fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 lis 2024 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 532 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 19:54 

Moni no koukám, že ty Brněnská dámička jsi tak okouzlena přírodou :shock: jo někdy je všechno jinak než si člověk naplánuje :roll: :roll:
mě tyhle vedra tak zmáhají, že budu ráda, když přežiji do ochlazení :shock: včerejší noční byla dost krutá :evil: :evil: holt již nejsem nejmladší a každým rokem je to horší :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 26 srp 2011 21:22 

Jane-Jane
klidně ať tam jsou vaši muchloni, ale já budu žárlit:-((, leda že byste mi nějakého muchloně pořídili

PříspěvekNapsal: 29 srp 2011 15:10 

Jane-jane mám prosbičku ,chtěla jsem se zeptat jestli ti přišli ode mně korunky to je jedna a ještě jestli bych mohla spinkat s Alenkama prosím prosím :( smutně koukám

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 29 srp 2011 15:30 

Omlouvám se fffšem, že nereaguji na SZ, vzpamatovávám se z minulého týdne - byl to skutečně fičák - spala jsem v průměru 3-4 hodiny denně :roll: :lol: :lol: :lol:. Krom plného domečku hostů nás s muchloněm poctila svou náffštěvou a dovolenou zde strávila brněnská kočička Mona. Bylo to úžasné! Jestli bude dost odvahy dáme fotodokumentaci na rajče - co MONY? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: ....... TO NEPOZNÁŠ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vlada.... díky za zprávu o odeslání platby. Dívala jsem se, dnes ještě připsána nebyla.... juknu hned zítra ráno a podám hlášení :wink:

AlenkaM .... tvé penízky přišly OK :!:

Qwys, Alecram ..... OK - beru na vědomí váš zájem. Potvrzení účastí muchloňů na srazu provedu tento týden - po uzávěrce a stanovení konečného počtu závazně přihlášených sokolek - ju? :wink:.
Vzhledem k tomu, že je ještě několik nezávazně přihlášených, prosím o vaši trpělivost :D

Lucinka - otázku účasti tvých dvojčátek bych ráda probrala veřejně, resp. dala hlasovat, zda s tím budou všichni souhlasti, rovněž bych tak ale učinila, až po uzávěrce, která proběhne tento týden. Samozřejmě vyzvednutí u vlaku není problém, to bychom dořešily posléze :wink:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 00:17 

I'm Back Home ObrázekObrázekObrázek

Ženskýýýýýýýýýý, tam bylo táááááák krásně!!! Nechtělo se mi vůbec domů :oops:
Nevím, co chválit dříve a více...hotýlek-luxusní, papání-luxusní, prostředí-luxusní....užila jsem si sukromé vířivky, solné jeskyně, soukromého bazénu Obrázek...vyřádili jsme se na bowlingu a brutálně zapařili s totálním odreagováním se, až jsme pohoršili německé "žabkoidní" tůůůristy :lol: :lol: :lol: Poprvé jsem překonala ostych a nechala si udělat masáž, ooooch to byla slast, blahem mi tekly žgryndy :P jako kam se hrabe sex :lol: :lol: :lol:
Jo, když jsem u toho sexu :lol: málem bych zapomněla, zaháčkovaly jsme tam s JJ nějaký cizí muchloně na září ObrázekObrázek a zamluvily nám všechny ty soukromé možnosti viz výše :wink:
Já se tááááááááák moc těším, odpočítávám dny!!!! 10!!!

Takže ženský, apeluji na Vás opravdu naposledy, neváhejte a jeďte, kdo nemá pádný důvod, např. bude zrovna pod kudlou..., jeďte, ptž to opravdu stojí za to a věřím, že babinec bude ještě větší relax a divočina než s mým chlapem Obrázek
A jak se říká v Krakonošově: "Přijeďte pobejt!" Obrázek

O to víc mě mrzí, že se musím vyjádřit negativně k účasti melounkových dvojčátek, ptž takhle by si to neužila ani Lucinka a ani my, takže já jsem pro, abychom se držely toho, co jsme si řekly na začátku, tudíž sraz bariatriček bez triček - chápej jako bez chlapů a dětí. Samozřejmě je potřeba, aby se vyjádřily všichni.

JJ lásko moje, fotky bych nechala u ledu....alespoň nějaký :oops: :oops: :oops:

A kvíz pro dnešní noc: Co znamená, když se řekne Německý žabkoidní turista??? Kdo uhádne, dostane odměnu :lol: :lol: :lol: JJ samozřejmě nesoutěží :mrgreen:

Mějte se a smějte se! Obrázek

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 01:28 

Mono WELCOME HOME 8) ...no my říkáme "žabkáči" Větvím či různě šikmookým...ale to určitě nebude ono - to obutí...Mono nepruď a vyval to tajemno! Nebo jako musím těch 10 dní čekat, abych to spatřila na vlastní bulvy? (ale když tak přemýšlím, tak blbý Němec je schopen vydat se v žabkách klíďo až na Sněžku - píšu "blbý", protože už mě to jejich roztahování a předvádění se v obchodech a na veřejnosti připadá nechutný)

...a říká se "Přijďte pobejt!", ale chápu, že kdyby pěšmo, že bychom se tam sešli až zjara :mrgreen:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 06:06 

To je určitě Němec, který si vyrazil na vysokohorskou túru v žabkách.
Viděla jsem takový frajery na Krétě v soutěsce Samaria, kvůli které jsem si já vezla pevný tenisky a trekový hůlky a dobře jsem udělala :)

HOLKY JÁ SE TAK STRAŠNĚ TĚŠÍM!!!!!!!!!!!!

Také hlasuji za neúčast melounkových dvojčat.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 06:28 

Ahoj holky, ja navrhla ucast toho meho z toho duvodu, ze mela JJ malo noclezniku - soulozniku :D Ale ukazalo se, ze jich zas az tak malo neni... Navic sem s nim ted furt, pac nema praci /a dal to nebudu rozebirat:(/, takze

JANE-JANE - povazuj ten muj navrh za bezpredmetny, pojedu SAMA!!! :D

Ted jeste co ALECRAM, ktera tam taky navrhla toho sveho...

Ale jak rikam, spis sem to udelala, aby nebyl uplne prazdny dum.

A ty deti - taky se mi to nelibi, abych byla uprimna, deti jeste nemam, rozumim si s nima jen v ovinenosti, a to se mne boji :D

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 06:45 

Nazdar holky,

pripájam sa k hlasovaniu:
žiadni chlapi - keď tak len cudzí
žiadne deti

Ako si chcete užiť s vlastným chlapom? Nechápem. Že by zo mňa hovorila starecká zatrpknutosť, alebo 34 rokov manželstva? :cry: :oops: :lol:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 07:35 

ahojky všecky

bez manželů a dětí si myslím taky ,protože kdybych si měla vzít jednoho nebo druhýho sebou tak to můžu zůstat rovnou doma,že :?:

žabkoidní turista je co má na hnátách žabky

JÁ SE TAKY HROZNĚ TĚŠÍM :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 07:49 

Já teda do toho nemůžu moc kecat, ale pokud by bylo potřeba naplnit místa tak klidně i s partnerama nebo dětma. Jde i o to, aby Jana to měla minimálně fifty-fifty. Mamina mi doma taky trochu stávkuje. Prej jestli bude po tom trhání zubů nateklá tak nikam nejede. Nooo asi jí zbalim bráchu a pojedem i tak. Já si to nechci nechat ujít :wink:

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 08:04 

Zdravím všechny já navrhla manžela aby to bylo zaplněné,protože se najednou všichni odhlašovali!!!!!!! Já nemám problém jet sním nebo bez něho i po 21 letech manželství se pořád užíváme navzájem. Myslím si že děti bych sebou nebrala,protože vím co to je mít na krku dvojčata,taky je doma mám ikdyž těm už je 20! :shock: :shock: :roll:

"Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život."
MARCELA
FCB JEN PŘES SZ
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 09:45 

vlastně je to každýho věc

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 10:05 

Kočky, malá nápověda :) s žabkami, jako obuví to nemá vůbec nic společného :lol: :lol: :lol:

Zuzi a Marci, já vím, že jste přívěsky chtěly vzít skrz zaplnění....však ona to JJ rozsekne...pravděpodobně tam nebude ani Janin muchloň, oni se s mým muchloněm do sebe tak zaláskovali, že budou trávit víkend asi společně v Brně :oops: :oops: :oops:

Alenko1 zase si mě rozsekala :lol: :lol: :lol: těším se na Tebe a Tvoje hlášky :lol: :lol: :lol:

Bossíku, díky za přivítání :-*

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 10:22 

Mono, víš, jak jsem nešťastná, že nemůžu jet???? :( :( :( A co třeba žabičky-kočičky-roztomilé holčičky???

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 532 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina