měla jsem odpověď nachystanou už včera večer, ale pak to udělalo cvak, a vše bylo v pr... a nechtělo se mi už znovu zapínat PC.
no v každém případě, díky za podporu, asi si ještě jednou projdu všechny success stories tady na chatu, abych se motivovala...
jinak jsem obecně považována za statčnou školačku...
strach je jen jedno slovo, je jednoduché napsat že se bojím, ale ve skutečnosti, to co se ve mě odehrává je na celý román.
jak psala Scalla, je to respekt před operací jako takovou, uvědomnění, že je to nevratné, (i když OLGB prý jo, ale je to spíš tak jako hypoteticky, že..) že asi zaručeně zhubnu, že to není jen další pseudopokus a dočasná dieta, tj, jak se vyrovnám se svou novu já, jak se se mnou sžije okolí..... i když toto všechno je to co jsme probíraly u psycholožky, a prošla jsem schvalováním na jedna, přece jen to člověku vrtá hlavou.
manžel říká, že je to jako by mě vezl na letiště na dvouletou služební cestu do austrálie a pak čekal, jaká se mu vrátím, jesti se změním, jestli mě pozná... ví, že budu pak jiná, a doufá, že jen fyzicky, ale že zůstanu taková jakou mě má teď. já bych mu to ráda zaručila, ale kde mám jisotu? samotné mi to vrtá hlavou....
ty záda mají spoustu objektivních příčin, proč mě bolí, ale žádná není nová, a ta intenzita, a nahodilost s jakou mne to chytlo mě donutila o tom přemýšlet.
ně že by tím uvědomněním si situace sa to zcela přešlo, ale líp se s tím bojuje, probírám postupně v hlavě všechny dobré důvody proč do toho jdu, a je mi líp.
a taky, celý můj nynější šatník už je předem rozdaný.... tak už musím, že?
ohromně mě motivuje jak jste všechny spokojené, takže zvesela do toho!!!!
Jde to ztuha, ale jde to...