fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 čer 2025 14:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 18:21 

Gábi Já vím, že s Carmell čekáte už déle a už se také těšíte až budete mít prstýnek a že moje slova útěchy vám moc nepomohou. A také tě nebudu utěšovat, že si můžeš dopřát co chceš já také moc dobře vím jak je to obtížné schodit kilíčka a nepřibrat vždyť jsem schodila před operací -10kg bez prášků jen silou vůle a dalo mi to sakra zabrat. Tak vám s Carmell přeju ať se brzo dočkáte a aby vám to čekání uteklo a hlavně pevné nervy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 22:15 

Olčo díky za pochopení. Já vím, že ono to nakonec uteče, jen to čekání se vleče. :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 22:31 

Holky koukám že nejsem sama kdo je věčný čekatel, já volala ve středu do nemocnice, ale já jdu do Brna, a tam mě sestra řekla at si zavolám zítra že tam bude doktor, tak jsem volala a oni mě řekli že tam býl den předtím, no prostě kocourkov, a dnes mě volala že si mám zavolat za tři týdny že už snad bude vědět kdy mě dají termín, a já myslela že začátkem července už budu okrouškovaná, tak jsem zvědavá

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 22:38 

No, skoro to vypadá, že se přelila velká vlna bandáží a další bude teprve následovat. Myslím, že v tom hrají roli vyčerpané limity pojišťoven a období dovolených. Doufám, že tentokrát se dostane i na nás, čekatelky, které nastoupíme s několik měsíců starými výsledky vyšetření, ale s novými očekáváními a nadějemi :lol: :roll: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 22:51 

Gábi, já to mám dovolená a ještě se pan doktor stěhuje di jiný nemocnice tak se to vše posunuje, ale snad se dočkáme,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 21:39 

Niko, chci se tě zeptat proč jdeš na bypass a ne bandáž. Tvé BMI mi nepřijde ještě tak vysoké, aby ti měli dělat bypass. Vždyť je to daleko složitější operace a já měla za to že bypass se dělá při opravdu veliké obezitě. Já měla BMI skoro stejné a bypass mi opravdu nikdo nenabídl. Můžeš mi to prosím vysvětlit a vysvětlili ti to vůbec?

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 07:51 

Eleno. Já jsem si vše zjišťovala o kroužku a s tím jsem zašla i k doktorovi, že bych tuto operaci ráda podstoupila. Ten mi řekl, že samozřejmě ano ( po kolečku) ale že by byl vhodnější bypass. Já jsem si taky myslela, že je to moc, ale on my vysvětloval, že je to u mě doživotní záležitost. Já jsem totiž už asi třikrát zhubla 20-30 kg a pak jsem ještě více nabrala. Proto je u mě prý lepší malnutriční operace než restrikční a je pro mě důležité, že to je nezvratitelné a jestli poruším dietu tak mi bude hoooodně špatně - což nechci a budu raději hodná.

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 10:15 

Pro niku:

Asi bych taky volil ten jedodušší postup:
Nejprve bandáž
a teprve při neúspěchu bych uvažoval o zákroku nezvratném.
To je můj psí hlas, který do nebe nevolá :wink:

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 10:25 

Ahoj prcinky :lol: :P :lol:

Musím se s vámi podělit o dnešní zážitek.
Byl jsem od zjištění cukrovky poprvé v diabetologické ambulanci. Sestra, důležitá jak rádio, měla pro nás tři nové diabetiky asi 20minut přednášku o stravovacích návycích. Nic nového neřekla než to, co bylo uvedeno v obřadně nám darovaném letáku - asi ho už uměla nazpaměť.
Změřila mi cukr: 5,75 a tlak krve 120/80 – vše OK.

A pak to přišlo. :lol: :lol: :lol:
Po půlhodině čekání jsem byl vpuštěn do ordinace paní dr.
Podívala se na mě přes své hořčičáky a důležitě začala:
„Nesmíte pít pivo, je tam cukr“. Odpověď: „Pivo nepiju“. „Nesmíte jíst bůček a uzeniny“. Odpověď: „Bůček a uzeniny nejím“. „Musíte sladit sladidlem Diachrom“! Odpověď: „Nebudu“. „Jakto??? Vy přece nesmíte cukr!“ Odpověď: „Nesladím cukrem“. „Nesmíte sladit ani medem!“ „Nesladím ani medem“. „A čím sladíte?“ „Ničím.“ „Musíte zhubnout asi deset kilo během dvou let“. Odpověď: „Od března jsem zhubl 10kg!“

Lidi, ta ženská šla do mdlob. :roll: :roll: :roll:

Zčervenala - a bylo na ni vidět, že ji působí strašné problémy,

když nemá, co by mě mohla zakázat.

„Tak přijďte 7. září. Nashledanou“!

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 10:32 

No Moravane ja jsem ten jednodušší způsob chtěla taky, ale myslím že tenhle je taky dobrý a nevím jestli bych dokázala odolat sladkýmu kdybych ho při bandáži mohla. Samozřejmě vím, že se nesmí, ale když ho sníte tak to s vámi nic moc neudělá a po téhle operaci to prostě nesmím nebo si budu jen ubližovat. Stálo mě to mnoho a mnoho přemýšlení než jsem souhlasila no to mi věřte. Ale alespoň jdu něco dělat :wink:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 10:39 

MORAWANE :D :D :D :D :D :D
držím palce, jen tak dál!!!

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 10:49 

Moravane,pěkně jsi ji vytřel zrak!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 11:09 

Moravanedost dobrý. Tak na ně Obrázek

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 12:11 

já jsem taky chodila na diabetologii kde rádi všechno zakazovali, ale pomoci to ne. Když jsem s ní chtěla probrat ay mi napsala doporučení na Karlák na oezitologii, tak to ne, to musíte sama a evidentně ji to bavilo. Asi si tím udržují počet pacientů? Ted´chodím k jiné a ta mi Iscare sama doporučila.Je to v lidech. Morawane jen tak dál, mě ten cukr dolů nejde, i když mám už 14 kilo dole, tělo to ještě asi nezaregistrovalo.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 12:34 

MORAVANE SI SKVĚLÝ, :lol: OBČAS POTŘEBUJÍ DOSTAT ZÁHUL. :x NE, ALE VŠICHNI. NAJDE SE I PÁR VÝBORNÝCH LÉKAŘŮ. ONI SI OBČAS MYSLÍ,ŽE JSME TU MY PRO NĚ, ALE JE TO PRÁVĚ NAOPAK. ALE U MĚ NEJVÍC BODUJÍ SESTŘIČKY, KTERÉ JSOU CHYTŘEJŠÍ NEŽ DOKTOR. :lol: :lol:
Obrázek

SESTŘIČKA JAK VYSTŘIŽENÁ.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina