Hezký večer všem. Dlouho jsem se neozvala, protože se u mě nic zásadního neděje, ale dnes jsem musela.
Dnes je to totiž 4 roky od operace, kdy jsem podstoupila 2V1 (tubu + žlučník). Takže malá rekapitulace.
Začínala jsem na něco málo
přes 120kg, dnes se pohybuju na +-
70kg. Konfekční velikost jsem měla 62, nyní 40 - 42. Podstoupila jsem dvě plastické operace, z toho břicho 2x, ti co mě znají, vědí, že u mě nic neobvyklého, jsem prostě exot.
. Příští měsíc mě čeká operace rukou a na podzim ještě nohy, což bude doufám má poslední operace.
Váha se nijak zásadně už nemění. Jsem se sebou jakž takž spokojená. A váhu již tolik neřeším.
Bylo však období, kdy jsem byla psychicky hodně na dně, váha šla raketově nahoru (po antikoncepci jsem přibrala skoro 10 kg), ale po vysazení se mi váha vrátila na nynějších 70kg, a i když už nejsem schopná to dotáhnout na 67 kg, které jsem měla před antikoncepcí, jsem spokojená a doufám, že už si to udržím.
Stále jím vše na co mám chut, ale
nepřejídám se!.
Píšu to hlavně pro ty, které se ptají, co bude za pár let. Pokud budete dodržovat množství a nebudete to přehánět s kalorickými bombami, váhu si udržíte i po letech.
A co dodat na závěr? Kromě pár dnů po operaci, jsem nikdy nelitovala, že jsem vše podstoupila, lituju, jen jednoho, že jsem na to nešla dřív!
Všem, které se chystají na operaci, přeji hodně štěstí a bezbolestný průběh a těm po operaci, hodně shozených kileček.
Je to nádherný pocit, nebýt již středem pozornosti, jen proto, že jste nejobjemnější ve společnosti. To mi věřte.
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava