tak jsem to dohledala - tady si počtěte...
viewtopic.php?f=49&t=5&start=7935 takže ono nové pracoviště, nové přístroje není vždy výhrou, pokud stojí personál za houno a z vlastní zkušenosti mohu jen potvrdit, že za to houno stojí !! naposledy jsem měla tu čest před více, než 14-ti dny - kdy jsem tam skončila rovnou z pohotovosti s úrazem (lidi na pokoji se tam báli zvonit na sestřičky - ty ne jen, že vyply zvonek a ani nepřišly, ale i nadávali lidem v tom smyslu, že je obtěžují, otravují - to jsem tam měla též možnost zažít i já)... nakonec jsem byla nesmírně ráda, že mě převáželi do Motola .... to samé minulý týden ve středu - na horách úraz nohy synátora - kontrola po týdnu v Kolíně - katastrofa !! - takže nakonec jsme s ním v pátek skončili opět v Motole, kde má kamarád známého ortopeda a kde byl úplně jiný přístup a kooonečně mu provedli adekvátní vyšetření + ošetření, kterého jsme se jaksi v Kolíně nedočkali - z kolena mu vytáhli 1 a půl obr stříkačku humusu a bordelu (dle Kolína tam údajně NIC neměl)
..no prostě nebe a dudy...
Na druhou stranu musím ale říct, že narychlo zdrátovaný palec u nohy mi tam tenkrát dali
dobře dohromady a ted mi tam po úrazu vyndali spony ze zad (místo stehů jsem měla svorky) a byla jsem též spokojená (stejné pracoviště, kde byl synátor s úrazem - ortopedie)
takže hooodně záleží na jaké doktory narazíme....proto Vám přeji, aby jste narazily na ty hodné a ochotné (moc jich tam ale ní)
vím, že to sem nepatří, ale jinam jsem téma
Kolín napsat nemohla, když tu holky o něm píší.... takže komu to vadí, tomu se omlouvám nebo at jednoduše nečte