Ahoj devcata,
ja Vam vsem take dekuji za hezky straveny vikend, po dlouhe dobe jsem se zas donutila neco robit, ac me ted boli lytka, brisni neexistujici svaly, v krku ze solne jeskyne nebo pry z toho chloru...
Zaroven se omlouvam tem, se kterymi jsme nestihly pokrafat... Hlavne brnenske zeny, hodte nejaky termin sraziku, prijela bych a prespala treba u kamosky
Sve spolujezdkyne jsem vyhodila v Koline a hned se jala volat, aby mi byla uvarena ryze, prijdu domu a tam borsus a nejak sem zavadila o mycku (plnou, cistou, ale nevyndanou a pootevrenou), tak sem se nastvala a nak ju radne zabouchla, tak sem rozbila sklenku uvnitr. Pak sem si pokrouhala cibuli, sahnu po olivovym oleji a bum! takze sem ho mela po cele kuchyni, moc skvele se to uklizi, okolo strepy a psi... Tak jsem byla dost na nervy.
Udelala jsem si pak jakousi cinu, vetsinu snedla k obedu, dala si dvacet... a ted k veceri to byl docela problem, to jsem si pred tim vzala jeste antibejbysystem, ale musela sem letet a alespon kousek musel ven. No tak beztak mi dnes nejake techtle nehrozi a dalsi dny jdu na nocni, tak jedine, co si ustriknu, je kapalina z komurky, ale te titanove
a pak jedem za tou segrou
takze ja mam veselo
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA