zdravím,
Janičko, hledala jsem si zpětně tvé příspěvky, abych se dostala do obrazu, ježiš tam je jmen, které se tu už neobjevují, ale možná, že si aspoň čtou, každý není vykecávací typ
tys měla nějaké problémy s plotýnkou, že? myslím, že pokud tě takhle omezuje nějaký zdravotní problém, jde to hubnutí pomalu a nemůžeš to nijak lámat. Pokud vím, tak z těch děvčat, co jsou na tom se zdravím na štíru a občas přispívají do fóra, tady najdeš
venusanku a helenku, když se podíváš na jejich metříky, je vidět, že hubnou pomaleji, ale jde to. Já jsem za poslední rok zhubla asi sedm kilo, většinou (hlavně přes zimu a na jaře) jsem stála na váze, pak mi doktor vyměnil lék na cukrovku za nějakou novinku, FORXIGA se to jmenuje, a odstraňuje cukr z těla močí, musím si dávat proto pozor, abych dostatečně pila a nezatěžovala ledviny. Říkal, že po tom se ještě trochu hubne, a je fakt, že u mě to zabírá. Navíc jsem se dala od kamarádek v červnu ukecat, abych s nimi jela do lázní Mošoň v Maďarsku, po jednom dni, kdy jsem plavala, válela se v různých bazénech a vířivkách, jsem doma vlezla na váhu a dvě kila byla pryč a už se nevrátila. To samé teď po dovolené, kdy jsem kromě plavání a chůze (chodit, to asi ty nemůžeš, jestli tě trápí plotýnka)ještě vynechala své oblíbené sladké životabudiče a uzobávala hroznové víno, popř. čerstvé fíky a švestky, co jsem si nabrala u snídaně. Shodila jsem tři kila, pak je zase nabrala, ale teď už zase mám jedno kilo dole, protože jsem omezila koláčky ke kafi a radši si nosím ovoce. Jen se bojím, že jakmile nastane v práci po novém roce obvyklý šrumec, ke svým zlozvykům se vrátím
Ty lázně byly super, jezdí tam i kolegyně, která je hodně vysoká, má problémy s páteří a kyčlí, ta tam hlavně hodně plave a chodí občas plavat i tady ve Zlíně. To si slibuju už spoustu let, že začnu plavat i přes zimu, ale zatímco v létě nemám problém a jezdím pravidelně plavat na štěrkoviště do Otrokovic, bazény, kde mi skákají děcka na hlavu a je tam spousta hluku, mě docela ser... Kolegyňka chodí ráno na šestou, to já se bohužel nepřinutím vstát, to by mě asi zabilo
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně