fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 črc 2025 17:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BLESKOVÝ MINISRAZÍK V BRNĚ
PříspěvekNapsal: 21 črc 2011 20:49 

Sibyla píše:
Nehledě na to, že holky, které byly na mých narozeninách loni, letošní pozvání odmítly (nebudu psát, že se vymluvily), takže jsme se nakonec s mužem rozhodli, že oslavovat budu pouze s rodinou. Takže asi tak. Asi jsem huba nevymáchaná, ale jsem zvyklá říkat na rovinu, co si myslím, neumím se přetvařovat, usmívat se a za rohem pomlouvat, bohužel, upřímnost zde není vítána a je "odměněna" ignorací a pomluvami. Asi tak, mno.

Sibyl
tak já co se týká "výmluv" ohledně tvých narozenin mám svědomí čisté.
Neboť po tom co jsem ti vše upřímně napsala v SZ je víc než jasné, že
bych se toho již ani nezůčastnila.

Jinak věřím, že se ti oslava s rodinou vydaří a užiješ si ji ... :wink:

PříspěvekNapsal: 21 črc 2011 21:02 

.

Naposledy upravil Sibyla dne 21 črc 2011 23:36, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 21 črc 2011 22:04 

SIBYLO nic nevířím!....píšu, ze mě to mrzelo...do brna jsem jela opravdu několikrát a i dala vědět a bez reakce! Jediná reakce byla od Annax! A posledni cesty byly neplánováné a ze dne na den, vždy spojeny s nějakým cílem v brně. K Moně jedu rada, vždy mě pomohla a udělala si na mě čas at s pc nebo pomoci se dostat k lékaři. Ty jsi se mě fakt nikdy sama neozvala a já se pak nevtírala, mrzelo mě to a myslela jsem, ze k sobě budeme mít blíž. A k upřímnosti? Ta vázne chybí, je to asi nedostatkove zboží. Každý by měl začít u sebe!!! A kdybych pomlouvala tak to nenapisu přímo ale soukrome do sz jak je to u tebe... hit který neuznávam! Já jela do brna za monou tak se nehodím, beru, ale co maruš, ta co...? a Mia, tu si zvala až potom co se uveřejnil seznam... Ale nebudu do toho rypat, takový je život. To je za mě vše!
Omlouvám se všem, že nepíši tak strojeně, píši to tak jak to cítím a nemám moc času.

20.10. 10...TUBU...36let
20.06. 11...Konec metříku - 75kg!!!Obrázek
17.10. 10...ABDO...FN Bohunice, Prof. Brychta

PříspěvekNapsal: 21 črc 2011 23:17 

Bubli píše:
SIBYLO nic nevířím!....píšu, ze mě to mrzelo...do brna jsem jela opravdu několikrát a i dala vědět a bez reakce! Jediná reakce byla od Annax! A posledni cesty byly neplánováné a ze dne na den, vždy spojeny s nějakým cílem v brně. K Moně jedu rada, vždy mě pomohla a udělala si na mě čas at s pc nebo pomoci se dostat k lékaři. Ty jsi se mě fakt nikdy sama neozvala a já se pak nevtírala, mrzelo mě to a myslela jsem, ze k sobě budeme mít blíž. A k upřímnosti? Ta vázne chybí, je to asi nedostatkove zboží. Každý by měl začít u sebe!!! A kdybych pomlouvala tak to nenapisu přímo ale soukrome do sz jak je to u tebe... hit který neuznávam! Já jela do brna za monou tak se nehodím, beru, ale co maruš, ta co...? a Mia, tu si zvala až potom co se uveřejnil seznam... Ale nebudu do toho rypat, takový je život. To je za mě vše!
Omlouvám se všem, že nepíši tak strojeně, píši to tak jak to cítím a nemám moc času.

Bubli, nevím, kde jsi mi dávala o své cestě do Brna vědět, ale já se o ní dozvěděla vždy až od Mony tady na skle. Nevím, proč bych tvrdila něco, co není pravda. Byla bych ráda, kdybys mi osvěžila paměť, kdy a kde jsi mi dala vědět, já mohu přísahat, že nikdy. Při loučení po Turnově jsme se domluvily, že až příště pojedeš, dáš už mi vědět, nedala jsi a já nemám ve zvyku se někomu opakovaně vnucovat. A že mě to mrzelo, to si piš, protože jsem myslela, že si máme co říct a nebyla jsem si vědomá, že bych ti něco špatného udělala. Poznámku o sz jsem nepochopila a to o Marušce už vůbec ne. Co s tím má Maruška společného? Já s ní nemám nejmenší problém, ona se mnou taky ne. Mluvily jsme spolu tento týden. A taky nechápu, o jakém seznamu to píšeš, já o žádném seznamu nevím a s Miou si píšeme na FC, tak jsem se jí zeptala, když mi řekla že jede v sobotu do Brna a přiveze mi oblečení, jestli se neche za mnou stavit na zahradu. Psaly jsme si o tom oblečení od 7. července, jistě to potvrdí, a to tu ještě vůbec žádné téma o srazu nebylo, tak mi prosím nenasazuj psí hlavu.
Hubu mám nevymáchanou a řeknu všechno od plic, ale svině nejsem a nenechám ji ze sebe dělat. I když už mě nic nepřekvapuje, už jsem byla obviněná z udavačství a dalších zločinů, tak se ještě můžu dočkat čehokoliv.

PříspěvekNapsal: 21 črc 2011 23:24 

No tý wogo, tak jsem se chtěla podívat, co vlastně je v tom odkazu v prvním příspěvku a já tam nesmím, mám ban Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
Tak tohle je to nejtrapnější, s čím jsme se kdy setkala. Mě to vaše fórum nezajímá, nakoukla jsem tam jen když jsem viděla první odkaz tady a pak až teď. Fakt se mi chce zvracet. Začínám i věřit tomu, že s tím, co se mi stalo tento týden s fotkami tady má někdo něco společného.

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 05:57 

sibylo proč nenazýváš věci pravými jmény a neřekneš na rovinu :wink:

Jinak mi bylo posláno něco z roků minulých, mám na mysli různá diskuzní fora, různé nicky - ale jeden člověk, mazání, přepisování svých příspěvků, lži, pomluvy (vlastně upřímnost) atd atd...ale jeden člověk a docela jsem po přečtení žasla, tam už nešlo o pobavení, to jen tak okrajově, sama jistě víš o co všechno se jedná, rozebírat to tu nebudu :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 22 črc 2011 07:29, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 06:44 

Ne nevím co tím myslíš a už ani nestojím o to aby ses o tom rozepsala. Lži a pomluvy jsou píšeš ty, nebo to co si údajně někdo vymyslel. Ale protože to co píšeš neexistuje, nikdo tady není, kdo by znal z dřív mě nebo můj nick, tak to bude zase jen účelová lež. Už mi začíná svítat a snad i začínám věřit, že manžel té paní, o které jsem se domnívala, že zveřejnila mé fotky nelhal, když mi volal a přísahal, že to nebyla ona. To ty máš ve zvyku, pomluvit někoho, že ho znáš z dřívějška z fór a udělat z něho obludu, to zde není žádná novinka. Opravdu je mi z té vaší partičky na zvracení. Užívejte si, já v této společnosti nebudu. Požádala jsem admina, aby zrušil mou registraci a vymazal mé příspěvky. Pokud to neudělá, vymažu je já, nerada bych se dočkala toho, že budou někde překrucovány a zneužity a nechci s některými lidmi tady být jakkoliv spojována. Jestli mi snad chceš vyčítat, že mažu své vlastní příspěvky, tak si laskavě zameť před vlastním prahem. Jsi zlá zákeřná a nejspíš hodně nešťastná osoba i když všem se snažíš vnutit, že je to naopak.
Většina lidí je tady normálních, těm se omlouvám, že musí číst tyto hádky, už končím. Kdo si mě bude chtít najít, najde si mě.

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 06:54 

Málokdy jsem na nějaké hádky reagovala,ale co je moc je moc.Chce se mi blinkat.Děcka v mateřské školce mají víc rozumu..........

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 07:24 

sibylo tak to se hoodně pleteš...neznamená, že když tě tu nikdo z dob dřívějších nezná, že se nedá nic zjistit :wink:

A mohu tě ujistit, že jsem to nehledala já, mě to bylo posláno na ICQ a já jen četla :wink:

A hezky se řídíš pravidlem - podle sebe soudím tebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 07:30 

Věro a vůbec ti není ze sebe na blití? K takovým humusárnám bych se já teda nikdy nesnížila, ale... Podle mé IP adresy se nedá zjistit nic, máme nového poskytovatele internetu, takže pár měsíců starou IP adresu. Takže děvče, opět lžeš, jako když tiskne. Rozumný člověk si udělá obrázek sám a odplivne si, stejně jako to dělám já. Tfuj, to je kanál a hnus na kvadrát.

PS: A že jsi ty lži o IP adrese a o pomluvách, které šíříš smazala z příspěvku, to svědčí jen o tom, že mám pravdu.

Naposledy upravil Sibyla dne 22 črc 2011 09:05, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 07:32 

no hlavně, že se ti ulevilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 07:34 

Sibyla dopr dej už pokoj. Zatim mi tu na uplivnutí před někoho přídeš akorát ty. Nechtěla sem tomu věřit, ale dokazuješ, že si opravdu nemocná. Měla by si vyhledat pomoc odborníků pokud si tak ještě neučinila. Nejdřív kážeš jak se má kdo chovat a pak si jak největší povl. Uvědom si, že si sem zatáhla něco co sem nepatří. Opět a opět to hážeš na druhý

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 07:39 

No nedalo mi nenakouknout, a vono už se tady zase něco děje... áchjo!!!
Tohle forum už je pohřbený, pod tíhou některých z Vás.. to už se nedá číst, tohle forum už uplně ztratilo smysl.
Mám ten pocit...

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 08:49 

Zakletá, neboj, nestratilo svoj zmysel, za tie dva roky čo sem chodím tu už takých žabomyších válek bolo ojojóóóóój, chce to iba čas, ten zahojí všetky rany.

PříspěvekNapsal: 22 črc 2011 09:57 

Alenko
vždyt já nemyslím to že pro všechny..
mluvím o své osobě, a svým názoru - takže pro mě ano. .-)

je tady víc zla a všeho ostatního, než toho, čeho se má fórum týkat a kam má směřovat.
Nehledě na to, že spoustu věc užitečných které zde byli, se s novou tváří fora prostě mázlo a je po pérdeli.
A je to veliká škoda.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina