fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 úno 2025 16:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 11 led 2014 13:47 

motiva gratuluji ti ke zvládnutí operace a přeji ti co nejvíce odhozených kg :wink:

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .

PříspěvekNapsal: 12 led 2014 12:25 

Mám ještě pár kil před sebou, ale už teďka jsem nadmíru spokojená s celkovým výsledkem, ................jen to vše leze do peněz. ještě, že existují sekáče, kupuji stále menší a menší velikosti.
Synek mi občas řekne:"Mami, až ti to bude velký, nevyhazuj , vezmu si tu mikinu... :lol: :lol:

2x paludárium s 15 ještěrečkama a 4 žabkama šípovýma (na tchýni)

[color=#808000]30.10.2012 všechna vyšetření hotová :-)

operace 6/12 2012 :-p
nač si kazit dnešní den, když je to první den zbytku mého života
Obrázek

PříspěvekNapsal: 16 led 2014 10:57 

hlásím že má kamarádka (nová bariatrická pacientka) má nástup na operaci 8.4.2014..chci se zeptat jestli po vás operovaných chtěl doktor ještě před opkou shrnutí všech vyšetření (potřebných k operaci) od internisty...po mě to nechtěli ani jednou

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 26 led 2014 09:14 

Dobrý den všem přeji! Zítra nastupuji do nemocnice a v úterý mě čeká bariatrická operace. Chtěla bych se zeptat co mě tak zhruba čeká ve Vítkovické nemocnici Ostrava, na co mám připravit a co si nesmím zapomenout.Moc děkuji

PříspěvekNapsal: 26 led 2014 13:21 

gleshka - vítám Tě tu mezi námi a přeji hodně štěstí v novém, hubenějším životě. Co Tě čeká ve Vítkovicích nevím, já mám za sebou operaci v Turnově, ale co mě rozhodně v nemce chybělo byla pomáda na rty, protože minimálně v den operace nebudeš přijímat ústy, ale budeš na infuzi. Rty rychle okorávají.

* od té doby pravidelně co půlrok :-( nutnost povolit prstýnek - typická prstýnková bojovnice
* 15.1.14 bandáž ex a zároveň SLEEVE RESEKCE Turnov, dr. Hrubý

PříspěvekNapsal: 26 led 2014 14:21 

Ve Viktovicich uz par hodin po probuzeni dostanes caj na pocucavani brckem

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 26 led 2014 15:39 

o půl jedenácté mě dovezli na JIP a ve čtyři odpoledne jsem dostala čaj :P

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 01 úno 2014 17:35 

radkar13 píše:
hlásím že má kamarádka (nová bariatrická pacientka) má nástup na operaci 8.4.2014..chci se zeptat jestli po vás operovaných chtěl doktor ještě před opkou shrnutí všech vyšetření (potřebných k operaci) od internisty...po mě to nechtěli ani jednou

Ahojky ani ja jsem uz pak nic nepotrebovala,konecne mi jde pocitac hura za synovce.

PříspěvekNapsal: 01 úno 2014 20:55 

adriana1 píše:
jdu k Mudr.Šimoníkovy do nemocnice Mostiště u Vel.Meziřiči jinak šlo to tam rychle 28.11.2011 jsem tam volala a ukecala přimo pana doktora na to aby mě vzal na konzultaci tu jsem měla 14.12.2011 tam jsem předložila dopo z ortopedie a gyndy pan doktor na juknul a hned mi řekl že BMI je tedy nízké ale vzhledem k přidružn.zdr.potížim mě vezme ledem měl plno ale jsem napsana na 2.2.2012 pana doktora Šimoníka moc doporučuji nehledi na nas jako na tlusté přežrance ale jako na nemocné :P

ahoj jak se dari?

PříspěvekNapsal: 02 úno 2014 03:47 

D.rano, za jak dlouho se jde po operaci Tubu domu?Treba z Vitkovic?

PříspěvekNapsal: 02 úno 2014 10:25 

v pondělí mě operovali a v pátek dopoledne jsem byla propuštěná, samozřejmě záleží na tom, jestli nemáš nějaké pooperační komplikace, třeba teplotu a pod., já je neměla a tak jsem frčela :lol:

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 03 úno 2014 21:49 

radkar13 píše:
JunkovaJanicka...Jani chce to neplašit :wink: ...jsem po operaci od 9.10 a mám dole také 5 kg...v nemocnici jsem nenechala nic..pak jsem asi za týden dala dolu těch 5 kg a teď zase nic...ale hlavu si nelámu...ono se to rozjede až se budeme moci více hýbat,nastoupíme do práce a nebudeme mít v hlavě jen shozená kila...manžel byl na tubu stejně jako já a má dole 14 kg...ale on byl hodně zavodněný...a také záleží z jaké váhy začínáš...a jak jsi jedla před operací..já byla zvyklá na malé porce,protože jsem měla bandáž,která u mě nějak nefungovala,ale tělo už si na malé porce zvyklo..asi proto to mám těžší než manžel,který byl zvyklí na normální porce...takže hlavu vzhuru..oni dolu půjdou nejen kila,ale i centimetry :lol:

Ahoj Radusko,no vy jste uzasni moc Vam preji at to jde takto super stale.u me se nic moc nedeje jen uz pred vanoci jsem dostala nejaky bacil chripkovej ci co to je za nerada a stale se me to drzi jsem uz z toho zoufala kila taky jdou pomalu dolu ale zadny zazrak to zatim nejni hlavni je za nenabiram a ze to jde.drzim pesticky.Jana

PříspěvekNapsal: 15 úno 2014 21:35 

Anazuz píše:
gleshka - vítám Tě tu mezi námi a přeji hodně štěstí v novém, hubenějším životě. Co Tě čeká ve Vítkovicích nevím, já mám za sebou operaci v Turnově, ale co mě rozhodně v nemce chybělo byla pomáda na rty, protože minimálně v den operace nebudeš přijímat ústy, ale budeš na infuzi. Rty rychle okorávají.

Moc děkuji :) jsem již 17 dní po operaci a zatím jsem velmi spokojená,bez problémů:)

PříspěvekNapsal: 16 úno 2014 11:20 

JunkovaJanicka:
ono se to rozjede, neboj. Někdy to chce čas, aby se tělíčko vzpamatovalo, probralo se k hubnutí a dalo si říct. A pak je to fofr :D Držím ti palce, aby ses zbavila virózy a dala se dohromady.

gleshka:
to je super, co jsi za tak krátkou dobu dokázala. Moc ti gratuluji. Moc ti držím palce a jsem ráda, že je vše bez problémů a je ti dobře.

40let, dvě děti, chápající skoromanžel
10/2009 bandáž Iscare
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....

PříspěvekNapsal: 16 úno 2014 19:13 

:roll: Ahoj Gluminko tak mam dalsi leky na tu mizernou virozu ale uz uz to vypada mnohem lepea pred stev si od rijna mam dole 15kilo ani jsem tomu nechtela verit ale hodne pomohla ta viroza to je fakt jak se tesis na operaci ??jdes na zlikvidovani bandaze vid??to bude dobry vsak se urcite bebojis to ja mam moc spatnou budoucnost v dubnu se dovim od panu dr, z Brna zda mi budou pater sroubovat a nebo to radeji nechaji tak a do prace mi to zakazal a nikoho nezajima ze nemas penize je to moc spatne kdyz nevim co bude uz totiz marodim 9mesic ze zadama des a hruza .zatim se opatruj a napis Jana
Gluminka píše:
JunkovaJanicka:
ono se to rozjede, neboj. Někdy to chce čas, aby se tělíčko vzpamatovalo, probralo se k hubnutí a dalo si říct. A pak je to fofr :D Držím ti palce, aby ses zbavila virózy a dala se dohromady.

gleshka:
to je super, co jsi za tak krátkou dobu dokázala. Moc ti gratuluji. Moc ti držím palce a jsem ráda, že je vše bez problémů a je ti dobře.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina