I'm Back Home Ženskýýýýýýýýýý, tam bylo táááááák krásně!!! Nechtělo se mi vůbec domů
Nevím, co chválit dříve a více...hotýlek-luxusní, papání-luxusní, prostředí-luxusní....užila jsem si sukromé vířivky, solné jeskyně, soukromého bazénu ...vyřádili jsme se na bowlingu a brutálně zapařili s totálním odreagováním se, až jsme pohoršili německé "žabkoidní" tůůůristy Poprvé jsem překonala ostych a nechala si udělat masáž, ooooch to byla slast, blahem mi tekly žgryndy jako kam se hrabe sex
Jo, když jsem u toho sexu málem bych zapomněla, zaháčkovaly jsme tam s JJ nějaký cizí muchloně na září a zamluvily nám všechny ty soukromé možnosti viz výše
Já se tááááááááák moc těším, odpočítávám dny!!!! 10!!!Takže ženský, apeluji na Vás opravdu naposledy, neváhejte a jeďte, kdo nemá pádný důvod, např. bude zrovna pod kudlou..., jeďte, ptž to opravdu stojí za to a věřím, že babinec bude ještě větší relax a divočina
než s mým chlapem A jak se říká v Krakonošově: "Přijeďte pobejt!"
O to víc mě mrzí, že se musím vyjádřit negativně k účasti melounkových dvojčátek, ptž takhle by si to neužila ani
Lucinka a ani my, takže já jsem pro, abychom se držely toho, co jsme si řekly na začátku, tudíž sraz bariatriček bez triček - chápej jako bez chlapů a dětí. Samozřejmě je potřeba, aby se vyjádřily všichni.
JJ lásko moje, fotky bych nechala u ledu....alespoň nějaký
A kvíz pro dnešní noc: Co znamená, když se řekne
Německý žabkoidní turista??? Kdo uhádne, dostane odměnu
JJ samozřejmě nesoutěží
Mějte se a smějte se!