Vlapina píše:
Bobule:
Snídám ve čtvrt na osm malý hrneček kávy s mlékem, pracuji ve škole, takže po 1. vyuč. hodině mám zpravidla malou sváču tzn, jogurt nebo pomeranč přiměřené velikosti. O velké přestávce druhá káva. Pak jím v jednu hodinu polévku, ale bohužel mi nestačí. na radu lékařky jím hned po hodině druhý chod( ve školní jídelně, dětská porce), ale bohužel mám většinou brzo hlad, snažím se nejíst víc, ale dělá se mi hlady šoufl. Do večeře, kterou míváme kolem půl osmé, většinou ještě průběžně sním kus ovoce nebo zeleniny nebo jogurt. Večeřím plátek chleba se sýrem nebo máslem apod..
V OB klinice jsem hned při první kontrole po vyndání stehů uváděla, že mám hlad, ale nic se nedělo, tak už jsem to říkala 3X a teď naposledy mi doktorka poradila jíst častěji než po třech hodinách. Ovšem váha samozřejmě stojí =o((. Netuším, co mi se žaludkem udělali, protože v nemocnici večer po operaci se mi po kouskách ledu sice zvedl žaludek, ale to je všechno, od té doby, tzn. od druhého dne po operaci, kdybych strčila do pusy bůhvíco, tak mi to vůbec nic neudělá.
nejsem sice
bobule, ale nedá mi to reagovat....
7:15 malý hrnek kávy s mlékem
8:45 malá svačina (pomeranč, jogurt)
9:45 káva
13:00 polévka
14:00 oběd ?? gramů
většinou průběžně - ovoce, zelenina, jogurt...
19:30 večeře ....
A já se ptám - kde máme nějaké pití ?? Nevidím tam ani trochu pití, káva odvodnuje, tu nepočítám do pití.... tudy cesta k hubnutí fakt nevede a navíc ty časy a hlavně to, co jíš mi také ani trochu nesedí na to, aby jsi hubla !! Nejdůležitější je snídaně a ta tu také není....
Tvůj stravovací režim = pravděpodobné ukládání tuků do zásob na doby, kdy máš právě hlad, moc toho nesníš, proto ani nehubneš, to je potřeba změnit
Tvůj pitný režim = podle toho, co píšeš = 00 nic tekutin za den - nemůžeš potom chtít, aby jsi hubla
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)