Bobule, MOna a Scalla,taky bych Vás rád kytičky potkal, to je samozřejmé. Já jsem nikdy neměl potíže s tím, že by mi děvčata ubližovala. Vlastně všechny ženy, které se tak, či onak dotkly mého života byly naprostá Sluníčka a od každé jsem dostal něco krásného. proto na ně také nedám dopustit. Počínaje samozřejmě maminkou, setřičkami a tak dál.
A doufám, že taká každá jedna ráda vzpomíná na jednocho chlapíka, který s ní šel kousek životem, ať už jako spolužák, kamarád, spolupracovník, přítel.....
Takže jo, setkávání se je moc fajn.
jen po ZŠ - snad po 35 letech, jsem fakt nikoho nepoznal!!! Oči jsou stejné,jen se tam pohybovaly nečekaně staré ženské a překvapivě jiní muži, než které jsem čekal?!
Na to naše setkání bych si Vás pozvat nedovolil.
Prostě proto, že netrvá jedno odpoledne, ale tři dny (od pátku do neděle), takže žádný sprint u jedné kávičky, ale maraton s kombinací mnoha hudebních stylů, tanečních kreací (něco mezi padoucnicí a slavností slunovratu v Papui Nové Quiney) a mnoha tekutin pochybných kvalit a původu. Čili také kondice účastníků se předpokládá neoslabená.
I když musím přiznat, že divokost pomalu ustupuje různým zdravotním omezením, dietám a proklamovaným zákazům zbabělých lékařů.
Jindra
28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka