verca píše:
bobul sed při zemi prosím....at se snaží admin, od toho tu je
Prosím Vás, nebraňte tomu, aby bobul konkretizovala svou představu. Její příspěvek byl přínosný, konstruktivní, a posunul naši diskusi. To, co udělala, bylo podle mě jednoznačně správné, řekl bych až příkladné.
verca píše:
admin
- Oznámení pro bandingforum, Návrhy a připomínky k chodu fora :
- oznámení je oznámení moderátorů, adminů - o tom, co se na foru děje nebo bude dít...i tady to tak fungovalo, dokud jste téma neodstranil....
- návrhy a připomínky - tam píší sami užavatelé....
Krása internetové komunikaci podle mě spočívá v interakci mezi moderátorem/administrátorem/autorem a členem/uživatelem. Proto bych tyto dvě věci uměle nerozděloval. Pokud je třeba zdůraznit některé instrukce moderátorů nad ostatními příspěvky, lze je zobrazit výš (jako oznámení).
verca píše:
- popis jednotlivých operací:
- tam právě byly odkazy na hlavní stránku tohoto fora !! takže to k věci rozhodně JE, protože ne všichni uživatelé i tyto informace najdou (nevědí jak se dostat na hlavní stránku) proto je jednodužší kliknout na odkaz a mít hned informace...
K tomuto účelu jsem zavedl odkaz v horní liště napravo (BandingKlub.cz) a dole v patičce. Forum je podle mě pro diskusi, interakci, ne pro přesměrování na jednotlivé stránky.
verca píše:
- Jsem tu poprvé – jak se orientovat:
- není totéž, jako představení !! Pokud si to rozkliknete dále, uvidíte tam návody - právě na to, aby lidé nezakládaly zbytečně nová témata atd....
Obávám se, že by praktický přínos tohoto fora byl podobný, jako nápověda (sponka) u programů microsoft office. Když tuto usměvavou sponku vidím, jak mi radí, co mám udělat, snažím se jí hned zavřít (ze zkušenosti mi v 90% případů nepomohla).
verca píše:
- Těhotenství & bariatrická operace
Stravování po operaci (jídelníčky, režim)
Sport a zátěž po operaci
Operace & co s sebou do nemocnice
Abdominoplastika + jiné plastiky
Návod na metřík + jiné návody - pro vás to možná nejsou důležitá témata, ale pro lidi, kteří jsou po operaci nebo se na ní chystají, pro ty je to velice cenné, když je to takto rozdělené a nemusejí hledat daleko v diskuzi....
Tak se to snažmě nějak sdružit, aby tam těch for nemuselo být tolik.
- Stravování
- Operace
- Po operaci (Sport, plastiky)
- Rady a tipy (návody)