1= Blondýnka si stěžuje přítelkyni: „Představ si, můj muž jede na měsíc na služební cestu a zabalil si do kufru třicet kondomů. On si snad myslí, že za ním budu každý den jezdit!”
2= Přijde mladá dívka domů a povídá matce: „V zelenině mají táákhle silné okurky,” a ukáže průměr cca 8 cm, „a táákhle dlouhé,” a ukáže asi 30 centimetrů.
Dívá se na to hluchá babička a říká: „Jenom aby si tě, holka, taky vzal!”
3=Co je to: Je to asi šestnáct centimetrů dlouhé a každá žena to má ráda v ruce, akorát to tam dlouho nevydrží a je to v piči?
Ale kdepak, jde o tisícikorunu!
4=„Pane,” okřikl číšník nevychovaného hosta, „vyndejte si ten prst z nosu! Vy nevíte, že konzumace doneseného jídla je v naší restauraci zakázaná?!”
5=Stěžuje si vodník Brčálek na hrázi svého rybníka vodníku Česílkovi: „Už nikdy u sebe nenechám přespat ženskou!”
„Něco se stalo?” vyzvídá Česílko.
„Jo, to se teda stalo,” zrudne vodník Brčálek, „ráno se probudím a všechny mé hrnečky s dušičkami jsou vymyté a vyleštěné!”
6=Chlapík drhne mýdlem rifle: „Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě...”
Dál drhne rifle: „A to jsem si chtěl jen prdnout!”
7=„Dostala jsi k narozeninám nějaké překvapení?”
„Ano.”
„A jaké?”
„Knížku od tebe.”
„Kterou?”
„Tu, co jsem ti dala na Vánoce pod stromeček!”
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů......