cceline
Jak jsem psala, nic ve zlém.
Já jen psala o mém momentálním pocitu.
Mám to nějak zakořeněné hluboko v sobě ještě z dob, kdy jsem pracovala u telefonních operátorů a museli jsme mluvit spisovně. A já jednou, moravák, musela vypomoci obvolat okolí hlavního města. No a tam jsem se s tím poprvé setkala. Málem mi praskl bubínek. Ještě že jsem z té věty hned porozumněla, co tím chtěla paní říci. Ale i tak jsem si stejně neodpustila nepoznamenat, že: Určitě jste měla na mysli všem srozumitelné slovo později. Obě jsme se tomu docela zasmály.
Takže jsem ráda, že si to nebereš osobně.
To by mě moc mrzelo
A tímto uzavírám kapitolu " Příjdu dýl. " brr
Jinak tu dietku na odtučnění jater taky doporučuji. Raději to nepodceňovat.Musí to být strašné na psychiku, když kvůli 3-5 kilům odmítnou operovat
Tak přemýšlím, po mně nikdo nechtěl abych zhubla kvůli játrům. Asi na sonu viděli, že není třeba. Asi žádný nic moc tuk tam nebyl. Zato ve žlučníku mám 17mm zlatý valounek.
Ještěže ten operaci nebránil.
Yf
12.12. 7:30 kontrolní pasáž jícnu a žaludku zda se plikace nerozvázala. NEROZVÁZALA