Bubli píše:
SIBYLO nic nevířím!....píšu, ze mě to mrzelo...do brna jsem jela opravdu několikrát a i dala vědět a bez reakce! Jediná reakce byla od Annax! A posledni cesty byly neplánováné a ze dne na den, vždy spojeny s nějakým cílem v brně. K Moně jedu rada, vždy mě pomohla a udělala si na mě čas at s pc nebo pomoci se dostat k lékaři. Ty jsi se mě fakt nikdy sama neozvala a já se pak nevtírala, mrzelo mě to a myslela jsem, ze k sobě budeme mít blíž. A k upřímnosti? Ta vázne chybí, je to asi nedostatkove zboží. Každý by měl začít u sebe!!! A kdybych pomlouvala tak to nenapisu přímo ale soukrome do sz jak je to u tebe... hit který neuznávam! Já jela do brna za monou tak se nehodím, beru, ale co maruš, ta co...? a Mia, tu si zvala až potom co se uveřejnil seznam... Ale nebudu do toho rypat, takový je život. To je za mě vše!
Omlouvám se všem, že nepíši tak strojeně, píši to tak jak to cítím a nemám moc času.
Bubli, nevím, kde jsi mi dávala o své cestě do Brna vědět, ale já se o ní dozvěděla vždy až od Mony tady na skle. Nevím, proč bych tvrdila něco, co není pravda. Byla bych ráda, kdybys mi osvěžila paměť, kdy a kde jsi mi dala vědět, já mohu přísahat, že nikdy. Při loučení po Turnově jsme se domluvily, že až příště pojedeš, dáš už mi vědět, nedala jsi a já nemám ve zvyku se někomu opakovaně vnucovat. A že mě to mrzelo, to si piš, protože jsem myslela, že si máme co říct a nebyla jsem si vědomá, že bych ti něco špatného udělala. Poznámku o sz jsem nepochopila a to o Marušce už vůbec ne. Co s tím má Maruška společného? Já s ní nemám nejmenší problém, ona se mnou taky ne. Mluvily jsme spolu tento týden. A taky nechápu, o jakém seznamu to píšeš, já o žádném seznamu nevím a s Miou si píšeme na FC, tak jsem se jí zeptala, když mi řekla že jede v sobotu do Brna a přiveze mi oblečení, jestli se neche za mnou stavit na zahradu. Psaly jsme si o tom oblečení od 7. července, jistě to potvrdí, a to tu ještě vůbec žádné téma o srazu nebylo, tak mi prosím nenasazuj psí hlavu.
Hubu mám nevymáchanou a řeknu všechno od plic, ale svině nejsem a nenechám ji ze sebe dělat. I když už mě nic nepřekvapuje, už jsem byla obviněná z udavačství a dalších zločinů, tak se ještě můžu dočkat čehokoliv.