zdravím všechny bojovníky,...
jsem cca 7 let po TUBU,..vše bylo až moc krásné,.jako splněný sen,kterému jsem nevěřila,že by se stal slutečností,ale to krásné netrvalo u mě dlouho,..a vím,že mou vinou
po dvou letech po tubu kdy jsem dala dolů 50 kg jsem otěhotněla,..přibrala 12kg,které jsem pak lehce dala zase dolů,..a měla 65kg,..pro mě neuvěřitelné,.to jsem měla tak ve druhé třídě
,ale tato váha byla u mě cca měsíc,.a šlo to zpět nahoru,..na 74kg,. tam se zastavila a já byla spokojená i tak,..pak se skoro nehla cca dva roky,..+ - 2 -3 kg takže pohoda,..,ale minulý rok jsem dala výpověd v masně,kde jsem byla vedoucí,..(pozn. pokud bych nezhubla,.nikdy bych se k tomu nedostala:) ),ale od té doby mi začala rapidně stoupat váha,..dělala jsem v jednou bufetu,...pak v obchodě a ted na benzínce,.a váha ne a ne se zastavit
jsem s toho zoufalá,.zkouším se vrátit do starých kolejí,ale nějak mi to nejde,..týden se snažím a pak upadnu a už se nedokáži zvednout,ptž nevidím výsledky,.už se i bjím stoupnout si na váhu,.pak zpět cca 20 kg...byla jsem už na kontrole v Turnově s tím,že bych moc chtěla reoperaci ajít na byybass,ale není to tak jednoduché,.mám prý zajít za dietologem a psychologem a podle toho se v létě uvidí co dál,.,ale já nvm kam se obrátit,.kde je vyhledat,..už jsem z toho na nervy,..myslela jsem,že jsem jediná,který to nejde tak jak by chtěla,ale vidím,že nás tu bude o pár lidiček víc,..proto držím nám všem,který jsme spadli pěstí,..a štěstí,.at se nám zase začne dařit,.a abychom byli štatsné,..
pevně doufám a věřím,že se to v dobré pro všechny obrátí ,..a pro ty,který jsou spokojené,.to moc přeji,...
jinak se omlouvám za velký příspěvěk,ale potřebovala jsme to ze sebe dostat ven
tento chat mi strašně moc pomohl k novému životu,.a je mi líp,když se tu můžu vypovídat,..