Ahoj holky, psala jsem sem než jsem šla na plikaci. Ale teď potřebuji radu. Moje představa byla jednoznačně tubu, ale bohužel můj obvodní doktor mě poslal na ob kliniku, kde jí nedělají, takže jsme se dohodli na plikaci. Už při pobytu v nemocnici a vlastně i před ním jsem z ob kliniky nebo spíše z chování doktorů, kteří na vás koukají jak na kus sádla, co se vyžral do této váhy, nebyla nadšená, po operaci se mi to jen potvrdilo. Druhý den po operaci mě chtěli pustit, ale mně nebylo dobře, i když první den jsem byla úplně v pohodě, hodně mě bolelo místo vpichu u žeber, nejdřív přišel jeden doktor a ptal se co mi je, ten už tam byl i po operaci, když sem mu to řekla, tak mi vynadal, že nechodím, když mi to pořád říkají, ale mně bylo tak moc špatně, že už jsem ani tou bolestí chodit nemohla a pak mi začal vyčítat, že s tím dnešním propuštěním asi nic nebude. A pak se mě zeptal co já na to? Jako to nechci jít domů? Nakonec jsem se po jeho odchodu rozbrečela i paní na pokoji říkala, že to vyznělo tak, jako kdyby mi ukazoval, že tady to není hotel, kde si to můžete prodloužit a když máte jít domů, tak nemáte otravovat s nějakou bolestí. Po něm se dostavil přednosta kliniky a jeho zdělení potom co jsem vypila 3 loky čaje a bylo mi po něm blbě, bylo: "No to víte, nikdy už to nebude svíčková se 6ti." Nakonec jsem odcházela další den, ale pořád sem si říkala, že kila předse musí jít dolů a těšila se na to, jak budu hubnout. Jenže chyba lávky, za 3 týdny po opce mám dole jen 1,5 kg a jsem z toho zoufalá, žaludek mě věčně bolí, i když paní z pokoje už má dole 8 a žádné bolesti. Asi sem si hold vytáhla černého petra. Zítra jdu na ob volat a vyžádám si přímo vyšetření, co a jak se stalo. Chtěla jsem se zeptat, pokud by mi nabízeli reoperaci, je možné se na ní objednat přímo do Turnova, nebo musím opět do OB? A je možné si nechat udělat mojí vysněnou tubuzaci i když jsem byla na plikaci a to bez úspěšně? Děkuji za rady.
|