperná (obvykle se mi věci oprvadu dobře hojí, nejsem nemocinkaný ani bolístkový typ), berte proto prosím v úvahu, že je třeba se na to koukat opravdu velmi individuálně.
a potom, celou dobu jsem připravena, při jakémkoliv náznaku problému okamžitě ulehnout: ale zatím nic nepřišlo...
balvan v břiše, zvracení, nevolnost, únava, nic....
a taky je třeba počítat s tím, že pokud jedete hned od začátku celkem na plno, nejde to utáhnout na tekuté stravě jenom z ředěnýho jogurtu a dětských přesnídávek... to jsem přece jen takhle ve středu večer odpadla únavou (ale žádné břišní ani jiné bolesti! nebojte) a druhý den jsem pokorně sáhla po Frisubinu (protein energy, 20g proteinu na 200ml, ). Bylo to skoro 10 dní po operaci a hned druhý den jsem to konzultovala s Nutriční poradkyní, je to OK, hlavně proto, že jsem musela vyřadit mléčné výrobky, tak jak jsou jinak doporučované v dietě, protože se přihlásila moje laktózová intolerance.... takže za den průběžně vycucám jedno 200ml balení (no včera ani celý ne.... tak 30ml zůstalo) a pak taky mixovaný ovoce, bezlaktózový jogurty, a už pomalu najížíme na mixovaný polívčičky... kuřátko, mrkvička, brambůrka... (teda je toho tak málo, že je skoro škoda špinit hrnec...)
Myslím, že ten OLGB, tak jak na cizokrajných webech pan Rutledge hlásí, že hospitalizace je cca 1,5 dne (to ale fak už nechápu!) je asi opravdu zajímavý v tom, že celý průběh hospitalizace, pooperační pobyt, i nyní je to nad očekávání bezproblémové a snadné ... přesně jak psala Scalla...
hodně zdaru a štěstí všem dalším!
_________________ 32let, 3 muži v chalupě (1 manžel a dva synátoři 3 a 7 let) a jeden vlkodav 28.2.2012 OLGB při 97kg, Dr. Čierný, Břeclav 15.4.2013 abdo Jde to ztuha, ale jde to...
|