Dámy SOKOLKY....DÍKY ZA CHVÁLU .... DOUFÁM, ŽE SE VŠE POVIDE A SLET SE VYDAŘÍ
Věřte, že se opravdu snažím, abyste byly u nás jako v peří. Přála bych si, abyste si tu odpočaly od svých mužských "drahých" poloviček, absolutně se odreagovaly od ffšedních problémů, zasrandovaly a načerpaly něco nových sil pro další dny.
Nyní dlužím odpovědi:
Alecram, Qwys .... Maci, Zuzko - děkuji pochopení i váši připadnou pomoc s obsazením volné kapacity. Brala jsem to tak, že mi chcete pomoci přibalením svých muchloňů na sraz
. Doufám, že neva, že hlas lidu a okolnosti další rozhodly o neúčasti pánského osazenstva.
Lucinko - melounková ... tímto se omlouvám, ale hlas lidu - hlas boží. Škoda, že ti pro dvojčátka nevyšlo hlídání, jistě by sis relax zasloužila i ty
MOno.... týjoooo.... čučim jak tydra... tu vířifffku znám... to je ta z RELAXU!!!! A v ní seš teda nejspíš ty, cooooooooooooooooooo
. Včera jak jsem to přelítla vokem, připadalo mi, že to je obrázek z netu s nějakou modelínou - pindulínou
, pak jsem ale poznala naše skleničky a svíčky
....hmm a koukám plaffky jsou sundané... to byla asik vácheň
OK - žabkoidní german tjůůrist prásknem až s obrazovým materiálem zde
Verco.... neber to tak, že nechci, abys přijela!! Absolutně chápu tvé priority!!
a ani mne nepřekvapilo, když Lubinka napsala, že tě chce u sebe v nemocnici, žes okamžitě zmermomocnila našeho pane Jemného a domluvila si dřívější termín.
Píšeš, že lítáš jak čamrda, tož jestli zvládneš cestu a odřídíš to, tak na kafíčko vod žida přijeĎte!
Tolik bab pohromadě tvůj pupík ještě nikdy neobdivovalo
Předpokládám, že večer, když se budeme vířit a cachtat s kačenkama v bazenu, sem nepojedete, takže jukni na program, kdy budeme k zastižení
a přijeĎte pobejt, jak říkáme u nás v Krakonošově
Bambulko... hlady tu opravdu ještě nikdy nikdo neumřel
Vladi.... nebůj "TO NEPOZNÁŠ" změní tvůj názor na alkohol