Romčoty budeš s plikací žít, né lékař a ve většině případech je volba operace na nás samotných...
už mi připadá, že si ty sama nedokážeš poradit tak se oháníš lékařema, tak jsem zvědavá, kdo si v případě neúspěchu bude sypat popel na hlavu, jestli ty, nebo lékař...
už k tvé plikaci bylo řečeno dost, nepochopila si podstatu našich rad ač negativních vzhledem k tvé váze a nechceš slyšet a číst negativa a zamyslet se nad nimi aby si i po té napsala, já o tom vím, já jsem to tady vše pročetla, pozbírala poznatky, četla statistiky, četla neúspěchy holek s plikací, přemýšlela o jiných operacích ale tato se mi stále zdá jako nejlepší-a k tomu jsem dospěla já sama a přesto do toho jdu... tobě to prostě navrhla lékařka ...
takže kdyby ti navrhla bandáž, jdeš do ní, protože ti ji navrhla lékařka a ať se děje co se děje, je to prostě svaté...
je to tvá věc, my jsme ti poradily, pokusily se tě navést i na jinou cestu, která by byla úspěšnější, víc pro tebe nikdo nemůže udělat, už si tady psala, že si za tím stojíš a jde vidět, že tě opravdu naše názory rozčilují a vadí ti...
dám ti tip, kde je ty negativa číst nebudeš, tam se ti bude líbit protože tam se plikace chválí do nebe při jakékoliv váze a nepíše se tam o tubu, takže ač opravdu nerada, posílám ti odkaz...
http://drobci.xforum.cz/index.php?sid=e ... 5f2cec14c1 Ať se ti daří hubnout a dokážeš dojít do svého cíle