POMÓÓÓÓC!!!!!Krásné slunečné odpoledne přeji.....
Ve čtvrtek to bude 14 dní od plikace. Operoval mě moc šikovný pan doktor, který pár dní na to odešel do jiné nemocnice a místo něj je v obez. ambulanci někdo jiný.
Problém je v tom, že každý ohledně stravování říka něco jiného a já jsem teď z toho jalová!!!!
Něco jiného jsem se početla zde, něco jiného jsem se dozvěděla od kámošky, která plikaci podstoupila, něco jiného od doktora co mě operoval, i něco jiného od doktora, který tam je teď.
V nemocnici jsem byla pouze na hořkém čaji a na čajích nebo vodě mám být až do čtvrtka (to je 14dní od operace), pokud bych měla velkou krizi, mám si udělat trošičku vývaru nebo lépe pár lžiček light jogurtu. Pan doktor co mě operoval, říkal, že pak budu týden na kašovitý stravě (po dvou hodinách 150ml) a další týden už budu moct zkoušet normální stravu (zase po dvou hodinách 150 ml).
Jenže dnes jsem byla na kontrole, kde mě pan nový doktor docela překvapil. Prý mám na čaji vydržet co nejdýl! Jenže to moc nejde, jsem už trochu malátná a při prudkým pohybu se mi i trochu motá hlava, tak jsem se mu snažila vysvětlit, že za 14 dní jdu už do práce, a že potřebuju být fit a né, že tam někde s sebou seknu. Tak mi řekl, že ve čtvrtek můžu začít s kašovitou stravou....... Prý dvakrát denně 150ml.
Až do doby než zhubnu na NĚJAKOU váhu?! Po delší době jsem se dozvěděla, že je to zhruba -20kg, a potom budu moct zvyšovat až na 6 x denně. Na konec mi řekl, že mám být od čtvrtka 14 dní na kašovité stravě 2 x denně, pokud by byla krize, tak 3x, ale víc ani ň. Tak já nevím. Hlavně se bojím, že po týhle čtrnáctidenní stravě do práce fit nebudu
. Je tu taky někdo, koho 14 dní trápili na čaji a pak 14 dní na kašovitý stravě 2x denně?