FionaTo je mi líto, že tě to tak rozčílilo. Rozhodně jsem ráda, že ty jsi po zákroku spokojená. A věřím, že je spoustu spokojených pacientů. Pan doktor byl sympaťák (jak už jsem psala) - díky bohu za MUDr.Procházku, protože v druhé ordinaci byl nějaký jiný doktor a to jsem si celou dobu přála, ať hlavně nejdu k němu - už od pohledu mi byl nesympatický a vůbec ve mně nevzbuzoval důvěru.
Pokud mě dr.Procházka důvod pro to, co mi řekl, tak by snad bylo správné mi tento důvod říct....
Chápej, já jsem se tu pro bypass velmi nadchla, několik týdnů sjíždím všechny obrázky a popisy tohoto zákroku, čtu toto fórum atd. a udělala jsem si nějakou představu o tom, jak to funguje. A pak mi pan doktor jako první větu po zaznění bypassu řekne, že po něm lidí začnou hodně jíst, přejídat se atd.??? !!! To byl pro mě konec světa, vždyť přece chci bypass, aby mi pomohl s tím se ovládnout, jíst míň a i to co sním, tak nestrávit celé... Takže mě to dost rozhodilo.
Jinak po všech ostatních stránkách mi to tam nepřipadalo profesionální, ale to mohla být třeba jen shoda náhod - při vstupu do čekárny fronta u přepážky sestry, která se furt hihotala a každý tam musel hlásil svoje inicály, adresu atd., tak, že si to všichni v čekárně mohli rovnou zapisovat
U každého z nás udělal několik chyb při tom zapisování nebo při vracení peněz za poplatek. Z některých pac. si skoro dělala srandu. Pořád tam lítala k doktorům a neustále s nimi koketovala, ikdyž tam měli pacienta. Doktoři si pro pac. chodili do té čekárny a ten druhý doktor se tvářil jak kakabus a vždy, když ten pacient odešel, tak dělal ksichty. Objednali nás všechny na 16hod, takže jsem tam víc než hodinu seděla zbytečně - šla jsem jako poslední. Mezitím už tam nikdo nebyl, oba doktoři chodili do čekárny, vybavovali se s tou sestrou a nic. Až když jsem si stoupla, tak sestra zahlásí "A vy jdete za kým?"
...no ale mají tam pěkný nábytek
) Ty věci co, jsem teď vypsala, by mi ale ani nevadili, kdyby ta konzultace byla v pohodě...takže určitě nehodnotím jejich profesionalitu z toho, jestli mi dají termín už za 14 dní ba naopak, to bych velmi uvítala. Ale pokud ke mě ten doktor není upřímný a nejsem si jistá jeho důvěryhodností popř. taky nevím, jestli se mi nezačne vysmívat, jen co zavřu dveře...jak ho mám nechat, aby se mi hrabal v břiše a dělal takto složitý zákrok??
Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala.
Fiono, ale tento můj názor není naprosto nic proti tobě. Věřím, že je spoustu lidí spokojených a včera jich tam pár po zákroku bylo. Taky nevylučuji, že třeba i já tam nakonec půjdu (třeba pokud zjistím, že měl přece jenom pravdu - ale to nepředpokládám). Ale toto fórum je právě o sdělování zkušeností a já napsala tu svoji a tak jak sem to vnímala a cítila já.