fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 lis 2024 23:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 06:16 

Pomoc ....prosím Vás máte někdo zkušenost z průjmem z tekuté stravy .Co do sebe vstřebám jde ven ,obavám se odvodění .Tedy čaj je v pohodě ,ale zkoušela jsem ředěný jogurt , ředěnou přesnidávku,vývar ,kefír .Zkoušela jsem snížit porci se 100ml na 60 ml .Všechno po pár minutách ven ,příjem -výdej :cry: :cry: :cry: :cry: Nerada by jsem skončila na infuzích . V pondělí 7.4 jsem byla operováná ,domů mně pustili ve středu 9.4 s tím že jsem v úterý v nemocnici ,pozřela pár lžiček přesnidávky . Ještě jeden dotaz ,možná hloupý , prosím Vás čaj si po sleeve můžu sladit ,nebo pít jen neslazený ?

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 06:27 

davvy
Průjem je na tekuté běžný.
60 ml stačí, "nepřecpávej se", ale pij pij pij - po malých doušcích, ale pořád
Čaj si můžeš sladit, upřednostňuj slabý černý před ovocným. Dále můžeš pít ředěné džusy - mrkev, hruška, broskev

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 06:48 

Davyy, teda tak to já mám opačně, od operace 31.3. jsem byla na záchodě jen 1x. Co se týká toho čaje, tak mě pan primář říkal, že je jedno jaký, hlavně ne slazený. Ale ono je to nemocnice od nemocnice. Já přesnídávku neměla doteď ( i když dnes bych si ji mohla dát).

PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 11:11 

annax : Moc díky za radu ,zkusím tedy černý čaj ,je fakt že ten za normálních okolností průjem zastavuje a docela mně i uklidnilo že je průjem je normální u tekuté .Byla jsem z toho skoro šílená :oops: :oops: :oops: ,teď jsem v poho,díky moc :wink: Zkusím tedy naředit i džus a uvidíme .Přeji krásný den ...

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 11:17 

ajša : Tak já přesnídavku dostala hned druhý den po opce, neředěnou .Doma si ji ředím ,aby opravdu byla tekutá ,tak jak jsem zde našla na foru ,prošla vidličkou :? :? S tím čajem jsem si nebyla vůbec jistá , ve nemocnici jsem dostala ,černý neslazený ,ale pak jsem tady četla o kupovaných čajech a ty slazené jsou . Zkusím jak psala annax a pak kdyby to nebylo ono budu zkoušet dál.Děkuji za radu .Přeji hodně pohody a zhubnutých kil .

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 12:44 

Davvy tak konecne doma po opce!!omlouvam se nebyl cas napsat.mam starosti sama se sebou.no nejak je resim ale nic moc ,jakmile bude volneji napisu vic.jak je Ti uz je to lepsi??kdy jedes na stehy??ja jedu na kon.14.5.do Mostiste nevim zda bude mit dr.radost ja ji mam malickou.drzim pesticky.pis na mejl!!dik pekne hubnuti pápá Jana

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 12:46 

Ajsa:ahoj jakse i tobe daří??to vis jsem zvedava ale nestiham psat tak se omlouvam hodne sil do dalsich kil ktera se strati pápá pis Jana

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 13:07 

Ahoj Jani, no já píšu kde se dá. Je mi super, kdybych nebyla ve výpovědi, tak bych šla do práce. Ale vybírám si dovolenou a včera jsem byla na výběrku, tak uvidim. Dnes třídim státnicové otázky, protože se to nějak blíží a ještě je nemáme v kupě. Co se týká stravy, tak dnes jsem si poprvé od operace rozmixovala cotage s mlékem a vypila 75ml, celkem mňamka. Na stezích jsem byla v úterý, kdy jsem zhubla od operace 5,7kg a od té doby nic. Ale psala mi Annax, že je to normální a také já od operace byla jen 1x na záchodě. Snažím se hodně pít. Vypiju kolem 2 litrů mrkvové šťávy s vodou +1x caro. Doufám, že to půjde. A co ty, jak se máš ? Jak se daří tobě?

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 14:06 

JunkovaJanicka

Ahojky Janičko ,já vím že máš toho hodně ,doufám že jsi v Brně dopadla dobře a půjde to bez operace)šroubování páteře) :? Jinak domů mně pustili ve středu 9.4 , nechtěli si mně tam hýčkat :D nevím asi jsem byla moc zlobivá . Jo a nevím čím jsem si to zasloužila ,ale pan primář Satinský mi bříško zašil rozpustnými stehy ,takže žádné tahání se konat nebude .Na kontrolu jedu 15.4 tak snad bude všechno v pořádku . Myslím na Tebe a moc držím palečky ,opatruj se a meila na Tebe nemám ,tak mi ho tady písni nebo do sms ,ok papa

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 14:10 

ajša

Dneska už po několikáté čtu ,slova mrkovová šťáva ,prosím tě ,do si dáváš místo jídla ,nebo to řadíš do pití a v jakém poměru to ředíš ,nebo je to individuální .A neboj ,váha se ti určitě směrem dolů rozběhne ,někdy to hold potřebuje trošku času .Přeji hodně odhozených kil a ať jsi spokojená :? :?

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 14:18 

Davvy
Na mrkvovou šťávu tady pějeme ódy dlouhodobě.
Jedná se o šťávy ve skle, mají je v Lidlu nebo v Kauflandu, jsou i ochucené a jsou skvělé! Zejména na operovaný žaludek, krásně ho hladí, dají se pít i s mlékem (to zní divně, ale dělá to žaludku moc dobře!!!)
Na tekuté je to mnohem lepší než jablko, pomeranč a jiné kyselé džusy.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 14:53 

Jo, jo, mrkvovou jsem vyčetla tady a je super :!: Piju jí ředěnou tak 1deci a půllitru vody a pak jsem schopná vypít i ty 2 litry. Jinak díky za podporu. Jsem dost sklamaná z té bandáže. A tohle beru jako poslední možnost, ale asi máte pravdu, že se s tím tělo musí vyrovnat a teď reaguje asi na úsporu. Snažím se na váhu nelézt, ale znáte to :roll: Takže tak. Všem přeji hodně upsaných kilíček a ať se daří. Hrozně ráda vás tu čtu a nechávám se inspirovat, tak pište, ju

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 21:00 

Ajša ahoj holka,no ty jsi dobra hned po operaci tolik kilecek pryc.ale neboj to se rozbehne ja jsem panikarila ale tady mi holky moc pomohly.kazdy to mame jinak nekdo prujem ja zase zacpu.jen pit a pit.ja milovala uplne tekutou kasicku par lzicek a bylo mi svatecne.mrkvova stava je vynikajici,actimel ta malicka lahvinka taky osvezi a nakrmi,pro me bylo nejhorsi varit pro manzela aniz bych ochutnala.ale on nic do dneska nevi!!tedy doufam ze ne.jeje ten by nadaval.sam by tuhle operaci mel mit ale kdyz nechce.jen vi ze mi bandaz nedelala dobrotu a proto musela pryc .vidi me stale neco jist a tak je to dobre.uz snim cely banan no od rijna13 mam pryc 15-17kg.jde to pomalu ale jde. nekdy vic nekdy min.na vahu tak mozna jednou za 14dnu opravdu ne kazdy den.drzim ti pesticky nespechej a opravdu vydrž.pujde to ani ja nehodila flintu do zita a vysledky jsou videt .napis Jana

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 21:01 

Annax uz pisu dobre??jak tobe se dari?kolik mas pryc kilecek??pápá Jana

PříspěvekNapsal: 11 dub 2014 21:08 

Davvy jsem v uplny pohode co se tyče žaludku ,nic me neboli stale neco bastim nebo piju.jen nemzu kolinka ty me teda opravdu nedelaji dobre ,ale asi delam nekde nejakou chybu.budu se muset tady poohlidnout jestli to mam tak jen ja nebo je nas vic.jinak jsem dopadla v Brne velice mizerne.v zari jedu pro termin operace ,ale do te doby muzu do prace jenze se obavam ze se ji budu muset vzdat ze zdr.duvodu.zada boli jak cert a pro se min pohybuji a tak mi jde hubnout pomalu.poslal jsem ti adresu v sms.snad ti prisla.napis tam diky Jana

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina